forum.gif
Fuji X-E1, €210
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Fuji X-E1, €210
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.01.16 14:02 labots
 citēt
Friidis:

Versatile- šamais krutāks (kaut arī neadekvāti dārgs) :face-wink::

A par to neadekvāto dārdzību. Nu figviņzin. Lēts nav, jā.
Bet padomā - paskaties, kā nostrādāts; stiprinās pie statīva vītnes, pašā iestrādāta otra statīva vieta - pie plikas ādas to nepiestiprināsi, vajag plastmasu. plastmasas formu liešana maksā. Ādu pa smuko nostrādāt maksā. Metāla konstrukcija maksā.
Pārdotais apjoms konkrētajam modelim - būs zems, attiecīgi, izmaksas uz vineu vienību - augstas. Pie kam, ir labāks par oriģinālo čeholu, kas gan, savukārt, ir neadekvāti dārgs (30 eur par tādu maksātu, bet ne jau 80-90) - attiecīgi, var likt cenu augstāku un ņeparitsja.
Publicēts: 22.01.16 14:09
 citēt
Schneider:Ē, nevella, es tomēr atradīšu liedderīgāku veidu, kā izlietot 899$.

Ņēmu viņu (jaunu) no šitā onkuļa versijā bez vaļa (12-32mm vali redzēju... nu ļoti neuzticams plastmasas nieciņš no skata) par 380e.

www.pro-mix.lv...

1,7/20mm no rokas par 250e un 1,8/45mm identiski par 190e

Itogo 840e par visu.

ā nu vēl divi aķi laikam 15e katrs.
Publicēts: 22.01.16 14:25
 citēt
Nē, nu es jau saprotu, ka ispratnes par dārgs/lēts ir dažādas, bet nu verķim, pirktam par tādu cipari, es uzliktu pienākumu pelnīt iztērēto naudu apakaļ.
Labāk es sagaidīšu Pentakša FF iznākšanau un K-3 cenas nokritienu, par to man kaut algu maksās. :face-wink:
Bet manas "dižās māxlas":face-grin: līmeni www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv... apmierinās arī vecais krāms 100-nieks.
Publicēts: 22.01.16 14:55
 citēt
Schneider:Nē, nu es jau saprotu, ka ispratnes par dārgs/lēts ir dažādas, bet nu verķim, pirktam par tādu cipari, es uzliktu pienākumu pelnīt iztērēto naudu apakaļ.
Labāk es sagaidīšu Pentakša FF iznākšanau un K-3 cenas nokritienu, par to man kaut algu maksās. :face-wink:
Bet manas "dižās māxlas":face-grin: līmeni www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv... apmierinās arī vecais krāms 100-nieks.

Nē nu es ar neteicu, ka dod pa velti un jāņem nedomājot - katram jāskatās cik no tā jēgas.

Personīgi pašam, skatoties vecās bildes, sametās žēl, ka vairs nav kamera visur līdzi. Pieskaitīju tam ceļojuma bonusu un žabu noriju.
Publicēts: 22.01.16 14:59
 citēt
Māri, kleite iegādāta? :D
Publicēts: 22.01.16 15:04
 citēt
versatile:Māri, kleite iegādāta? :D

Nevaru fasoonu izvēlēties :grimace:
Publicēts: 22.01.16 15:24 labots
 citēt
Pareiss fasons ir tas, ja kleitas garums ir pusotra sprīža, dekoltē pakaļā līdz jostasvietai, bet priekšā - līc ceļiem.
Publicēts: 22.01.16 15:27
 citēt
kleitai, ir liela nozīme
Publicēts: 22.01.16 15:45
 citēt
Maris:
versatile:Māri, kleite iegādāta? :D

Nevaru fasoonu izvēlēties :grimace:

nu tas būtu varens joks, ja tā arī to pasākumu atklātu :D
man domāt, ka brauktu vairāk tautas, kā Dobelē egli dedzināt :D
Publicēts: 22.01.16 15:53
 citēt
Nu nav jau īsti pamatojuma - dēļ tā, ka pašvaldības avīze aizrakstījusi garām vienu no pārdesmit mēneša aktualitātēm?
Publicēts: 22.01.16 16:22
 citēt
Subjekts pārdots, spamu droši turpinām!
Publicēts: 22.01.16 16:27
 citēt
Maris:Nu nav jau īsti pamatojuma - dēļ tā, ka pašvaldības avīze aizrakstījusi garām vienu no pārdesmit mēneša aktualitātēm?

paga, tad nepareizi bija tikai tas mazais tekstiņš vai bija vēl lielāks vizuālais materiāls arī?
ja tik tā, tad lūdz nākamajā numurā publicēt atsaukumu - papildu reklāma :D
Publicēts: 22.01.16 16:32
 citēt
Nē kāds vizuālais materiāls - tur tak redzams - vnk pēdējā rindiņa "afišā".

Tā vecā bilde ir līksmības ilustrācija.
Publicēts: 22.01.16 20:26
 citēt
versatile:Subjekts pārdots, spamu droši turpinām!

Es atkal kaut kā sapratu, ka pārdots tiek OBJEKTS, un tiek meklēts kāds SUBJEKTS, kurš to nopirks.:face-wink::face-grin:
Publicēts: 23.01.16 10:42
 citēt
Nu kamera bij tik mīļa, praktiski kā ģimenes loceklis :D
Publicēts: 23.01.16 10:58
 citēt
Ak!.. Cik romantiski un sentimentāli...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3