Canon 50 mm F 1.4 - 190 eiro. www.bhphotovideo.com..._= Canon 135 mm F 2.0 - 699 eiro klāt pa 30 eiro vai atsevišķi var dabūt ļoti kvalitatīvu uv aizsargstiklu, šādu bfs.lv... Piemetīšu, ja kāds ņems netirgojoties. Sigma 15-35 mm F3.5-5.6 280 eiro www.photozone.de... Sigma 70-200 mm 2.8, - orientējoši 200 eiro, ir apdrāzta priekšējā lēca, bildes kvalitātē būtisku kritumu neievēroju. Sigma 28 mm 1.8 Canon - 180 eiro Visi ff matricai
Zibspuldzes Canon 580EX2 160 eiro www.amazon.com... gclid=CKG4gb_Ex8oCFQOzcgodkwoFMQ Nikon SB 24 - 45 eiro nikon sb-24 speedlight Nikon sb 26 - pēc vienošanās pēdējā krietni cietusi, taču gaismu izdveš un regulējās, daļēji nolauzta kāja, uz kameras vairs neuzliksi. Kaudzi ar lādējamajām baterijām, kādas 20 + ja kāds paņems pāris blices, piemetīšu. Lielākā daļa labas ar jaudu 1800-2700
Vienu Rimelite 400w studijas blici, var nokomplektēt ar 60x60 boksu, ir arī stripbokss, diezgan nodrāzts, taču savu funkciju gan pilda. Pamatīgu studijas boksu, izmērs kaut kas 2,20x1,80 mazlietots. Pareizi izmantots dos sexy mīkstu gaismiņu taviem gaumīgajiem plikņiem Bajonetes visam ir uz bowens, bija kaut kur pāreja uz citiem standartiem. Starp citu var dabūt arī ātro bowens bajoneti pa pārdesmit naudiņām. Ir auduma fons pelēkzils, raibs, izmērs ap 3,60x 10m vai kaut kas tamlīdzīgs, no skata šāds www.masterfoto.lv...
Viens lieks CPL Sigma polarizators uz 62mm Kaudzīte ar CF kartēm 2-4 GB ietilpība Pāris pleca fotosomas. Nokauts 350 d rumpītis ar beigušos slēdzi, aķi un lādētāju ( ceru uz kvaa ! )
PS ir iespēja samainīties, interesē Helios, tas ar vispretīgāko boķi, vai kāds/i daudzmaz gaiši manuālie fiksi no 30-60 mm un no 200-300 mm, kā arī sigma 50 mm 1.4 art, vai Canon 50 1.2, 200 mm 2.8 canon fikss. Nesmādētu tiltšiftu, ja kādam lieks. Noderētu taimeris taimlapšiem priekš 5d2 vai 6d
PPS speciāli Kvaa piedāvājumā ir pāris lietotas sākumgala šosejas riepas, ar tīri normālu aizsardzību pret saduršanu un guļstūre www.google.lv...
- tas ir mast hev katram sevi cienošam gonščikam no lodžija tīm, uz mtb skatīsies exelenti, varu piemest glaunu veloformu un saštukot aerokasku! Uz 30 km ietaupīsi vismaz 3 min uvažuhai sādžā un balkonā uzreiz + 69. Un nē, maiņa pret tavu lenšu Sojuz neinteresē Uldēnam atlaide 1 GB Sandisk CF kartei, es to pirku pa 38 LATIEM !!!!!!!!!!
Saprotu gandrīz visu, kas tiek tirgots, pat 50/1.4 (mainās uz Artu vai 1.2). Bet kādēļ 135/2 tirgo?
135 kādreiz šķita tieši pats labums, tomēr 85 mm izkonkurēt nespēja. Neesmu skatījies precīzu statistiku, bet domāju, ka vismaz 50% bilžu taisu ar to. 135 tikmēr pīpē un tā jau pāris gadu! Nopirku un esmu lietojis gadā mazāk pa 20 reizēm noteikti, labs 50nieks prasās vairāk. Tie mm gan man arī ne diez kā, bet vismaz ir vairāk pielietojuma. Tiesa gan - otra stikla ar tik zibenīgu un ātru af man nav, sportu utaml bildējot nožēlošu Varb7t vajadzēja vairāk lietot un aizietu
NilsS:Tātad tīru plauktus no......... Zibspuldzes ... Yongno 45 eiro Un divas Nikon SB 24 un 26, pēdējā krietni cietusi, taču gaismu izdveš un regulējās, daļēji nolauzta kāja, uz kameras vairs neuzliksi.
Ja pie Nikoja zibenēm nav cenas, vai tās iet kā bonuss komplektā ar citu pirkumu, piem. Yongnu (modelis nezināms) pa 45e?
NilsS:Tātad tīru plauktus no......... Zibspuldzes ... Yongno 45 eiro Un divas Nikon SB 24 un 26, pēdējā krietni cietusi, taču gaismu izdveš un regulējās, daļēji nolauzta kāja, uz kameras vairs neuzliksi.
Ja pie Nikoja zibenēm nav cenas, vai tās iet kā bonuss komplektā ar citu pirkumu, piem. Yongnu (modelis nezināms) pa 45e?
Nē, atsevišķi visu arī var dabūt. Un pareizi Tu saki - tās blices ir ĻOTI nenokaujamas Yongno bija 2, ja pareizi atceros. Nikona versija.. Priekšroka tiem, kuri paņems uzreiz un labi daudz
Šādi pazaudēsi daudz laika pa tukšo un vēl čupu iespējamos pircējus (slinkos komunicētājus) ar.
Dabūsi atbildēt uz ciparu jautājumiem topikā, PM rakstīs jokaiņi kas visu šito tulko kā "dod pa velti" - bet cits aizies garām jo noslinkos privāti skaidroties.
Visam stabiņā ciparus klāt un vēlams arī bildas - te ir daudz ļaužu kas pēc rakstīta nenojautīs kas tā par lietu a pēc bildas gatavs ņēmājs.
Maris:Šādi pazaudēsi daudz laika pa tukšo un vēl čupu iespējamos pircējus (slinkos komunicētājus) ar.
Dabūsi atbildēt uz ciparu jautājumiem topikā, PM rakstīs jokaiņi kas visu šito tulko kā "dod pa velti" - bet cits aizies garām jo noslinkos privāti skaidroties.
Visam stabiņā ciparus klāt un vēlams arī bildas - te ir daudz ļaužu kas pēc rakstīta nenojautīs kas tā par lietu a pēc bildas gatavs ņēmājs.
Nē. Mārim bija taisnība, tiešām jāsaraksta cenas un jāliek bildes. Vēlāk iespringšu. Tās Nikon blices ir vismaz tikpat labas ( man gan šķiet labākas ) par ķīnieti. Bonusā var dabūt kaudzi ar lādējamajiem aķiem.
PPS speciāli Kvaa piedāvājumā ir pāris lietotas sākumgala šosejas riepas, ar tīri normālu aizsardzību pret saduršanu un guļstūre www.google.lv... - tas ir mast hev katram sevi cienošam gonščikam no lodžija tīm, uz mtb skatīsies exelenti, varu piemest glaunu veloformu un saštukot aerokasku! Uz 30 km ietaupīsi vismaz 3 min uvažuhai sādžā un balkonā uzreiz + 69. Un nē, maiņa pret tavu lenšu Sojuz neinteresē Uldēnam atlaide 1 GB Sandisk CF kartei, es to pirku pa 38 LATIEM !!!!!!!!!!
te ir links uz pāris statīvu bildēm. Redzams fona komplekts, Stripbokss ar visu coķi ( otrā pusē lielāks ) un statīvs blicei - tādi ir 3 gab. Šī konkrētā stripa + ir tas, ka var noraut audumu un iegūt smuki asu gaismas zīmējumu. Kotrai ļoti noderīgi.
Fona statīvu komplekts 50 eur, viss ir svaigs un smuks. Ja pirksiet komplektā ar audumiem, saņemsiet fona knaģus, apmēram 8 gab. Parastie statīvi nāk pa 12,50 gabalā, ir smagi un pamatīgi, izbīdās vismaz uz 2,50 Rimelite blice izskatās šitā www.bhphotovideo.com... Cena 99 eiro.
Mensrea:nu re, ir pamats atkal parunāt par 135-inieku
Cenu nupat uzrakstīju. Ziemīši beigušies, nu jau var apdāvināt sevi Un kvee - tavā gadījumā kaska ir neekonomiska, jo nav jau ko tai galvā sargāt. PS kā te pievieno fočenes ?
KVAA-II:man ir 3 kaskas, no tām 1 velo paldies, naudai atradīšu ekonomiskāku izlietojumu
Bet 350d tak toč jāņem rezerves daļām, ja ne savādāk (dāvanai...)
Viennozīmīgi! Lieliski papildinās lentinieku un laptopu kolekciju!!! Labi iederēsies askētiski skandināviskajā lodžijas dizainā, vai nevērīgi uzkārts kaklā...turklāt par bateriju var rūpēties un to uzlādēt.
NilsS:Kur tu tik daudz liksi, man ir kādi 6 normāli komplekti un 2-3 ne visai
Man ir 5 komplekti Fudžicu un Enelūpu uz 2 blicēm un vienu K100D, vēl kādus komplektus 3 paņemtu, nevajadzētu 2 rādiķiem (istabā un pirtī) veikalā baterijas pirkt.
Viennozīmīgi! Lieliski papildinās lentinieku un laptopu kolekciju!!!
Līdz Skandināvu dizainam gan tur kā līdz Visuma robežai, bet CCCP garāžas konceptā iederēsies lieliski P.S. Vai tad šādas lietas kā aksesuārus pie NIKE/Adidas uzvalkiem vairs nelieto?
NilsS:Kur tu tik daudz liksi, man ir kādi 6 normāli komplekti un 2-3 ne visai
Man ir 5 komplekti Fudžicu un Enelūpu uz 2 blicēm un vienu K100D, vēl kādus komplektus 3 paņemtu, nevajadzētu 2 rādiķiem (istabā un pirtī) veikalā baterijas pirkt.
Vai tik Tev tie heliosi nemētājās klētī ? ja jā, tad mums var kas sanākt....
Ģeļiosu nav. Tik kaukur uz bēniņiem jābūt Miram-1 un Indusam-50. Jā, un vēl arī Elikon-avtofokus ir, bet tam kontakti aizrūsējuši, neslēdzas iekšā. Un vēl lieks Tampons 90-300 Pentaksim, makro bitītēm-puķītēm der, bet tālumā uz 300 mm kaukāda miglu bilde.
Par kurējiem heliosiem ir runa? Neesi takš galīgi blonds - vari precizēt... Man kaučkādi "Helios-44" (58/2) mētājas- vēl vecie, bez lēkājošās diafragmas. Ja noder, varu tāpat iedot. Izpaliks braukšana uz Preiļiem un pohmeļi pēc Šneidera šmakovkas...
Par kurējiem heliosiem ir runa? Neesi takš galīgi blonds - vari precizēt... Man kaučkādi "Helios-44" (58/2) mētājas- vēl vecie, bez lēkājošās diafragmas. Ja noder, varu tāpat iedot. Izpaliks braukšana uz Preiļiem un pohmeļi pēc Šneidera šmakovkas...
30 eiro. Bet te vairāki jau pieteicās, ja neatnāks, tad tiks Tev. Vēl atradu makrosizbspuldzi, jeb ringflash lietota pāris reižu. Šāda, tikai laikam cits noneims. www.pro-mix.lv... 33 eiro