alvils:a man šķiet, ka vajag kādus sešus miljonus vismaz...
powers:Domā virs 12pixeļiem matrica ir pārblīvēta?
pikseļu blīvums jau zolīdai ziepenei vēl krietni lielāks. 1-kārši, lai varētu tikdaudz pikseļus (un vēl visus asus!) uzzīmēt, vajag super truper krutāko stiklu un tas a var gadīties, ka tik daudz pikseļus labi zīmē tikai labos klimaktēriskajos apstākļos. man domāt, prātīgāk tad uz FF domāt.
Pikseļu(diožu) matricā joprojam ir dramatiski par maz.Lai nodrošinātu kvalitatīvu attēla pikseli derētu kādas 6 diodes uz matricas(piekabinot elektronisku slēdzi katrai diodei,pietiktu ar 3,pievienojot pie RGB filtriem papildkrāsas vajadzētu 12 diodes uz pikseli). Nu jā,diemžēl, lopiņiem ir iestāstīts,ka diode uz matricas=pikseli failā.
powers:Noķēru pirmo bildi ar iso3200 bildētu ar D7000, pašam nav bijusi iespēja bildet ar 700 ko tauta saka par šitā "jauniņā" spējām salīdzinajumā ar D700 tieši pie lieliem iso? Žēl, ka nav raw, bet vismaz var sākt atrast k-ko inetā
Alvis:Tikko diena.lv izlasīju, ka Latvijā būs nopērkams novembrī un Nikon ieteiktā cena 889Ls!
www.2u.lv... piedāvā pa 800ls tikai jāgaida kad būs.
Nu buus pieejams par leetaaku cenu', bet nedomaajiet dabuut to liidz Ziemassveetkiem. Daudzie eiropas diileri teica, ka viniem pasuutiits vairaak nekaa vini var piegaadaat, buus deficits. Ja nav velmes parmaksaat, tad jaapeerc 2011. gadaa.
emzurka:
www.2u.lv... piedāvā pa 800ls tikai jāgaida kad būs.
Nu buus pieejams par leetaaku cenu', bet nedomaajiet dabuut to liidz Ziemassveetkiem. Daudzie eiropas diileri teica, ka viniem pasuutiits vairaak nekaa vini var piegaadaat, buus deficits. Ja nav velmes parmaksaat, tad jaapeerc 2011. gadaa.
Par to pasūtījumu tam es ticu.Ja cena būs kā amazon tad forši, nebūs jāčakarējas un jāņem caur paziņu no ASV, tur arī garantija tad izpaliek.Kautgan ir bieži sanācis, ka mantas bez garantijas kalpo labāk.