forum.gif
Zibspuldzes statīva galva
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Zibspuldzes statīva galva
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.16 19:39 labots
 citēt
Piekrītu R_J un nesaprotu šo garo cepienu.
Ja kāds mēģina dārgāk pārdod mantu, ko var katrā Maximā aiz stūra nopirkt, protams- bezkaunīga spekulācija. Taču, ja manta ir tikai no Ķīnas pēc mēneša dabonama, a man vajag uz sitiena- neredzu problēmu nedaudz piemaksāt cilvēkam, ja varu dzīvajā apčamdīt, novērtēt un dabūt uzreiz. Laiks un nervi arī maksā naudu!
Nepatīk- nepērc.
Tad jau drīzāk minētos eksotiskos izraēliešu uzvārdus var piedēvēt pārmērīgi skopajiem pircējiem...:face-grin:
Publicēts: 23.01.16 21:13 labots
 citēt
Tas jau tik padumjajā savienībā bija iespējams (dēļ deficīta), ka žigulis par kuru kàds ir izstāvējis rindu bija dārgāks par jaunu no veikala...:face-devil-grin:
Publicēts: 23.01.16 21:42 labots
 citēt
Padumijā bija vnk totāls deficīts praktiski bez dajebkādām alternatīvām- kautko labu dabūt uzreiz varēja tikai ar labām pazīšanām (blatu), vai stipri pārmaksājot dažādiem darboņiem.

Mūsdienās alternatīvu cik uziet, kaut vai tiem pašiem tēmā aprunātajiem bliču turētājiem-
-var pacietīgi un ilgi gaidīt lētučus no Ķīnas;
-var bik dārgāk, bet ātrāk nopirkt to pašu pie Eiropas Ebaja starpniekiem;
-var ieiet vietējā fotobodē un nopirkt pa dārgo, piemēram:

www.masterfoto.lv...

Un var arī bik pakaulēties un nopirkt šeit pat minēto piedāvājumu.

Nesaprotu, par ko mēs te laužam šķēpus?:anger:
Neesmu no biezajiem, bet man būtu kauns te publiski diņģēties un gausties dēļ nieka pāris eiriķiem...:face-sad:
Publicēts: 23.01.16 21:55 labots
 citēt
Uz Ogri par to naudu tak speciāli pārdevējs Tev tos nevedīs! Pašam braukt uz Rīgu - tavs laiks, tavi transporta izdevumi, to jau tu neskaiti, vai ne?

No Ķīnas mūsdienās mantas atnāk pāris nedēļās un saņemamas vietējā miesta pastā...
3 bliču turētāji ar gandrīz divkāršu cenu, summā sanāk ne tikai pāris eiro... No Ķīnas, ja ne 6, tad pieci tādi pat turētāji, sanak kā nočaukst...

Negribi no manis nopirkt mazlietotu objektīvu, dārāk kā jauns tas maksā? :money:
Publicēts: 24.01.16 10:18
 citēt
Edupuiks:Tiek pārdoti zibspuldžu turētāji priekš off-camera flash fotogrāfēšanas. Domāts stiprināšanai uz gaismu statīva. Regulējams leņķis, droša konstrukcija, vieta, kur stiprināt lietussargu.

8Eur/gab

26153072

Ja zipenes turētājs ir no metāla, tad cena ir ok (man tādi ir 3 gb un kalpo bez problēmām), bet ja plastikāta, tad jākombinē garāka skrūve savilkšanaiobligāti.
Publicēts: 24.01.16 16:38
 citēt
Plastmasas vispār neiesaku.
Publicēts: 26.01.16 13:59
 citēt
visi turētāji pārdoti! paldies par uzmanību!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):