forum.gif
LuMu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / LuMu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.01.16 11:55 labots
 citēt
Vai nav jauka rotaļlieta? :big_smile:

Interesanti - cik diez precīza un lietojama tā ir?

ww.lu.mu

Hipsteriem un lomogrāfiem varētu patikt! :grimace:
Publicēts: 04.01.16 12:33
 citēt
Ne hipsteri ne lomogrāfi taču neniekojas ar gaismas mērīšanu.Tur galvenais ir sajūtas!:face-wink:
Publicēts: 04.01.16 12:42
 citēt
Ja tas štruntiņš spētu mērīt zibšņus, tad tiešām kruta lietiņa.
Ja nē - tad gan androīdiem, gan āboļiem var dabūt bezmaksas aplikācijas, kas spēj nomērīt gaismu, izmantojot iebūvēto kameru.
Publicēts: 04.01.16 13:06
 citēt
Smejies , kuŗs ta digitālā laikmetā GAISMU mēra , bliež skatās piekruķī. Kad es reizēm izvelku falašmetru uz mani pat diezgan ZINĀMI jaunie profi blenž ar lielām acēm KAS TAS TĀDS !?
Publicēts: 04.01.16 13:34
 citēt
gaismu jāmēra uz acī
Publicēts: 04.01.16 13:59
 citēt
viecha:Ne hipsteri ne lomogrāfi taču neniekojas ar gaismas mērīšanu.Tur galvenais ir sajūtas!:face-wink:

toties hipsteriem rūtainās žaķeres kabatā, tieši aiz bārdas tak ir sofoons, un labajā sāna kabatā kāda lomogrāfijas uzparikte! :exciting:

3rdHalf:Ja tas štruntiņš spētu mērīt zibšņus, tad tiešām kruta lietiņa.
Ja nē - tad gan androīdiem, gan āboļiem var dabūt bezmaksas aplikācijas, kas spēj nomērīt gaismu, izmantojot iebūvēto kameru.

Nu blici gan nemēra, tāpēc derīgs tikai lomogrāfiem un hipsteriem!
Publicēts: 04.01.16 14:07
 citēt
Es gan gaismu mēru gan ar digi, gan ar filmu bildējot. Tas vienkārši ir ātrāk :grimace:
Publicēts: 04.01.16 15:59
 citēt
priore:nevaru iedomāties, kā gan var būt ātrāk ar diviem verķiem nevis ar vienu, kurā jau iebūvēts izcils eksponometrs un digi vēl histogramma rezultāta pārbaudei.

diez kā izskatās histogramma šim attēlam...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):