Kamera izskatās interesanta, it īpaši, ja būtu lētāka. Un man sāk patikt Nikon gaišo fiksu virziens. Ja vēl šamējie izlaidīs padsmit milimetru perspektīvas kontroles objektīvu, tad man kļūs pavisam grūti teikt- ņemiet vai nu Canon vai Nikon. Bet tā- man visi brendi ir drauga. It īpaši, ja Pentax/Sony/Samsung/Olympus uzlabotu savus trokšņu aprūpes algoritmus.
rumorē, ka slēdzis pārbaudīts un turēs ap 300K tad jau manīs, bet specene NAV tā sliktākā.
Vēl tauta "cepās" vai šitais aizvietos D90 vai pat noraks D100-D300s līniju un kaut kad priekš feinšmekeriem tiks izlaists mini D700....
Man šitam vairāk interesē, kas šim pa matricu ( vai sony, vai tomēr cita) un ko šis REALI darīs pie 3200 un augstāk iso...tā, ka jāgaida vien pirmās testbildes iz tautas...
Bet tā, nikons malacis arī par objektīviem- piekrītu RudeWolfam
Kamera izskatās interesanta, it īpaši, ja būtu lētāka. Un man sāk patikt Nikon gaišo fiksu virziens. Ja vēl šamējie izlaidīs padsmit milimetru perspektīvas kontroles objektīvu, tad man kļūs pavisam grūti teikt- ņemiet vai nu Canon vai Nikon. Bet tā- man visi brendi ir drauga. It īpaši, ja Pentax/Sony/Samsung/Olympus uzlabotu savus trokšņu aprūpes algoritmus.
Vispār jau tur arī Olympus E-5 pa vidu maisās Cipars gan kā vienmēr sākumā-baiss.Skaidrības ar pagaidām nav cik un vai labāks par E-3,protams skrien pakaļ modei (video un citas mani neinteresējošas fīčas),ja ISO 800 būs kā E-3 ISO400-pēc gada,pusotra varētu padomāt...
reaktors:šosezon Canons feilo un Nikons savukārt izgreiž pagājušo gadu bij otrādi. tas ir normāli
Photokina vēl nav notikusi, tāpēc man ir lielas aizdomas, ka Canon vēl visus savus trumpjus nav izlicis galdā. Pēc baumām, kas klejo netā Canon uz šī gada ziemassvētku trakumu gatavo 5D mark II un 1Ds Mark III aizstājējus.
reaktors:šosezon Canons feilo un Nikons savukārt izgreiž pagājušo gadu bij otrādi. tas ir normāli
Photokina vēl nav notikusi, tāpēc man ir lielas aizdomas, ka Canon vēl visus savus trumpjus nav izlicis galdā. Pēc baumām, kas klejo netā Canon uz šī gada ziemassvētku trakumu gatavo 5D mark II un 1Ds Mark III aizstājējus.
te nu Tu kļūdies, esi kreisās baumas dzirdējis!
1ds Mark IV būs ap 2011. gada beigām vai 2012. gada sākuma, un 5d Mark III būs kautkad 2011. gadā, vel nav zinams precizaks laiks, et katra zinjaa NE šogad!
www.canonrumors.com - lai nav jāraksta forumos nepareiza informācija!
Lielākie foto tehnikas ražotāji savus gardumus anonsē pirms Photokinas, tāka neko dižu var vairs no šiem negaidīt šogad!
Noķēru pirmo bildi ar iso3200 bildētu ar D7000, pašam nav bijusi iespēja bildet ar 700 ko tauta saka par šitā "jauniņā" spējām salīdzinajumā ar D700 tieši pie lieliem iso? Žēl, ka nav raw, bet vismaz var sākt atrast k-ko inetā
powers:Noķēru pirmo bildi ar iso3200 bildētu ar D7000, pašam nav bijusi iespēja bildet ar 700 ko tauta saka par šitā "jauniņā" spējām salīdzinajumā ar D700 tieši pie lieliem iso? Žēl, ka nav raw, bet vismaz var sākt atrast k-ko inetā
labākā kamera, vēl nevienam brendam, nav iznākusi ........, gandrīz jebkurš modelis, pēc dažiem mēnešiem jau būs, tjipa, morāli novecojis......, tā kā jāseko līdz, ka nepalaiž jaunu modeli garām , bet bildēt taču var arī ar 5g. vecu aparātu ....
negatIvs:kad kāds brends izlaidīs digitālo spoguļkameru, ar dinamisko diapazonu līdzīgu filmai, saprātīgā cenu kategorijā, tad būs vērts iespringt .....
Nūū,diezin vai kāds sāks ražot sliktāku kameru par esošajām...
negatIvs:kad kāds brends izlaidīs digitālo spoguļkameru, ar dinamisko diapazonu līdzīgu filmai, saprātīgā cenu kategorijā, tad būs vērts iespringt .....
Nepārtraukti tā notiek... Kaut ko uzlabo, kaut ko sačakarē, kopaina ar gadiem zīmējas arvien bēdīgāka...
labais! es reiz, kad drauga mamma bija jau gadu iztikusi bez gaismas 1-ā no 2 istabām (kāds idijōts, bija viņai iestāstījis, ka to elektrību nedrīkst aiztikt!), pa 1 min pārskrūvēju spuldzīti otrā žuburā (a pielauzt drauga mammu, ka aiztikšu to lampu, gan pagāja 18 min!), samirkšķinājos ar draugu, kurš uzturējās slēdža rajonā un teicu: "lai top gaisma, teica haralds!". un gaisma tapa!
man jau šķiet, ka tā ir šize, crop matraicai vairāk par 10-12 pikseļiem.
Domā virs 12pixeļiem matrica ir pārblīvēta?
Zināmā mērā mērīšanos ar pix to jau mēs paši "pieprasām"-parastie jūzeri...o šitam ir 0.2 vairāk, tātad iedos labāku galarezultātu
...un tie nedaudzie, kas saprot, ka iebāžot crop matricā 20-25-30pix bilde nepaliks krāsaināka...nu tie jau zin ko vajag un arī pērk ko VIŅIEM vajag ....es diemžēl vēl neesmu no tiem pēdējiem vēl daaaudz jāmācās