Tiek pārdoti zibspuldžu turētāji priekš off-camera flash fotogrāfēšanas. Domāts stiprināšanai uz gaismu statīva. Regulējams leņķis, droša konstrukcija, vieta, kur stiprināt lietussargu.
Ha! Ha! Ha! 10Eur pa šitiem krāmiem? Pirms kāda laika nopirku jebajā komplektu ar statīvu, lietussargu un šito galvu pa 35$ ar visu piegādi. Šito štruntiņu nācās pamatīgi modificēt, lai normāli izmantotu.
He tieši šādu arī nopirku ebay, ja godīgi, diezgan liels mēsls...bet nu lietot var Nākamo jau nopirku šādu www.ebay.com... nav pa 6$, bet kvalitāte nesalīdzināma
beno:He tieši šādu arī nopirku ebay, ja godīgi, diezgan liels mēsls...bet nu lietot var Nākamo jau nopirku šādu www.ebay.com... nav pa 6$, bet kvalitāte nesalīdzināma
te pat nav kvalitātē jautājums, bet gan tīri vizuālajā izskatā. kā jau teicu, tiek lietoti vairākus gadus un es nezinu, kas ar viņiem jādara, lai salauztu. attiecība cena/kvalitāte ir ļoti laba.
beno:He tieši šādu arī nopirku ebay, ja godīgi, diezgan liels mēsls...bet nu lietot var Nākamo jau nopirku šādu www.ebay.com... nav pa 6$, bet kvalitāte nesalīdzināma
te pat nav kvalitātē jautājums, bet gan tīri vizuālajā izskatā. kā jau teicu, tiek lietoti vairākus gadus un es nezinu, kas ar viņiem jādara, lai salauztu. attiecība cena/kvalitāte ir ļoti laba.
bet tos pašus var sapirkt pa 6, kāpēc maksāt Tev 10?
domā tu vienīgais jebaju māki? un pārējie ar' muļķi - maksās 3-4 EUR vairāk par lietotu, nekā jaunu var dabūt?
neviens te nav muļķis un par tādu arī netiek uzskatīts. man pašam arī šamējie atnāca kā lieki, tādēļ arī pārdodu tālāk. NAV LIETOTI, PILNĪGI JAUNI!
galu galā, nopietni cilvēki sāktu sarunu ar kaulēšanos. čekus nedodu, cena runājama.
Tak tev iezvanīja ebay linku, lai saprastu, ka nopirkt pilnīgi jaunu var pa 6 ar kapeikām, līdz ar to tev maksāt 10 ir bezjēdzīgi!
Vai nu dažus eiro mazāk ir godīgi, vai nu mainīt pret dažiem aliņiem... Gribot vairāk kā tos var dabūt jaunus - velk uz reāli ieņirgšanu! Ar vēl lielāku rēku par pārdevēja neizpratni par sava piedāvājuma absurdumu vai mēģinājumiem attaisnot vājprātīgo cenu...
Schneider:Bet ja pārdevējam īstais vārds ir Iciks Hairemovičs Goldgeims, tad tādas cenas ir pilnīgi normālas, pareizi taču?
Laikam aizstāvēšu pārdevēju. Es nezinu par konkrēto produktu, bet ja man kaut ko vajadzētu, un tas ebajā maksātu 6.50, bet te kāds, pie kura pa ceļam varu piebraukt un uzreiz dabūt, turklāt aptaustīt un pārbaudīt, piedāvātu tādu pat faktiski jaunu, bet pa 8 vai 10 eiro, es bez problēmām paņemtu. Kaut kādu 2 vai 3 eiro dēļ pi*ties ar visām sūtīšanām un gaidīšanām ebajā - nu paldies, tas pat 5€ nav vērts.
Ja runa būtu par 65 vs 100 vai 650 vs 1000, tad cepšanos saprastu, un arī jēgu ietaupīt, bet ja runa ir par 6,5 un nedēļu gaidīt sazin ko vs 10 ar pirmspirkšanas pārbaudi un uzreiz, tad jēgu nesaprotu. Cilvēks tad faktiski pa lēto - 3,5 € atalgojumu - ir manā vietā izdarījis pasūtīšanas darbu, man vēl laiku ietaupījis un nodrošinājis iespēju pārliecināties par preci.
Par iscili godīga pārdevēja reputāciju, kurš spēj atteikties no 100% varkas! Es taču saku, ka būtu lepns par gešeftu ar tevi. Un noteikti piekrītu R_J, tādas mantas vienmēr ievajagas tā, ka pat pāris stundas ir dzīvības un nāves jautājums, nemaz nerunājot par dienām, tā, ka apčamdīt un pārbaudīt pāris alumīnija klučus ar skrūvēm ir ļoti svarīgi. A ja nu pēkšņi kādam klucim pielaide 0,01 mm nav ievērota.
Katrs spams palīdz turēties topikam augšgalā. Un tas ir fakts, ka tu deri svētīgu darbu, jo vakar tik ir beigušies padlaiki, par jebaju ir dzirdējuši tik daži izredzētie, tādēļ starpnieki ir vispieprasītākā un cienījamākā profesija.
Schneider:Katrs spams palīdz turēties topikam augšgalā. Un tas ir fakts, ka tu deri svētīgu darbu, jo vakar tik ir beigušies padlaiki, par jebaju ir dzirdējuši tik daži izredzētie, tādēļ starpnieki ir vispieprasītākā un cienījamākā profesija.
Es labprāt izmantoju daudzās lietās starpniekus un par to maksāju, ja varu tikt vaļā no kaut kā darīšanas, un ietaupītajā laikā daru ko patīkamāku - kaut vai parunājos forumā. Kādēļ kaut ko darīt pašam, ja var deleģēt?
Nu bet vētraini aplausi, es jau arī par to pašu! Vot tik domāju, kā nolīgt starpnieku, kuru deleģēt uz veikalu pēc maizes un uz šķūni pēc malkas, pats pa to laiku varētu runāties forumos.
Es kaut ka pasta, kas ir visai pa ceļam NEKAD neesmu stāvējis ilgāk par pusstundu, un tas notika tikai vienu reizi,kad pats prāta aptumzumā izvelējos ta apmeklējumam nepiemērotu laiku! Pareizi izveloties laiku, ilgākais kas ir tur parasti jāpavada ir majās neaizpilditie burti uzaicinajumā!
R_J, drīksti no manis piedāvāto vienu no diviem blices turētājiem iegadāties ne tikai par ebaja cenu, bet arī uzmest pāris EUR pa virsu! Nemēgināsu Tevi atrunāt!
Un jā - pārdevējs savus lētučus piegādās arī uz Liepaju vai Balviem? Cenu nemainot?
Bet nu tomēr topiks 2 stundas ir aukšā, varbūt to pamanīs un tiks aplaimots tieši tas, kurš jau gadiem gaida, visas acis izraudājis, kad šeit uz vietas būs nopērkamas tādas galvas!
Palaidniex - es tak teicu - ja sanāk garām bracot. Un pasta vietā es labāk stiekos ar kādu cilvēku (pārdevēju) un prunājos. Pārdevējs tak nespiež no viņa pirkt.
Nr. 1 cena ir vismaz 2x lielāka nekā šāds maksā tur kur viņus parasti pērk . Nr.2 konkrētais modelis nav ieteicams iegadāt tiem kuriem daraga sava tehnika , ļoti neveiksmīgs stiprinājums. Nr.3 No tiem kas te ievelkās "Tirgoties" taču nav šeit nedz bilžu nedz agrāk zināmi diez vai es vispār ko pirktu , priekš tam ir SS lv dodies un tirgi uz veselību ar visu 100% uzcenojumu.
es ebajā par 4 dolāri šitos pirku. Plastmasas štrunti, bet savu darbu dara..pagaidām neviena zibene gar zemi ar nav nokritusi..iekštelpām ok, ārā garām, aizpūtīs nah ar visu zoņķiku, zibeni un konstrukciju