forum.gif
Zibspuldzes statīva galva
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Zibspuldzes statīva galva
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.16 14:18 labots
 citēt
Tiek pārdoti zibspuldžu turētāji priekš off-camera flash fotogrāfēšanas. Domāts stiprināšanai uz gaismu statīva. Regulējams leņķis, droša konstrukcija, vieta, kur stiprināt lietussargu.

8Eur/gab

26153072
Publicēts: 23.01.16 14:23
 citēt
Ha! Ha! Ha!
10Eur pa šitiem krāmiem? :face-grin:
Pirms kāda laika nopirku jebajā komplektu ar statīvu, lietussargu un šito galvu pa 35$ ar visu piegādi.
Šito štruntiņu nācās pamatīgi modificēt, lai normāli izmantotu.
Publicēts: 23.01.16 14:26
 citēt
katrai lietai savs pircējs. kas grib uz sitiena nevis pēc mēneša, pusotra, tam derēs.

un nekas tur nav jāpielāgo. lietoju tādus pašus jau vairākus gadus.
Publicēts: 23.01.16 14:30
 citēt
Publicēts: 23.01.16 14:38
 citēt
3rdHalf:http://www.ebay.com/itm/Durable-Hot-Shoe-Umbrella-Flash-Mount-Swivel-Bracket-Light-Stand-Holder-/141882193021?hash=item2108d6747d:g:3JAAAOSw14xWIwuL

Malacis, ebay māki! :face-glasses:
Publicēts: 23.01.16 14:43 labots
 citēt
3rdHalf:http://www.ebay.com/itm/Durable-Hot-Shoe-Umbrella-Flash-Mount-Swivel-Bracket-Light-Stand-Holder-/141882193021?hash=item2108d6747d:g:3JAAAOSw14xWIwuL
+1

man, savukārt nebūtu žēl pa kādi 18 EUR atdot šādu:
www.ebay.ie...

vai pa kādi 13 EUR šādu:
www.ebay.ie...

pilnīgi jauni nelietoti - viens vienkārši ienācies lieks!

šiem vismaz ir pievienotā vērtība - var uzlikt gan zoņķiku gan dajebkādu bowens bajonetes skaistumbļodu, snūtu, softboxu utt...

un cenu prasu nevis par 4 EUR dārgāk kā jebajā, bet 5 eur lētāk... :face-devil-grin:
Publicēts: 23.01.16 14:44
 citēt
He tieši šādu arī nopirku ebay, ja godīgi, diezgan liels mēsls...bet nu lietot var:bad_smile: Nākamo jau nopirku šādu www.ebay.com... nav pa 6$, bet kvalitāte nesalīdzināma:face-wink:
Publicēts: 23.01.16 14:46 labots
 citēt
Edupuiks:

domā tu vienīgais jebaju māki? :grimace:
un pārējie ar' muļķi - maksās 3-4 EUR vairāk par lietotu, nekā jaunu var dabūt?
Publicēts: 23.01.16 14:46
 citēt
beno:He tieši šādu arī nopirku ebay, ja godīgi, diezgan liels mēsls...bet nu lietot var:bad_smile: Nākamo jau nopirku šādu www.ebay.com... nav pa 6$, bet kvalitāte nesalīdzināma:face-wink:

te pat nav kvalitātē jautājums, bet gan tīri vizuālajā izskatā. kā jau teicu, tiek lietoti vairākus gadus un es nezinu, kas ar viņiem jādara, lai salauztu. attiecība cena/kvalitāte ir ļoti laba.
Publicēts: 23.01.16 14:48
 citēt
Edupuiks:
beno:He tieši šādu arī nopirku ebay, ja godīgi, diezgan liels mēsls...bet nu lietot var:bad_smile: Nākamo jau nopirku šādu www.ebay.com... nav pa 6$, bet kvalitāte nesalīdzināma:face-wink:

te pat nav kvalitātē jautājums, bet gan tīri vizuālajā izskatā. kā jau teicu, tiek lietoti vairākus gadus un es nezinu, kas ar viņiem jādara, lai salauztu. attiecība cena/kvalitāte ir ļoti laba.

bet tos pašus var sapirkt pa 6, kāpēc maksāt Tev 10?
Publicēts: 23.01.16 14:49 labots
 citēt
palaidniex:
Edupuiks:

neviens te nav muļķis un par tādu arī netiek uzskatīts. man pašam arī šamējie atnāca kā lieki, tādēļ arī pārdodu tālāk. NAV LIETOTI, PILNĪGI JAUNI!

galu galā, nopietni cilvēki sāktu sarunu ar kaulēšanos. čekus nedodu, cena runājama.
Publicēts: 23.01.16 14:50
 citēt
Edupuiks:Malacis, ebay māki! :face-glasses:

"tikai" 100% varka taču nav nedāda varka ...
Publicēts: 23.01.16 14:52
 citēt
Bet ja pārdevējam īstais vārds ir Iciks Hairemovičs Goldgeims, tad tādas cenas ir pilnīgi normālas, pareizi taču? :face-wink:
Publicēts: 23.01.16 14:52 labots
 citēt
Edupuiks:
palaidniex:

neviens te nav muļķis un par tādu arī netiek uzskatīts. man pašam arī šamējie atnāca kā lieki, tādēļ arī pārdodu tālāk. NAV LIETOTI, PILNĪGI JAUNI!

galu galā, nopietni cilvēki sāktu sarunu ar kaulēšanos. čekus nedodu, cena runājama.

Tak tev iezvanīja ebay linku, lai saprastu, ka nopirkt pilnīgi jaunu var pa 6 ar kapeikām, līdz ar to tev maksāt 10 ir bezjēdzīgi!

Vai nu dažus eiro mazāk ir godīgi, vai nu mainīt pret dažiem aliņiem...
Gribot vairāk kā tos var dabūt jaunus - velk uz reāli ieņirgšanu! :D :grimace:
Ar vēl lielāku rēku par pārdevēja neizpratni par sava piedāvājuma absurdumu vai mēģinājumiem attaisnot vājprātīgo cenu...

Schneider:Bet ja pārdevējam īstais vārds ir Iciks Hairemovičs Goldgeims, tad tādas cenas ir pilnīgi normālas, pareizi taču? :face-wink:

nu gribēt jau neesot kaitīgi :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 23.01.16 14:55
 citēt
jā, miljonus es te nopelnīšu ar jums :face-grin:
Publicēts: 23.01.16 14:56
 citēt
Edupuiks:jā, miljonus es te nopelnīšu ar jums :face-grin:

nuja - kāpēc pirkt veikalā, ja no kāda "Ābŗama" var nopirkt dārgāk... :cry::cry::cry:
Publicēts: 23.01.16 14:57
 citēt
Puik, nomaini virsrakstu pret "Veiksmīgi pārdots" un klapē ciet tematu, blamāža vien sanāk!
Publicēts: 23.01.16 15:05
 citēt
nu nu visi tādi godīgie "Jāzepi", ka savu fototehniku visu laiku pa labi un pa kreisi pa sviestmaizi pārdodat! :face-grin:

8EUR un vairs nav 100% varka :big_smile: varbūt kāds šeit paliks laimīgāks :haha:
Publicēts: 23.01.16 15:11
 citēt
Jā... žēl, ka man nevajak, es tak būtu lepns to mantu nopirkt no pārdevēja ar tādu reputāciju. :face-kiss:
Publicēts: 23.01.16 15:20
 citēt
par kādu reputāciju Tu tagad runā?
Publicēts: 23.01.16 15:35 labots
 citēt
Laikam aizstāvēšu pārdevēju. Es nezinu par konkrēto produktu, bet ja man kaut ko vajadzētu, un tas ebajā maksātu 6.50, bet te kāds, pie kura pa ceļam varu piebraukt un uzreiz dabūt, turklāt aptaustīt un pārbaudīt, piedāvātu tādu pat faktiski jaunu, bet pa 8 vai 10 eiro, es bez problēmām paņemtu. Kaut kādu 2 vai 3 eiro dēļ pi*ties ar visām sūtīšanām un gaidīšanām ebajā - nu paldies, tas pat 5€ nav vērts.

Ja runa būtu par 65 vs 100 vai 650 vs 1000, tad cepšanos saprastu, un arī jēgu ietaupīt, bet ja runa ir par 6,5 un nedēļu gaidīt sazin ko vs 10 ar pirmspirkšanas pārbaudi un uzreiz, tad jēgu nesaprotu. Cilvēks tad faktiski pa lēto - 3,5 € atalgojumu - ir manā vietā izdarījis pasūtīšanas darbu, man vēl laiku ietaupījis un nodrošinājis iespēju pārliecināties par preci.
Publicēts: 23.01.16 15:37 labots
 citēt
Par iscili godīga pārdevēja reputāciju, kurš spēj atteikties no 100% varkas! Es taču saku, ka būtu lepns par gešeftu ar tevi.
Un noteikti piekrītu R_J, tādas mantas vienmēr ievajagas tā, ka pat pāris stundas ir dzīvības un nāves jautājums, nemaz nerunājot par dienām, tā, ka apčamdīt un pārbaudīt pāris alumīnija klučus ar skrūvēm ir ļoti svarīgi. A ja nu pēkšņi kādam klucim pielaide 0,01 mm nav ievērota.
Publicēts: 23.01.16 15:59
 citēt
Galu galā es stundu pavadīju rindā pastā, lai saņemtu paciņu :face-grin:

Bet nu, tas jau šim forumam raksturīgi - pārdošanas topiku piespamo cilvēki, kam prece nemaz neinteresē :bad_smile:
Publicēts: 23.01.16 16:01 labots
 citēt
Schneider, ironija ta ironija, tik un tā palieku pie sava.
Publicēts: 23.01.16 16:05
 citēt
Katrs spams palīdz turēties topikam augšgalā.
Un tas ir fakts, ka tu deri svētīgu darbu, jo vakar tik ir beigušies padlaiki, par jebaju ir dzirdējuši tik daži izredzētie, tādēļ starpnieki ir vispieprasītākā un cienījamākā profesija.
Publicēts: 23.01.16 16:05
 citēt
Jā, un pastā stāvēt rindā, tā vispār ir mana mīļākā nodarbe :face-grin:
Publicēts: 23.01.16 16:08
 citēt
Schneider:Katrs spams palīdz turēties topikam augšgalā.
Un tas ir fakts, ka tu deri svētīgu darbu, jo vakar tik ir beigušies padlaiki, par jebaju ir dzirdējuši tik daži izredzētie, tādēļ starpnieki ir vispieprasītākā un cienījamākā profesija.

Es labprāt izmantoju daudzās lietās starpniekus un par to maksāju, ja varu tikt vaļā no kaut kā darīšanas, un ietaupītajā laikā daru ko patīkamāku - kaut vai parunājos forumā. Kādēļ kaut ko darīt pašam, ja var deleģēt?
Publicēts: 23.01.16 16:14 labots
 citēt
Nu bet vētraini aplausi, es jau arī par to pašu!
Vot tik domāju, kā nolīgt starpnieku, kuru deleģēt uz veikalu pēc maizes un uz šķūni pēc malkas, pats pa to laiku varētu runāties forumos. :face-grin:
Publicēts: 23.01.16 16:21
 citēt
Nu nevajag jau uzreiz pārspīlēt :)
Publicēts: 23.01.16 16:26 labots
 citēt
R_J:Nu nevajag jau uzreiz pārspīlēt :)

Es kaut ka pasta, kas ir visai pa ceļam NEKAD neesmu stāvējis ilgāk par pusstundu, un tas notika tikai vienu reizi,kad pats prāta aptumzumā izvelējos ta apmeklējumam nepiemērotu laiku!
Pareizi izveloties laiku, ilgākais kas ir tur parasti jāpavada ir majās neaizpilditie burti uzaicinajumā!

R_J, drīksti no manis piedāvāto vienu no diviem blices turētājiem iegadāties ne tikai par ebaja cenu, bet arī uzmest pāris EUR pa virsu!
Nemēgināsu Tevi atrunāt!

Un jā - pārdevējs savus lētučus piegādās arī uz Liepaju vai Balviem? Cenu nemainot?
Publicēts: 23.01.16 16:29
 citēt
Publicēts: 23.01.16 16:29
 citēt
Bet nu tomēr topiks 2 stundas ir aukšā, varbūt to pamanīs un tiks aplaimots tieši tas, kurš jau gadiem gaida, visas acis izraudājis, kad šeit uz vietas būs nopērkamas tādas galvas! :big_smile:
Publicēts: 23.01.16 16:33 labots
 citēt
Palaidniex - es tak teicu - ja sanāk garām bracot. Un pasta vietā es labāk stiekos ar kādu cilvēku (pārdevēju) un prunājos. Pārdevējs tak nespiež no viņa pirkt.
Publicēts: 23.01.16 16:36
 citēt
Tieši tā. Sacepās te daži tā itkā viņiem obligāti kas jāpērk.
Publicēts: 23.01.16 16:39
 citēt
Edupuiks:Tieši tā. Sacepās te daži tā itkā viņiem obligāti kas jāpērk.

Vienkārši jāiedrošina dunduki, norādot vietas, kur nekādā gadījumā nevajag pirkt lētāk, ja var no rokas, pa dārgo... :money:
Publicēts: 23.01.16 16:40
 citēt

Es no Tevis vienu pa piečuku varu nopirkt?
80 cm lietussargu vējā turēs? Nesalūzīs?
Publicēts: 23.01.16 17:11
 citēt
palaidniex:

Vienīgais, šitam verķim skrūve ātri sadirsīs lietussarga kāju, ja lietussargs ir budžeta ķīnietis...
Publicēts: 23.01.16 17:20 labots
 citēt
Nr. 1 cena ir vismaz 2x lielāka nekā šāds maksā tur kur viņus parasti pērk .
Nr.2 konkrētais modelis nav ieteicams iegadāt tiem kuriem daraga sava tehnika , ļoti neveiksmīgs stiprinājums.
Nr.3 No tiem kas te ievelkās "Tirgoties" taču nav šeit nedz bilžu nedz agrāk zināmi diez vai es vispār ko pirktu , priekš tam ir SS lv dodies un tirgi uz veselību ar visu 100% uzcenojumu.
Publicēts: 23.01.16 17:44
 citēt
Tukša muldēšana par inventāra bojāšanu. Manam ķīniešu lietussargam ar kāju viss kārtībā.

Diezvai šādu turētāju lietos priekš Premium klases zibenes. Takā arī šis komentārs nevietā.

Un šī pārdod sadaļa ne ar ko neatšķiras no ss.lv.

palaidniex:

Ar konkrētiem piedāvājumiem uz PM
Publicēts: 23.01.16 18:32
 citēt
es ebajā par 4 dolāri šitos pirku. Plastmasas štrunti, bet savu darbu dara..pagaidām neviena zibene gar zemi ar nav nokritusi..iekštelpām ok, ārā garām, aizpūtīs nah ar visu zoņķiku, zibeni un konstrukciju
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):