Versatile- šamais krutāks (kaut arī neadekvāti dārgs) :
A par to neadekvāto dārdzību. Nu figviņzin. Lēts nav, jā. Bet padomā - paskaties, kā nostrādāts; stiprinās pie statīva vītnes, pašā iestrādāta otra statīva vieta - pie plikas ādas to nepiestiprināsi, vajag plastmasu. plastmasas formu liešana maksā. Ādu pa smuko nostrādāt maksā. Metāla konstrukcija maksā. Pārdotais apjoms konkrētajam modelim - būs zems, attiecīgi, izmaksas uz vineu vienību - augstas. Pie kam, ir labāks par oriģinālo čeholu, kas gan, savukārt, ir neadekvāti dārgs (30 eur par tādu maksātu, bet ne jau 80-90) - attiecīgi, var likt cenu augstāku un ņeparitsja.
Nē, nu es jau saprotu, ka ispratnes par dārgs/lēts ir dažādas, bet nu verķim, pirktam par tādu cipari, es uzliktu pienākumu pelnīt iztērēto naudu apakaļ. Labāk es sagaidīšu Pentakša FF iznākšanau un K-3 cenas nokritienu, par to man kaut algu maksās. Bet manas "dižās māxlas" līmeni www.fotoblog.lv...www.fotoblog.lv... apmierinās arī vecais krāms 100-nieks.
Schneider:Nē, nu es jau saprotu, ka ispratnes par dārgs/lēts ir dažādas, bet nu verķim, pirktam par tādu cipari, es uzliktu pienākumu pelnīt iztērēto naudu apakaļ. Labāk es sagaidīšu Pentakša FF iznākšanau un K-3 cenas nokritienu, par to man kaut algu maksās. Bet manas "dižās māxlas" līmeni www.fotoblog.lv...www.fotoblog.lv... apmierinās arī vecais krāms 100-nieks.
Nē nu es ar neteicu, ka dod pa velti un jāņem nedomājot - katram jāskatās cik no tā jēgas.
Personīgi pašam, skatoties vecās bildes, sametās žēl, ka vairs nav kamera visur līdzi. Pieskaitīju tam ceļojuma bonusu un žabu noriju.
Maris:Nu nav jau īsti pamatojuma - dēļ tā, ka pašvaldības avīze aizrakstījusi garām vienu no pārdesmit mēneša aktualitātēm?
paga, tad nepareizi bija tikai tas mazais tekstiņš vai bija vēl lielāks vizuālais materiāls arī? ja tik tā, tad lūdz nākamajā numurā publicēt atsaukumu - papildu reklāma