forum.gif
Pārdodu Samyang 8mm f/.3.5 Fisheye stiklu prieks Nikon.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Samyang 8mm f/.3.5 Fisheye stiklu prieks Nikon.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.12.15 18:02 labots
 citēt
Beidzot esmu saņēmies pāriet uz ff tā, kā šis stikls diemžēl paliek fonā, jo der tikai kropiem. Lietots pavisam maz un rūpīgi. Atdošu kādam, ar labāku kompozīcijas izjūtu par 180 EUR.
Publicēts: 25.12.15 18:04
 citēt
Baijonete priekš Samyang kamerām vai ne?
Publicēts: 25.12.15 18:06
 citēt
Maris:Baijonete priekš Samyang kamerām vai ne?
Paldies, ka uzķēri. Izlabots - priekš Nikona bajonetēm.
Publicēts: 25.12.15 18:07 labots
 citēt
Ja paskatās pēc profila- nikonists :face-wink:

Edit- nepaspēju pirmais...:face-grin:
Publicēts: 25.12.15 18:25
 citēt
Friidis:Ja paskatās pēc profila- nikonists :face-wink:

Edit- nepaspēju pirmais...:face-grin:
Nekas! Gan jau nākamajā ierakstā paspēsi pirmais! Neuzmanības kļūdas man ir daudz :D
Publicēts: 25.12.15 18:39
 citēt
SixStrings:
Maris:Baijonete priekš Samyang kamerām vai ne?
Paldies, ka uzķēri. Izlabots - priekš Nikona bajonetēm.

Dīvaini... iesāki ar tipisku canon lietotāju sludinājumu :)

Labi, ka šis objektīvs nesedz pilnu kadru - citādi paslīdētu kāja un nopirktu nožmiedzoties 16mm nikkora iegādei.
Publicēts: 25.12.15 18:50 labots
 citēt
Maris:
SixStrings:Paldies, ka uzķēri. Izlabots - priekš Nikona bajonetēm.

Labi, ka šis objektīvs nesedz pilnu kadru - citādi paslīdētu kāja un nopirktu nožmiedzoties 16mm nikkora iegādei.
Par to ir lielākā bēda. baigi bija iepaticies, ka šo varēja ielikt somā, kā ''katram gadījumamam'' stiklu. Un vienmēr sanāca arī izmantot tad, jo kreizi selfiji ar draugiem vai interesantāka rakstura bilde bija 100% garantēta. Tagad skatos, kas man priekšā par summām, ja uz ff gribēšu to pašu. Nav pieklājīgi tie optiku ražotāji.
Publicēts: 25.12.15 19:21 labots
 citēt
SixStrings:
Maris:

Par to ir lielākā bēda. baigi bija iepaticies, ka šo varēja ielikt somā, kā ''katram gadījumamam'' stiklu. Un vienmēr sanāca arī izmantot tad, jo kreizi selfiji ar draugiem vai interesantāka rakstura bilde bija 100% garantēta. Tagad skatos, kas man priekšā par summām, ja uz ff gribēšu to pašu. Nav pieklājīgi tie optiku ražotāji.

Nu viss godīgi - aplūko optikas svaru - prāvu dalu no tā svara aizņem lēcas, tās izgatavo no visai padārga optiskā stikla. Viena cenas daļa ir tas. Otrkārt, lielākām lēcam vajag prāvākus bezdefektu stikla gabalus, pieejamai mazāk un tos slīpēt ir ilgāk, grūtāk, dārgāk...
Domāju, ka viss ir demokrātiski un adekvāti... :money:

Treškārt - lielakam kadram ir grūtāk nodrošinat aberācijas, asumu utt...
Publicēts: 26.12.15 09:24
 citēt
palaidniex:
SixStrings:Par to ir lielākā bēda. baigi bija iepaticies, ka šo varēja ielikt somā, kā ''katram gadījumamam'' stiklu. Un vienmēr sanāca arī izmantot tad, jo kreizi selfiji ar draugiem vai interesantāka rakstura bilde bija 100% garantēta. Tagad skatos, kas man priekšā par summām, ja uz ff gribēšu to pašu. Nav pieklājīgi tie optiku ražotāji.

Nu viss godīgi - aplūko optikas svaru - prāvu dalu no tā svara aizņem lēcas, tās izgatavo no visai padārga optiskā stikla. Viena cenas daļa ir tas. Otrkārt, lielākām lēcam vajag prāvākus bezdefektu stikla gabalus, pieejamai mazāk un tos slīpēt ir ilgāk, grūtāk, dārgāk...
Domāju, ka viss ir demokrātiski un adekvāti... :money:

Treškārt - lielakam kadram ir grūtāk nodrošinat aberācijas, asumu utt...
A kur paliek godiba pret nabagiem?
Publicēts: 26.12.15 11:13 labots
 citēt
SixStrings:A kur paliek godiba pret nabagiem?

Nesmīdini, ja... :haha:

To tu atceries pēkot vecu opeli jauna Bugatti vietā, īrējot vienu istabu tā vietā lai dzīvotu savā villā... :grimace:

Nevari/negribi nopirkt (neredzi jēgu "pārmaksāt"), iztiec ar to,ko vari atļauties! :face-kiss::beaten:
Publicēts: 26.12.15 11:55
 citēt
vispār apsveru šī stikla iegādi priekš fx kameras... kaut kā maza bēda par to, ka nenosedz sensoru un bildē nebūs visi 300mpix no sensora. Tā pat zivs bildes paliek tikai uz kompja ekrāna un jādrukā nav :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):