Labdien. Esmu pastrādājusi Ziemassvētku laikā vietējā bērnudārzā fotografējot bērniem eglītes. Tagad vēlos atdot bildes uz papīra 10x15cm. Doma bija pasūtīt BFS servisā, jo zinu ka laba kvalitāte. Bet izrādās ka viņiem bildei aizmugurē neiet nekāda informācija. Ja piemēram man dažas bildes gribēs paņemt vairāki vecāki, kā lai audzinātājas pieraksta numuru? Ar roku rakstīt katrai bildei nr - tas ir zem katras kritikas. Pasūtīt no servisiem kuros taisa bildes arī uz kuponiem negribu jo tur vienmēr ir par zaļu vai par sarkanu. Ko iesakat jūs? Kur taiesiet bildes uz papīra un lai info aizmugurē?
mango:Kur taiesiet bildes uz papīra un lai info aizmugurē?
Es taiesiem Preiļu Fotocentrā, tur aizmugurē tiek uzdriķēts faila nosaukums, kuru es vienmēr lieku parastu kārtas numuru - viss viegli un skaidri saprotami.
Nu līdz Preiļiem man tālu! Rīga tuvāk! Zvanīju bfs, viņiem tas aparāts esot nostrādājis tik gadu un tagad esot remontā, un kad būs atpakaļ nevienam nav ne jausmas. Jā inexprint paliek kā variants, bet nu gribētos jau lai ir tieši aizmugurē. Gaidīšu vēl atbildes.
Apstrādā bildes tā kā vajag un nes uz jebkuru kantori... bildes drukā ar NNNN korekcijām un esi laimīga. Ja pati nevari apstrādāt, tad varu palīdzēt - 10 centi par kadru un lieta darīta. Esmu tepat Talsos.
kas liedz izeksportēt vienu batch'u ar cipariem priekšpusē? Otrs variants būtu pasūtīt zīmodziņu, kas staigā uz priekšu pats - uzregulē 0001 un tad ar katru spiedienu +1. www.kurpirkt.lv... neko tak nemaksā.
versatile:kas liedz izeksportēt vienu batch'u ar cipariem priekšpusē? Otrs variants būtu pasūtīt zīmodziņu, kas staigā uz priekšu pats - uzregulē 0001 un tad ar katru spiedienu +1. www.kurpirkt.lv... neko tak nemaksā.
Tik tinti vajadzēs "ātri" žustošo. Standarttintes zimogiem "lēni" žust un nepaspēs otrā pusē uzsūkties.