forum.gif
kā kļut turīgam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kā kļut turīgam
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.01.16 17:26
 citēt
Publicēts: 27.01.16 17:42
 citēt
Gluži nepareizi. Ar šādām bildēm nopelnīt var tikai tad, kad jau esi kļuvis ar foto turīgs.
Publicēts: 27.01.16 17:56
 citēt
+ versatile

man neinteresē, kā kartupeli redz Mensrea, bet tas kā kartupeli redz tips, kurš bildējis lielu stāru šņukurus, man varētu interesēt. :)
Publicēts: 27.01.16 18:04
 citēt
Garlaicīgi. Es jau domāju, ka piedāvās tirgot mūžīgās jaunības eliksīrus, piesaistot vēl piecus draugus un paziņas...
Publicēts: 27.01.16 18:25
 citēt
Nez kādēļ nav dzirdēts, ka tie kas taisu produktu bildes priekš a ļa Maxima vai a ļa SUPER NETO īpaši turīgi nav kļuvuši
Publicēts: 27.01.16 18:43
 citēt
Paties prieks, ka cilvēkam izdodas!
Publicēts: 27.01.16 19:15
 citēt
alchsh:+ versatile

man neinteresē, kā kartupeli redz Mensrea, bet tas kā kartupeli redz tips, kurš bildējis lielu stāru šņukurus, man varētu interesēt. :)

Es pat vairāk pateikšu!
Ir pietiekami daudz darboņu, kuriem interesē, kaa kartupeli redz VID darbinieki, tiesneši, viņu radinieki. Pie mums gan nav dzirdēts, ka kartupeļu bildes par palielākām summām aizietu. :bad_smile:
Publicēts: 27.01.16 19:41
 citēt
Acīmredzami pircējs ir 9gag fans. :D
Publicēts: 27.01.16 20:48
 citēt
alchsh:.......... kā kartupeli redz Mensrea, bet tas kā kartupeli redz tips, kurš bildējis...........

Ar šo tekstu tad arī nodod visas lietas "atslēgu" - 99,99...blabla % gadījumu bildētājs nemāk, nevar, negrib iemācīties, neredz interesi PARĀDĪT kā viņš redz - viņš parāda kā to redz kamera ko tas pret objektu ir pavērsis.

Vecais Ansels Adams ir teicis: "bildi nevar nobildēt - tā ir jāizveido"

Uz vienas rokas pirkstiem ir skaitāmas grāmatas kur vispār pieskaras tēmai par skatītāja uztveri, par paņēmieniem kā ar to manipulēt utt.

Bet ir simtiem grāmatu kur māca kā bildēt, ainavas, zvērus, portretus, priekšmetus... blabla - veselu blāķi kkādas vieliskas substances - varētu padomāt, ka ir baigā starpība vai tu nedomādams bildē purnu vai tupeni. Tik un tā esi tikai kameras eksponometra pieskatītājs.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):