forum.gif
NIKON D7000
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / NIKON D7000
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.09.10 09:29
 citēt
Nu ta beidzot varam uzzināt vairāk, kas lācītim vēderā :grimace:

www.dpreview.com...
Publicēts: 15.09.10 09:33
 citēt
es vairāk ierēcu par šo www.dpreview.com...
Publicēts: 15.09.10 09:39
 citēt
Baidavej- uzmetiet acis tādiem jaunumiem kā 35mm f/1.4G un drusku mazāk- resnā gove- 200mm f/2 VRII.

www.dpreview.com...
www.dpreview.com...

Un man ne tik aktuālā jaunā SB700 blice. Varbūt, ka vairs nevajadzēs SB800 medīt.

www.dpreview.com...

Kamera izskatās interesanta, it īpaši, ja būtu lētāka. Un man sāk patikt Nikon gaišo fiksu virziens. Ja vēl šamējie izlaidīs padsmit milimetru perspektīvas kontroles objektīvu, tad man kļūs pavisam grūti teikt- ņemiet vai nu Canon vai Nikon. Bet tā- man visi brendi ir drauga. It īpaši, ja Pentax/Sony/Samsung/Olympus uzlabotu savus trokšņu aprūpes algoritmus.
Publicēts: 15.09.10 09:39
 citēt
powers:Nu ta beidzot varam uzzināt vairāk, kas lācītim vēderā :grimace:

http://www.dpreview.com/news/1009/10091515nikond7000.asp

Eu, bet rādās tīri labs! :) ja vēl kita cena te Latvijā būs līdzīga, kā angļos, tad vispār OK!
Publicēts: 15.09.10 10:00 labots
 citēt
Nu amazonee šie tirgo pa 1200$

rumorē, ka slēdzis pārbaudīts un turēs ap 300K :face-wink: tad jau manīs, bet specene NAV tā sliktākā.

Vēl tauta "cepās" vai šitais aizvietos D90 vai pat noraks D100-D300s līniju un kaut kad priekš feinšmekeriem tiks izlaists mini D700.... :bad_smile:

Man šitam vairāk interesē, kas šim pa matricu ( vai sony, vai tomēr cita) un ko šis REALI darīs pie 3200 un augstāk iso...tā, ka jāgaida vien pirmās testbildes iz tautas...

Bet tā, nikons malacis arī par objektīviem- piekrītu RudeWolfam :face-wink:
Publicēts: 15.09.10 10:02 labots
 citēt
šosezon Canons feilo un Nikons savukārt izgreiž :) pagājušo gadu bij otrādi. tas ir normāli :D
Publicēts: 15.09.10 10:04
 citēt
"kaut kad priekš feinšmekeriem tiks izlaists mini D700"

Jā... Nikon SP garoziņā.
Publicēts: 15.09.10 10:12
 citēt
Re kur atradu vēl vienu "testera" pārdomu...:bad_smile:

blog.chasejarvis.com...

Kad reaktors zinās savu cenu????
Publicēts: 15.09.10 10:17
 citēt
powers:Re kur atradu vēl vienu "testera" pārdomu...:bad_smile:

blog.chasejarvis.com...

Kad reaktors zinās savu cenu????

domāju kkad oktobra pirmajās dienās ;)
Publicēts: 15.09.10 10:37
 citēt
Beidzot!! ALELUJA! Šito es ņemu!
Publicēts: 15.09.10 10:40
 citēt
Btw, nikonam tūlīt būs Jūrmalas Hotel prezentācija ar paprovē&papļeckā daļu.
Publicēts: 15.09.10 10:45
 citēt
RudeWolf:Baidavej- uzmetiet acis tādiem jaunumiem kā 35mm f/1.4G un drusku mazāk- resnā gove- 200mm f/2 VRII.

www.dpreview.com...
www.dpreview.com...

Un man ne tik aktuālā jaunā SB700 blice. Varbūt, ka vairs nevajadzēs SB800 medīt.

www.dpreview.com...

Kamera izskatās interesanta, it īpaši, ja būtu lētāka. Un man sāk patikt Nikon gaišo fiksu virziens. Ja vēl šamējie izlaidīs padsmit milimetru perspektīvas kontroles objektīvu, tad man kļūs pavisam grūti teikt- ņemiet vai nu Canon vai Nikon. Bet tā- man visi brendi ir drauga. It īpaši, ja Pentax/Sony/Samsung/Olympus uzlabotu savus trokšņu aprūpes algoritmus.
Vispār jau tur arī Olympus E-5 pa vidu maisās :face-wink: Cipars gan kā vienmēr sākumā-baiss.Skaidrības ar pagaidām nav cik un vai labāks par E-3,protams skrien pakaļ modei (video un citas mani neinteresējošas fīčas),ja ISO 800 būs kā E-3 ISO400-pēc gada,pusotra varētu padomāt... :face-smile:
Publicēts: 15.09.10 11:33
 citēt
mosh kads d90 saaks pardot
Publicēts: 15.09.10 16:00
 citēt
pērku tavu veco D90 pa sotaku :D
Publicēts: 15.09.10 16:16
 citēt
reaktors:šosezon Canons feilo un Nikons savukārt izgreiž :) pagājušo gadu bij otrādi. tas ir normāli :D

Photokina vēl nav notikusi, tāpēc man ir lielas aizdomas, ka Canon vēl visus savus trumpjus nav izlicis galdā. Pēc baumām, kas klejo netā Canon uz šī gada ziemassvētku trakumu gatavo 5D mark II un 1Ds Mark III aizstājējus.
Publicēts: 15.09.10 22:42
 citēt
UG-photo:
reaktors:šosezon Canons feilo un Nikons savukārt izgreiž :) pagājušo gadu bij otrādi. tas ir normāli :D

Photokina vēl nav notikusi, tāpēc man ir lielas aizdomas, ka Canon vēl visus savus trumpjus nav izlicis galdā. Pēc baumām, kas klejo netā Canon uz šī gada ziemassvētku trakumu gatavo 5D mark II un 1Ds Mark III aizstājējus.

te nu Tu kļūdies, esi kreisās baumas dzirdējis! :)

1ds Mark IV būs ap 2011. gada beigām vai 2012. gada sākuma, un 5d Mark III būs kautkad 2011. gadā, vel nav zinams precizaks laiks, et katra zinjaa NE šogad! :)

www.canonrumors.com - lai nav jāraksta forumos nepareiza informācija! :)

Lielākie foto tehnikas ražotāji savus gardumus anonsē pirms Photokinas, tāka neko dižu var vairs no šiem negaidīt šogad! :)
Publicēts: 15.09.10 23:50
 citēt
Bet tāpēc jau tās ir baumas, ka ne vienmēr tām ir taisnība. Tev svaigākas baumas, bet arī tikai baumas.
Publicēts: 16.09.10 00:04
 citēt
UG-photo:Bet tāpēc jau tās ir baumas, ka ne vienmēr tām ir taisnība. Tev svaigākas baumas, bet arī tikai baumas.

šīs jau ir CR2 kas nozīmē ka informācija ir no uzticama avota! :)
Publicēts: 16.09.10 16:58
 citēt
Noķēru pirmo bildi ar iso3200 bildētu ar D7000, pašam nav bijusi iespēja bildet ar 700 ko tauta saka par šitā "jauniņā" spējām salīdzinajumā ar D700 tieši pie lieliem iso?
Žēl, ka nav raw, bet vismaz var sākt atrast k-ko inetā:bad_smile:

s3.amazonaws.com...
Publicēts: 16.09.10 17:09 labots
 citēt
powers:Noķēru pirmo bildi ar iso3200 bildētu ar D7000, pašam nav bijusi iespēja bildet ar 700 ko tauta saka par šitā "jauniņā" spējām salīdzinajumā ar D700 tieši pie lieliem iso?
Žēl, ka nav raw, bet vismaz var sākt atrast k-ko inetā:bad_smile:

http://s3.amazonaws.com/chasejarvisblog/20100708_NIK_09_ZZZ_ZZZ0902.JPG

www.youtube.com... te vinji taisa to bildi uz furgoninja.Shitais dzeks jau arii laikam D90 pirmaas atsauksmes deva ne?
Publicēts: 16.09.10 17:17
 citēt
ehh...youtubee aizmirsu ielūkoties......pateicos :big_smile:

enīvei izskatās, ka šitais būs labais, un gan jau "daži" no otras nometnes pārnāks pie mums uzpīpēt miera pīpi saprotot, ka nikon is da best :grimace::grimace::grimace:
Publicēts: 16.09.10 17:24
 citēt
labākā kamera, vēl nevienam brendam, nav iznākusi ........, gandrīz jebkurš modelis, pēc dažiem mēnešiem jau būs, tjipa, morāli novecojis......, tā kā jāseko līdz, ka nepalaiž jaunu modeli garām :bad_smile: , bet bildēt taču var arī ar 5g. vecu aparātu ....
Publicēts: 16.09.10 17:27
 citēt
nikon nav da best, bet shis nikons ir gana speeciigs, lai par to padomaatu. shis, vs Canon 60d/7d...
Publicēts: 16.09.10 17:31 labots
 citēt
negatIvs...zinu jau zinu:face-grin:....gribējās bik kanonistus pasveicināt:bad_smile:
a tā šiem tik kanons, tik kanons.....

Bet ja nopietni, specene šim tiešām ir gana nopietna, jāgaida tik kad sāks nākt pirmās praktiskās atziņas.
Publicēts: 16.09.10 17:35
 citēt
kad kāds brends izlaidīs digitālo spoguļkameru, ar dinamisko diapazonu līdzīgu filmai, saprātīgā cenu kategorijā, tad būs vērts iespringt :bad_smile: .....
Publicēts: 16.09.10 17:40
 citēt
Diapazons jau ir... Tik plecu nava.
Publicēts: 16.09.10 17:45
 citēt
negatIvs:kad kāds brends izlaidīs digitālo spoguļkameru, ar dinamisko diapazonu līdzīgu filmai, saprātīgā cenu kategorijā, tad būs vērts iespringt :bad_smile: .....

Nūū,diezin vai kāds sāks ražot sliktāku kameru par esošajām... :)
Publicēts: 16.09.10 18:36
 citēt
60uz5komats6:
negatIvs:kad kāds brends izlaidīs digitālo spoguļkameru, ar dinamisko diapazonu līdzīgu filmai, saprātīgā cenu kategorijā, tad būs vērts iespringt :bad_smile: .....

mārketings ne to vien spēj :D
Publicēts: 17.09.10 09:33
 citēt
60uz5komats6:

Nepārtraukti tā notiek... Kaut ko uzlabo, kaut ko sačakarē, kopaina ar gadiem zīmējas arvien bēdīgāka...
Publicēts: 17.09.10 11:44
 citēt
Tikko diena.lv izlasīju, ka Latvijā būs nopērkams novembrī un Nikon ieteiktā cena 889Ls!
Publicēts: 17.09.10 13:42
 citēt
man vairāk iepriecina 35/1.4.. nez kāda tur bilde būs. Varēja jau pacensties un būt pirmajiem 35@f/1.2
Publicēts: 17.09.10 13:43
 citēt
Mr_Wolf:man vairāk iepriecina 35/1.4.. nez kāda tur bilde būs. Varēja jau pacensties un būt pirmajiem 35@f/1.2

varēja jau pacensties un būt pirmajiem 35/0.5...
Publicēts: 17.09.10 14:01
 citēt
Mr_Wolf:man vairāk iepriecina 35/1.4.. nez kāda tur bilde būs. Varēja jau pacensties un būt pirmajiem 35@f/1.2

..jā,galvenais būt pirmajiem...

www.cameraquest.com...

:)
Publicēts: 17.09.10 14:48 labots
 citēt
alvils:es vairāk ierēcu par šo

labais! :grimace: es reiz, kad drauga mamma bija jau gadu iztikusi bez gaismas 1-ā no 2 istabām (kāds idijōts, bija viņai iestāstījis, ka to elektrību nedrīkst aiztikt!), pa 1 min pārskrūvēju spuldzīti otrā žuburā (a pielauzt drauga mammu, ka aiztikšu to lampu, gan pagāja 18 min!), samirkšķinājos ar draugu, kurš uzturējās slēdža rajonā un teicu: "lai top gaisma, teica haralds!". un gaisma tapa!:grimace:
Publicēts: 17.09.10 15:51
 citēt
60uz5komats6:

..jā,galvenais būt pirmajiem...

www.cameraquest.com...

:)

par šito nezinaju, bet starp lielajiem `širpotreba` nav tads stikls :) [leica iznjemums]

Nav daargs... jaatrod tikai pareja uz Nik/Can

cgi.ebay.co.uk...
Publicēts: 17.09.10 16:45
 citēt
Tas uc N/C spogulenēm būs makriķis,bet toties uz M4/3, nexiem un gnusmaS bezspogulenēm gan būtu uzliekams caur pāreju.
Publicēts: 18.09.10 09:36
 citēt
Alvis:Tikko diena.lv izlasīju, ka Latvijā būs nopērkams novembrī un Nikon ieteiktā cena 889Ls!

Njuuu jaa alkatiigie rijeeji, tad jau labaak no ASV un LV to garantiju lai vien patur pie sevis!
Publicēts: 18.09.10 10:02
 citēt
powers:NIKON D7000

man jau šķiet, ka tā ir šize, crop matraicai vairāk par 10-12 pikseļiem.
Publicēts: 18.09.10 10:45
 citēt

Domā virs 12pixeļiem matrica ir pārblīvēta?

Zināmā mērā mērīšanos ar pix to jau mēs paši "pieprasām"-parastie jūzeri...o šitam ir 0.2 vairāk, tātad iedos labāku galarezultātu :bad_smile::bad_smile:

...un tie nedaudzie, kas saprot, ka iebāžot crop matricā 20-25-30pix bilde nepaliks krāsaināka...nu tie jau zin ko vajag un arī pērk ko VIŅIEM vajag :face-wink: ....es diemžēl vēl neesmu no tiem pēdējiem :face-grin: vēl daaaudz jāmācās
Publicēts: 18.09.10 12:33
 citēt
haralds:
powers:NIKON D7000

a man šķiet, ka vajag kādus sešus miljonus vismaz...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):