Labs vakars! Vēršos pēc palīdzības - gribu uzdāvināt radiniekiem Ziemassvētkos ģimenes fotosesiju studijā - nu tur burtiski dažas bildes, kopā būtu 6 cilvēki, jānobildējas dažādās kombinācijās un visiem kopā. Domājams 1h būtu gana? Fotosesija mierīgi var notikt janvārī, vai nu darba dienas vakarpusē vai arī brīvdienā; ar laikiem teorētiski ir diezgan fleksibli. Noteikti nav tā, ka vajag rīt, vai līdz Jaunajam gadam Lielākā problēma tajā, ka gribētos uzdāvinšt to tā smuki, kā dāvanu karti, bet diezgan skaidrs, ka rīt neko baigi nomedīt nesanāks. Varbūt ir kāds no šejieniešiem ar pieeju studijai, kas būtu ar mieru pret $ kontā atsūtīt aizpildītu dāvanu karti izdrukāšanai, lai var zem eglītes nolikt, un tad sekojoši arī janvārī nobildēt? Jurčiku un Kvaa šoreiz negribēšu kā kandidātus un būtu forši, ja būtu mājaslapa, lai draudzenei sirdsmiers, ka neesmu kādu, kas bildē tāpat kā es vai trakāk, ieteicis Paldies un lai visiem sausi Ziemassvētki (nokrišņu ziņā)
versatile: Jurčiku un Kvaa šoreiz negribēšu kā kandidātus un būtu forši, ja būtu mājaslapa, lai draudzenei sirdsmiers, ka neesmu kādu, kas bildē tāpat kā es vai trakāk, ieteicis
versatile:Labs vakars! Vēršos pēc palīdzības - gribu uzdāvināt radiniekiem Ziemassvētkos ģimenes fotosesiju studijā - nu tur burtiski dažas bildes, kopā būtu 6 cilvēki, jānobildējas dažādās kombinācijās un visiem kopā. Domājams 1h būtu gana? Fotosesija mierīgi var notikt janvārī, vai nu darba dienas vakarpusē vai arī brīvdienā; ar laikiem teorētiski ir diezgan fleksibli. Noteikti nav tā, ka vajag rīt, vai līdz Jaunajam gadam Lielākā problēma tajā, ka gribētos uzdāvinšt to tā smuki, kā dāvanu karti, bet diezgan skaidrs, ka rīt neko baigi nomedīt nesanāks. Varbūt ir kāds no šejieniešiem ar pieeju studijai, kas būtu ar mieru pret $ kontā atsūtīt aizpildītu dāvanu karti izdrukāšanai, lai var zem eglītes nolikt, un tad sekojoši arī janvārī nobildēt? Jurčiku un Kvaa šoreiz negribēšu kā kandidātus un būtu forši, ja būtu mājaslapa, lai draudzenei sirdsmiers, ka neesmu kādu, kas bildē tāpat kā es vai trakāk, ieteicis Paldies un lai visiem sausi Ziemassvētki (nokrišņu ziņā)
Domaju ka apmaina pret naudu nevienam fotografam nebutu problema to davanu karti rit uztaisit ja pats piebrauktu pakal. Atliek tik izskatit portfolio un uzzvanit izveletajiem fotografiem. Gan jau ar kadu sarunasi. Ja gaidisi ka te kaut kas atradisies, tad visdrizak bez davanas ari paliksi.
versatile:Nav laika meklēt, rīt pakaļ piebraukt toerētiski varētu.
Man maza pieredze šajā jomā, bet vienreiz dāvanu karti esmu pircis. No Zavadska. Pasen gan tas bija, bet toreiz viņš man pat pats atveda to karti. Nu teikšu gan ka lēti nebija un tagad droši vien ir vēl dārgāk.
"gribu uzdāvināt radiniekiem Ziemassvētkos ģimenes fotosesiju studijā"
un pēc pāris vārdiem "Fotosesija mierīgi var notikt janvārī"
Tātad vai nu sludinājums ir tik troļļošania vai arī bildējam nākamajam gadam. Bet nebildēs janvārī, jo līdz gada otrai pusei kāds no ģimenes locekļiem var palikt nevēlams bildē vai aŗi kāds jauns var nākt klāt!! Liels risks.
Ja nu kas - varu uztaisīt kādu bildi janvārī - bet visticamāk ka pats jau bildēs.
versatile:Jelgava neder. 2i no bildējamajiem ir krietni gados un tālāks pārbrauciens baaaaigi jāplāno. Bet paldies par piedāvājumu!
Pirmssvētku dienās pārvietošanās pa varoņpislētu Rīga notika vidēji 1km/h, kas nozīmē, ka veikt posmu pa Mūkusalas ielu starp Salu un Akmens tiltiem varēja ~ tikpat ilgi kā nobraukt starp Rīgu un Jelgavu. (:
Latgales robeža ir pa Daugavu-Aivieksti-Pededzi, tik VARAM ierēdņi, kuriem izglītība ir palīkskola neklātienē, Latviju ir sadalījuši pa savām prātiņa spējām. Robežu starp Zemgali un Vidzemi novilkuši starp Atašieni un Varakļāniem, bet Latgalē ir ierakstījuši Ilūksti un Subati. Un, cik esmu dzirdējis, tieši tādas pašas glupības esot arī uz Zemgales-Kurzemes robežām.