forum.gif
Pārdodu vairākus objektīvus priekš Canon, zibspuldzes un vēl viskautko ( papildināts )
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu vairākus objektīvus priekš Canon, zibspuldzes un vēl viskautko ( papildināts )
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.01.16 19:46 labots
 citēt
Tātad tīru plauktus no.........

Canon 50 mm F 1.4 - 190 eiro.
www.bhphotovideo.com..._=
Canon 135 mm F 2.0 - 699 eiro
klāt pa 30 eiro vai atsevišķi var dabūt ļoti kvalitatīvu uv aizsargstiklu, šādu
bfs.lv...
Piemetīšu, ja kāds ņems netirgojoties.
Sigma 15-35 mm F3.5-5.6 280 eiro
www.photozone.de...
Sigma 70-200 mm 2.8, - orientējoši 200 eiro, ir apdrāzta priekšējā lēca, bildes kvalitātē būtisku kritumu neievēroju.
Sigma 28 mm 1.8 Canon - 180 eiro
Visi ff matricai

Zibspuldzes
Canon 580EX2 160 eiro
www.amazon.com...
gclid=CKG4gb_Ex8oCFQOzcgodkwoFMQ
Nikon SB 24 - 45 eiro
nikon sb-24 speedlight
Nikon sb 26 - pēc vienošanās
pēdējā krietni cietusi, taču gaismu izdveš un regulējās, daļēji nolauzta kāja, uz kameras vairs neuzliksi.
Kaudzi ar lādējamajām baterijām, kādas 20 + ja kāds paņems pāris blices, piemetīšu. Lielākā daļa labas ar jaudu 1800-2700

Vienu Rimelite 400w studijas blici, var nokomplektēt ar 60x60 boksu, ir arī stripbokss, diezgan nodrāzts, taču savu funkciju gan pilda.
Pamatīgu studijas boksu, izmērs kaut kas 2,20x1,80 mazlietots. Pareizi izmantots dos sexy mīkstu gaismiņu taviem gaumīgajiem plikņiem :)
Bajonetes visam ir uz bowens, bija kaut kur pāreja uz citiem standartiem.
Starp citu var dabūt arī ātro bowens bajoneti pa pārdesmit naudiņām.
Ir auduma fons pelēkzils, raibs, izmērs ap 3,60x 10m vai kaut kas tamlīdzīgs, no skata šāds
www.masterfoto.lv...

Viens lieks CPL Sigma polarizators uz 62mm
Kaudzīte ar CF kartēm 2-4 GB ietilpība
Pāris pleca fotosomas.
Nokauts 350 d rumpītis ar beigušos slēdzi, aķi un lādētāju ( ceru uz kvaa ! )

PS ir iespēja samainīties, interesē Helios, tas ar vispretīgāko boķi, vai kāds/i daudzmaz gaiši manuālie fiksi no 30-60 mm un no 200-300 mm, kā arī sigma 50 mm 1.4 art, vai Canon 50 1.2, 200 mm 2.8 canon fikss. Nesmādētu tiltšiftu, ja kādam lieks. Noderētu taimeris taimlapšiem priekš 5d2 vai 6d

PPS speciāli Kvaa piedāvājumā ir pāris lietotas sākumgala šosejas riepas, ar tīri normālu aizsardzību pret saduršanu un guļstūre
www.google.lv...

- tas ir mast hev katram sevi cienošam gonščikam no lodžija tīm, uz mtb skatīsies exelenti, varu piemest glaunu veloformu un saštukot aerokasku! Uz 30 km ietaupīsi vismaz 3 min :) uvažuhai sādžā un balkonā uzreiz + 69. Un nē, maiņa pret tavu lenšu Sojuz neinteresē :face-smile:
Uldēnam atlaide 1 GB Sandisk CF kartei, es to pirku pa 38 LATIEM !!!!!!!!!!
Publicēts: 25.01.16 23:20
 citēt
kādas cenas sigmām?:face-grin:
Publicēts: 26.01.16 00:21
 citēt
weFF:kādas cenas sigmām?:face-grin:

Saprātīgas...:face-grin:
Publicēts: 26.01.16 07:14
 citēt
Nedaudz iespamošu topika pacelšanai :)

Saprotu gandrīz visu, kas tiek tirgots, pat 50/1.4 (mainās uz Artu vai 1.2). Bet kādēļ 135/2 tirgo?
Publicēts: 26.01.16 08:14
 citēt
... kaudzīte ar statīviem - varbūt kāds monopods arī ir?
Publicēts: 26.01.16 09:06
 citēt
ivog:... kaudzīte ar statīviem - varbūt kāds monopods arī ir?

Nē, tikai gaismu statīvi
Publicēts: 26.01.16 09:10 labots
 citēt
R_J:Nedaudz iespamošu topika pacelšanai :)

Saprotu gandrīz visu, kas tiek tirgots, pat 50/1.4 (mainās uz Artu vai 1.2). Bet kādēļ 135/2 tirgo?

135 kādreiz šķita tieši pats labums, tomēr 85 mm izkonkurēt nespēja. Neesmu skatījies precīzu statistiku, bet domāju, ka vismaz 50% bilžu taisu ar to. 135 tikmēr pīpē un tā jau pāris gadu! Nopirku un esmu lietojis gadā mazāk pa 20 reizēm noteikti, labs 50nieks prasās vairāk. Tie mm gan man arī ne diez kā, bet vismaz ir vairāk pielietojuma. Tiesa gan - otra stikla ar tik zibenīgu un ātru af man nav, sportu utaml bildējot nožēlošu :face-smile:
Varb7t vajadzēja vairāk lietot un aizietu :)
Publicēts: 26.01.16 09:45
 citēt
NilsS:Tātad tīru plauktus no.........
Zibspuldzes
...
Yongno 45 eiro
Un divas Nikon SB 24 un 26, pēdējā krietni cietusi, taču gaismu izdveš un regulējās, daļēji nolauzta kāja, uz kameras vairs neuzliksi.

Ja pie Nikoja zibenēm nav cenas, vai tās iet kā bonuss komplektā ar citu pirkumu, piem. Yongnu (modelis nezināms) pa 45e?
Publicēts: 26.01.16 09:54 labots
 citēt
Kādi ir tie gaismu statīvi?...kaut kas tāds? www.masterfoto.lv...
un kas par Yongnu, uz Nikon?
Publicēts: 26.01.16 10:18
 citēt
nesix:
Zibspuldzes
...
Yongno 45 eiro
Un divas Nikon SB 24 un 26, pēdējā krietni cietusi, taču gaismu izdveš un regulējās, daļēji nolauzta kāja, uz kameras vairs neuzliksi.

Ja pie Nikoja zibenēm nav cenas, vai tās iet kā bonuss komplektā ar citu pirkumu, piem. Yongnu (modelis nezināms) pa 45e?

Nē, atsevišķi visu arī var dabūt. Un pareizi Tu saki - tās blices ir ĻOTI nenokaujamas :)
Yongno bija 2, ja pareizi atceros. Nikona versija..
Priekšroka tiem, kuri paņems uzreiz un labi daudz :)
Publicēts: 26.01.16 10:47
 citēt
Šādi pazaudēsi daudz laika pa tukšo un vēl čupu iespējamos pircējus (slinkos komunicētājus) ar.

Dabūsi atbildēt uz ciparu jautājumiem topikā, PM rakstīs jokaiņi kas visu šito tulko kā "dod pa velti" - bet cits aizies garām jo noslinkos privāti skaidroties.

Visam stabiņā ciparus klāt un vēlams arī bildas - te ir daudz ļaužu kas pēc rakstīta nenojautīs kas tā par lietu a pēc bildas gatavs ņēmājs.
Publicēts: 26.01.16 11:00
 citēt
Maris:Šādi pazaudēsi daudz laika pa tukšo un vēl čupu iespējamos pircējus (slinkos komunicētājus) ar.

Dabūsi atbildēt uz ciparu jautājumiem topikā, PM rakstīs jokaiņi kas visu šito tulko kā "dod pa velti" - bet cits aizies garām jo noslinkos privāti skaidroties.

Visam stabiņā ciparus klāt un vēlams arī bildas - te ir daudz ļaužu kas pēc rakstīta nenojautīs kas tā par lietu a pēc bildas gatavs ņēmājs.

+++:face-wink:
Publicēts: 26.01.16 11:46 labots
 citēt
nesix:
Zibspuldzes
...
Yongno 45 eiro

Nē. Mārim bija taisnība, tiešām jāsaraksta cenas un jāliek bildes. Vēlāk iespringšu. Tās Nikon blices ir vismaz tikpat labas ( man gan šķiet labākas :) ) par ķīnieti.
Bonusā var dabūt kaudzi ar lādējamajiem aķiem.
Publicēts: 26.01.16 11:52
 citēt
Piedāvāju kooperētis pirkumam - kāds nopērk blices, kuram vajak, es savācu bonusa aķu kaudzi. :face-grin:
Publicēts: 26.01.16 12:17 labots
 citēt
Gribu Trigerus! PM

Par šo rēcu :

PPS speciāli Kvaa piedāvājumā ir pāris lietotas sākumgala šosejas riepas, ar tīri normālu aizsardzību pret saduršanu un guļstūre
www.google.lv... - tas ir mast hev katram sevi cienošam gonščikam no lodžija tīm, uz mtb skatīsies exelenti, varu piemest glaunu veloformu un saštukot aerokasku! Uz 30 km ietaupīsi vismaz 3 min :) uvažuhai sādžā un balkonā uzreiz + 69. Un nē, maiņa pret tavu lenšu Sojuz neinteresē :face-smile:
Uldēnam atlaide 1 GB Sandisk CF kartei, es to pirku pa 38 LATIEM !!!!!!!!!!
Publicēts: 26.01.16 12:49
 citēt
Kvekšķim kasku piedāvāt jau par vēlu...:face-sad:
Publicēts: 26.01.16 14:32
 citēt
Schneider:Kvekšķim kasku piedāvāt jau par vēlu...:face-sad:

www.google.lv...

abet piesvied prātā šo + jogas ričuku, ir labs :)
Publicēts: 26.01.16 14:33 labots
 citēt
Schneider:Piedāvāju kooperētis pirkumam - kāds nopērk blices, kuram vajak, es savācu bonusa aķu kaudzi. :face-grin:

Kur tu tik daudz liksi, man ir kādi 6 normāli komplekti un 2-3 ne visai :)
Publicēts: 26.01.16 14:40
 citēt
nu re, ir pamats atkal parunāt par 135-inieku :face-wink:
Publicēts: 26.01.16 14:47
 citēt
Hmm, mož kādu blici kopā ar statīvu paķert... Reizēm varētu noderēt.
Publicēts: 26.01.16 14:48 labots
 citēt
failiem.lv...

te ir links uz pāris statīvu bildēm. Redzams fona komplekts, Stripbokss ar visu coķi ( otrā pusē lielāks :) ) un statīvs blicei - tādi ir 3 gab. Šī konkrētā stripa + ir tas, ka var noraut audumu un iegūt smuki asu gaismas zīmējumu. Kotrai ļoti noderīgi.

Fona statīvu komplekts 50 eur, viss ir svaigs un smuks.
Ja pirksiet komplektā ar audumiem, saņemsiet fona knaģus, apmēram 8 gab.
Parastie statīvi nāk pa 12,50 gabalā, ir smagi un pamatīgi, izbīdās vismaz uz 2,50
Rimelite blice izskatās šitā
www.bhphotovideo.com...
Cena 99 eiro.
Publicēts: 26.01.16 15:08 labots
 citēt
Mensrea:nu re, ir pamats atkal parunāt par 135-inieku :face-wink:

Cenu nupat uzrakstīju. Ziemīši beigušies, nu jau var apdāvināt sevi :)
Un kvee - tavā gadījumā kaska ir neekonomiska, jo nav jau ko tai galvā sargāt.
PS kā te pievieno fočenes ?
Publicēts: 26.01.16 15:12
 citēt
KVAA-II:man ir 3 kaskas, no tām 1 velo
paldies, naudai atradīšu ekonomiskāku izlietojumu

Bet 350d tak toč jāņem rezerves daļām, ja ne savādāk (dāvanai...) :face-wink:
Publicēts: 26.01.16 15:18 labots
 citēt
Dixlafoss:
KVAA-II:man ir 3 kaskas, no tām 1 velo
paldies, naudai atradīšu ekonomiskāku izlietojumu

Bet 350d tak toč jāņem rezerves daļām, ja ne savādāk (dāvanai...) :face-wink:

Viennozīmīgi! Lieliski papildinās lentinieku un laptopu kolekciju!!!:super_man:
Labi iederēsies askētiski skandināviskajā lodžijas dizainā, vai nevērīgi uzkārts kaklā...turklāt par bateriju var rūpēties un to uzlādēt.
Publicēts: 26.01.16 15:29 labots
 citēt
Fočenes pievienojam piemēram postimage.org - iegūstam linku

un tad "(img)www.kvaa.jpeg(/img)" tikai iekavu () vietā kvadrātiekavas []
Publicēts: 26.01.16 15:31
 citēt
Tikai nevajag kaut kādu mēsla postimage.
ja izmanto viņu kodus, tad teleofnā lec debilas reklāmas.
labak www.bildites.lv
Publicēts: 26.01.16 16:01
 citēt
NilsS:Kur tu tik daudz liksi, man ir kādi 6 normāli komplekti un 2-3 ne visai :)

Man ir 5 komplekti Fudžicu un Enelūpu uz 2 blicēm un vienu K100D, vēl kādus komplektus 3 paņemtu, nevajadzētu 2 rādiķiem (istabā un pirtī) veikalā baterijas pirkt.
Publicēts: 26.01.16 16:50
 citēt
Viennozīmīgi! Lieliski papildinās lentinieku un laptopu kolekciju!!!:super_man:

Līdz Skandināvu dizainam gan tur kā līdz Visuma robežai, bet CCCP garāžas konceptā iederēsies lieliski :face-grin:
P.S. Vai tad šādas lietas kā aksesuārus pie NIKE/Adidas uzvalkiem vairs nelieto?
Publicēts: 26.01.16 19:47
 citēt
Schneider:
NilsS:Kur tu tik daudz liksi, man ir kādi 6 normāli komplekti un 2-3 ne visai :)

Man ir 5 komplekti Fudžicu un Enelūpu uz 2 blicēm un vienu K100D, vēl kādus komplektus 3 paņemtu, nevajadzētu 2 rādiķiem (istabā un pirtī) veikalā baterijas pirkt.

Vai tik Tev tie heliosi nemētājās klētī ? :face-smile: ja jā, tad mums var kas sanākt....
Publicēts: 26.01.16 19:51 labots
 citēt
Ģeļiosu nav. Tik kaukur uz bēniņiem jābūt Miram-1 un Indusam-50.
Jā, un vēl arī Elikon-avtofokus ir, bet tam kontakti aizrūsējuši, neslēdzas iekšā.
Un vēl lieks Tampons 90-300 Pentaksim, makro bitītēm-puķītēm der, bet tālumā uz 300 mm kaukāda miglu bilde.
Publicēts: 26.01.16 20:07
 citēt
Man kaut kāds geļioss bija, bet diez vai gribēsi sb lret to mainīt.
Publicēts: 26.01.16 21:26
 citēt
NilsS:

Vai tik Tev tie heliosi nemētājās klētī ? :face-smile: ja jā, tad mums var kas sanākt....

Par kurējiem heliosiem ir runa?
Neesi takš galīgi blonds - vari precizēt...:face-wink:
Man kaučkādi "Helios-44" (58/2) mētājas- vēl vecie, bez lēkājošās diafragmas.
Ja noder, varu tāpat iedot. Izpaliks braukšana uz Preiļiem un pohmeļi pēc Šneidera šmakovkas...:face-grin:
Publicēts: 26.01.16 21:41
 citēt
Dēļ šmakovkas vien ir vērts aizbraukt :D
Publicēts: 26.01.16 21:43
 citēt
ivog:Dēļ šmakovkas vien ir vērts aizbraukt :D

Pareizi. Aizbrauksim vienreiz, paķersim Frīdi līdz un uzsēdināsim uz plosta :)
Publicēts: 26.01.16 21:53
 citēt
Vo-vo, Frīdim sirma galva, bet nezina, ka līc pohmeļiem nau jādalaiž. :face-grin:
Publicēts: 27.01.16 15:11
 citēt
Friidis:
NilsS:

Par kurējiem heliosiem ir runa?
Neesi takš galīgi blonds - vari precizēt...:face-wink:
Man kaučkādi "Helios-44" (58/2) mētājas- vēl vecie, bez lēkājošās diafragmas.
Ja noder, varu tāpat iedot. Izpaliks braukšana uz Preiļiem un pohmeļi pēc Šneidera šmakovkas...:face-grin:

Tiešām varētu paprovēt šamos :) paldies!
Publicēts: 27.01.16 15:24
 citēt
Re, cik smuks risinājums - no Frīža savāksi Ģeļiosus, bet man addosi akuļus! :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 27.01.16 17:13 labots
 citēt
Schneider:Re, cik smuks risinājums - no Frīža savāksi Ģeļiosus, bet man addosi akuļus! :face-grin::face-grin::face-grin:

Ja Frīdis būs tik devīgs - kāpēc ne, komplektus 3 varu piešķirt :)

Fona statīvi, baltais un melnais fons, trigeri ir rezervēti!
Parastie statīvi 3 gab vēl pieejami.
Publicēts: 27.01.16 19:22
 citēt
Parastajiem trīs gab. Kopējā cena būtu…?
Publicēts: 27.01.16 20:50
 citēt
30 eiro. Bet te vairāki jau pieteicās, ja neatnāks, tad tiks Tev.
Vēl atradu makrosizbspuldzi, jeb ringflash lietota pāris reižu.
Šāda, tikai laikam cits noneims.
www.pro-mix.lv...
33 eiro
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt