Pārodu studijas zibspuldzi Aurora F-1200. Bowens bajonete. Min 5w un max 1200w. Pilota gaisma 1000w, kas lauj arī filmēt. Iekšējais ventilators dzesēšanai. Uz Auroru pārgāju no Bowens. Aurora ir par galvas tiesu labāki ! Nenokaujams zvērs !
Daylight color temperature at 5500±100º Accurate constant exposure Digital Power display Plug-in flash tube Durable extruded aluminum case Auto power dump Modular circuit board design Three modeling lamp modes Fast acting fuse for modeling lamp Visual flash confirmation Flash ready indicator beep when charged Fan cooled for extra reliability and stability 5 volt sync circuit One touch lock button Rapid recycle time Short flash duration Compatible with all Aurora accessories
The Aurora Fusion F-1200 Studio flash is an all around professional solution for the studio photographer. This flash head is suitable for digital and analogue photography. The easy and uncomplicated operation of the panel takes place via user friendly foil buttons. The adjustments you make are easily visible on a digital display. The 1000 Watt powerful modeling lamp can also be used for the illumination of video recordings or as a continuous light for photography. The modeling lamp is steplessly adjustable via a sliding controller, separately from the flash. The acoustic signal and photocell can be deactivated on the flash head using the foil buttons. The adjustments of the flash are variable from 5 to 1200 Watt. The colour temperature of this studio flash can be adjusted in combination with the halogen modeling lamp as necessary. There are no fragile cable connections inside the studio flash because the electronic control runs completely via circuit boards. A built-in ventilator protects against overheating during continuous operation. You can find extensive, first-class accessories for the Fusion Studio flash series in our shop.
Šīm Aurorām jau ir jaunās paudzes kondiķi un digitālā jaudas dalīšana. Attiecīgi nokaut vai uzvārīt viņus praktiski teju neiespējami. Patīk man viņas tik gabarīti un bajonete ne pārāk man viņam patī. Nakaimais solis arasti ir kāds Elinchrom vai Broncolor vai ProFoto
Oi, mans meistars šo paņēma labot reiz. No kāda pazīstama fotomākslinieka, neatceros vairs, kura. Pamēģināja uz mazām jaudām, neko strādā, tik skaļi briesmīgi. Nu pamēģinās arī uz maximālo... Bāc! Un visā birojā tumsa... Kondiķi kā parasti.
Fandango:Es reiz meklēju zibspuldzēm kondensatorue, tā ar neatradu kaut ko, lai būtu vērts labot, nevis pirkt jaunu. Tātad, papildjautājums- kur var nopirkt kondensatorus Aurorām? Es meklēju pirms pieciem gadiem, tā ar neatradu, izlīdzējos, nopērkot vienu citādi samaitātu un pārlodējot. Īpatnība ir tā, ka elektrolītiskos kondiķus var nopirkt, bet to gabarīti attiecīgajai ietilpībai ir lielāki, kā oriģinālie, līdz ar to neiet iekšā zibspuldzes korpusā.
jautāju, jo piedāvājums liekas apspriežams, tik vienmēr ir izvēle- jaunu ar garantiju vai lietotu ar risku.