Sveiki! Iznāca tā ka nekas neiznāca! Tā kā no tehniskām lietām neesmu uz tu un esmu D7000 nikon kameras īpāšniece, vēlos iegādāties jaunu kameru! Var arī nemainīt ticību! Vēlos sev jaunu kameru! Jo D7000 nikon kamera forumos un briāna ielā ir atzīta par vienu niķīgu kameru no kuras vēlos atvadīties! Vēlos dzirdēt jūsu ieteikumus par jaunu kameru līdz 800-900 Euro jaunu kameru!
Nesapasēja ar dažiem objektīviem un nesa ar kameru uz servisiem un teica, ka vienam objektīvam var mēģināt pieregulet, bet ja liks kādu citu, tad atkal var rādit nepareizi! Ka D7000 esot niķīga kamera ko grūti vispār salabot un ir baigie brāķi! Vēl teica, ka var mēģinat sūtīt uz igauniju, bet vai tas atmaksāsies!
ieva_andrupe:Sveiki! Iznāca tā ka nekas neiznāca! Tā kā no tehniskām lietām neesmu uz jūs un esmu D7000 nikon kameras īpāšniece, vēlos iegādāties jaunu kameru! Var arī nemainīt ticību! Vēlos sev jaunu kameru! Jo D7000 nikon kamera forumos un briāna ielā ir atzīta par vienu niķīgu kameru no kuras vēlos atvadīties! Vēlos dzirdēt jūsu ieteikumus par jaunu kameru līdz 800-900 Euro jaunu kameru!
Tā arī nesataisīja? Un stiklu, kas nestrādāja arī uz citiem rumpjiem nepiejustēja? Un kā tas var būt ka rumpis vainīgs pie tā, ka stikls arī uz citiem rumpjiem nestrādā kā nākās??? Es to stiklu prasītu justēt vai mainīt līz strādā vai atdotu atpakaļ/mainītu pret stiklu, kas nav tik cimperlīgs -> www.dpreview.com...
A ko pirkt D7100, ču dārgāk D7200, vēl ču dārgāk D600/610, ja ir vēl kādi vertigo liberiņi no N
Baigā piņķerēšanās ar nikoņiem. Tā var nonīkt. Ar ko lai bildē kamēr nīkonis jau aizsūtīts uz Igauniju? Prātā nāk tikai viens visiem zināms brends ar kuru nekad nevienam nav bijusi problēma.
Pilnīgi pareizi, es arī uz adbildīgiem pasākumiem stiepju divus komplektus mugursomā, jo EOS 10D slēdzis nosprāga tieši rekonstruētās ielas atklāšanas pasākuma laikā. Līdzi bija vecais krāms D30, mājas lapas galerijai ar garo malu 1200 pix pietiek ar atliektiem galiem. Ja nu, nedod Dievs, kas notiekas ar tehniku, nevienam klientam par attaisnojumu nederēs žēlabas par neliešiem šķībacainajiem, kuri izražojuši brāķi, viņam vajag bildes, bet nodrošināties pret visādu šeizi jau ir fotogrāfa ziņā.
Schneider:Pilnīgi pareizi, es arī uz adbildīgiem pasākumiem stiepju divus komplektus mugursomā, jo EOS 10D slēdzis nosprāga tieši rekonstruētās ielas atklāšanas pasākuma laikā. Līdzi bija vecais krāms D30, mājas lapas galerijai ar garo malu 1200 pix pietiek ar atliektiem galiem. Ja nu, nedod Dievs, kas notiekas ar tehniku, nevienam klientam par attaisnojumu nederēs žēlabas par neliešiem šķībacainajiem, kuri izražojuši brāķi, viņam vajag bildes, bet nodrošināties pret visādu šeizi jau ir fotogrāfa ziņā.
ieva_andrupe:Vēlos vēl apjautāties! Ko jūs domājat par canon 6d? man parametri salīdzinot ar manu nikoninju ļoti patīk!
Turēt vienu N un otru kā rezerves C kameru - baigā loterija!
Lai saprastu vai dēļ parametriem esi gatava priecāties arī par visu pārējo - vispirms paņem to rokās, padarbojies, pabildē - aplūri bildes un izvērtē vai pasai ērti...
Kā saka - kautiņā "sit pa muti", nevis pa medicīnisko kartiņu vai pasi...