forum.gif
Nopirktu AA bateriju turētāju - Nikon MB-D10 gripam (D300/D700)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Nopirktu AA bateriju turētāju - Nikon MB-D10 gripam (D300/D700)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.01.16 14:49
 citēt
Nikon MS-D10 - Varbūt kādam tāds ir, bet nezina kur likt? (:
Publicēts: 28.01.16 15:53
 citēt
Manuprāt labāk un sakarīgāk rezerves aķišus nopirkt, nekā krāmēties ar tām pirkstiņbačām, ja vien nedodies mēnesi garā ekspedīcjā uz vietu, kur nav pieejama elektrība
Publicēts: 28.01.16 16:12 labots
 citēt
"ieteikums" no sērijas - tam kas grib maizi, iesaka ņemt zivis, jo tās jau arī ēd maizi.

citiem vārdiem šāda uzparikte man vajadzīga, jo tā "izspiež" no kameras 8 FPS. visādi citādi gripu nelietoju, jo tas ir smags un liels. ja gripā ieliek parastos aķus, tad fps nepalielinās. ):
un jā, parasto aķu man jau ir kādi 9-10, kam man vēl kādu pirkt?
btw, tā "čakarēšanās" ar pirkstiņbačām dod iespēju ar vienu uzlādi nošķilt līdz pat 2000!!! kadru. nemaz tik liela tā čakarēšanās nesanāk.
Publicēts: 28.01.16 16:24
 citēt
Ir Phottix grips ar šitādu turētāju, tikai realizēju visu komplektā
Publicēts: 28.01.16 21:53
 citēt
Pirms nedeļas izmetu miskastè tādu
Publicēts: 28.01.16 22:46
 citēt
Man tāds bija ar K-5 oriģinālo gripu, pamēģināju piebāst viņu ar tiem pirkstiņiem, bet sapratu, ka jādala pa pusēm komplekts un nogrūdu kaukur sekcijas dziļumos.
Publicēts: 28.01.16 23:15
 citēt
Paldies par komentāriem un ieteikumiem, bet, negribot izklausīties lecīgam, šoreiz tiešām zinu ko man vajag un kāpec. Man jau divi gripi ir - viens oriģinālais un otrs Phottix tā kā zināšanas ir balstītas praksē.

Par gripiem jau teicu, tie man nepatīk jo ir lieli, bet šīm konkrētām kamerām nodrošina "fīču" par lielo FPS. Tas ir VIENĪGAIS iemesls kāpēc tos lietoju un esmu arī ar mieru pieciest to neērtību, ka ne visai precīzi ir zināms cik bačām palicis resurss.

Šo FPS fīču iespējams nodrošināt 2os veidos - (1) ar 8xAA (man ir pilna māja ar AA Eneloopiem) vai (2) ar D3 baču - EN-EL4a (tādas man nav, maksā lielu naudu un tāpat vajadzīgs "korķis", lai to izmantotu gripā.

Kāpēc par to visu atcerējos? Parādījas ORIĢINĀLAIS Nikon grips par sakarīgām naudām, bet bez šī AA adaptera. ):

Phottix nederēs, jo tiem šie adapteri nav savietojami ar oriģinālajiem. Cafe, ceru, ka tas ko izmeti, bija no Phottix, jo citādi tas būtu ļoti bēdīgi.
Publicēts: 28.01.16 23:46
 citēt
Dīvaini... līc šim biju domājis, ka būsteri nosaka šaušanas tempu tik filmām, uz pārvilkšanas ātruma rēķina. Bet ko dod baterijas tips, ja digitālajam tas vairāk atkarīgs no failu ieraksta laika (vai arī nebūšu ko sapratis).
Publicēts: 29.01.16 06:49
 citēt
Šneider, dažiem nikoniem tā ir, ka pievienojot gripu ar noteiktām baterijām, palielinās kadru skaits sekundē. Tas tiem aparātiem ir oficiāla fīča, kas ierakstīta arī to specifikācijās un instrukcijās.
Publicēts: 29.01.16 09:36
 citēt
Jā, tā Nikojs bija izdomājis un "softiski" piegriezis fps, kamēr nav pieskrūvēts grips ar noteikta veida baterijām. (:
Tajā pašā laikā atjautīgi cilvēki atkoduši veidu kā "iedarbināt" 8 fps bez gripa un dara to caur flash braketinga burstu, kas pie izslēgtas zibspuldzes visiem kadriem tik un tā dod vienādu ekspozīciju - photo.net...
Izdarīt to var, tas darbojas, esmu izmēģinājis, bet tas nav sevišķi ērti, ja jālieto regulāri. IMO lielākā bēda ir braketinga kadru skaits ko tu nekad nezini vai vajadzēs 5, 7 vai 9 un nākamais bursts var sākties tikai tad, kad iepriekšējais ir izpildīts līdz galam.
Publicēts: 29.01.16 09:57
 citēt
Tur kaukas, ne pārāk saprotams, it kā jau laiku starp diviem kadriem būtu jānosaka tīri mehāniska slēdža uzvilkšana, bet Pentaxis K-3 dod 8,3 fps pie ISO 100, bet pie lielākiem ISO ātrums samazinās, laikam dēļ faila izmēru palielinājuma, kuri jāieraksta buferī.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):