Lieta tāda ka pirms kāda laiciņa mana visa fotoiedzīve nogāzās no plaukta. 18-55mm objektīvs drebezgās. 55-200mm objektīvs darbojās ar Dievu uz pusēm. bet dažreiz liekas ka mazliet izplūst bilde. Bija kritis laikam uz diafragmas kājiņas, diafragma bija iesprūdusi uz ciet pozīciju. Pats izjaucu, iztaisnoju. bet nav tas kas senāk. Šodien iegāju Elkor servisā, tur man apskaidroja ka nikon objektīvus sūtot uz Igauniju. Ceļš, materiāli un darbs= jauns objektīvs. Tagad dilemma. Pirkt jaunus objektīvus, meklēt kādu privāto meistaru vai sākt krājkasītē krāt priekš D3100kita un d60 bodiju pārdot . Varbūt kāds kaut ko var labu ieteikt?
man tirgojās sigma 55-200mm HSM nikonam, saprotu, ka tas nav gluži tas pats stikls, kas tev, bet es jau arī prasu tikai 40ls... stāvoklis - teicams + UV un CPL filtri bonusā
uij uz nikon servisu nu nez, man zibspuldze saplīsa iebūvētā, ne sists ne kritis velns zin kas, pāris mēnešus pēctam kad nopirku, paņēmu 800to un aizmirsu par iebūvēto.. tagad garantija gāja uz beigām, pāris dienas palika domāju lai nu ir aizvedu, pēc nedēļas šie saka garantija atteikta ja gribot pa 187Ls labošot! nospļāvos paņēmu atpakaļ, pasūtiju no ebay 20.91Ls kopā ar piegādi, pats nomainīšu un domāju viss būs kārtībā
atteica jo esot "mehānisks defekts", bļāviens es to kameru gandrīz vai auklēju ne skrambas nav, nu labi tā zibspuldze burtiski sabira gabalos, bet tas notika bildējos, pēc 5-6 kadriem būkšķis un viss, absolūti nejūtos vainīgs.. kā tā kamera jāsit lai tā mazā stikla truba saplīstu gabalos un kamerai nekādas vainas? pajoli tādi
aha cik laika nezaudēšu un nauda vēl neatkarīgajam ekspertam, zb pats nomainīšu un lai iet ieskrieties, 20Ls nav to vērti lai es tagad ņemtos un skraidītu uz rīgu un atpakaļ utt...
ja es būtu rīgā tad tagad mēs klātienē pie vīna glāzes šo diskusiju risinātu man līdz rīgai 100+km un tam sasodītajam ekspertam jāsamaksā vispirms lai ir ko atlīdzināt, tagad kā reiz man nav tādas naudas lai mētātos pa labi un kreisi..