Vienīgais,ko es te redzu,ir dažu bloga lietotāju "nesavtīga" interese aizbāzt kādam muti pēc vecu vecā paņēmiena "UZ TAUTAS VĒLĒŠANOS" . Kungi! nu ja nepatīk kāds komentārs,nelasiet! Ja nepatīk kāda bilde,neskataties! Kas tad te notiks,ja katrs,kuram kāda cita uzvedība,dzīves stils vai vēl kaut kas, nepatiks? Visi skriesim ar "oficiāliem rakstiem" pie adminstrātoriem,sak lūk šito "neģēli" vajag bloķēt,banot,slīcināt un izsūtīt uz tālajiem ziemeļiem,tāpēc,ka viņš man nepatīk,tāpēc,ka viņš nepiekrīt manam vienīgi pareizajam viedoklim.
Domāju,ka "varenajai kopai" (schneider,oliss,jolan...u.c.),kuri te grib 'uzspiest' savu kārtību,vajadzētu nomierināties un necelt kaut kādu mistisku paniku, bet vairāk sekot saviem komentāriem,kuri ir, es nešaubos, paši svarīgākie,paši pareizākie paši viedākie,bet var būt tomēr vēl uzlabojami. Manuprāt: izķeriet kukaiņus vispirms SAVĀ kažokā,tad nebūs tie jāmeklē citur pa pasauli.
Var, protams, izlikties, ka neredzam šā personāža spamu. BET kapēc visiem ir jābūt tolerantiem pret vienu ākstu! Bans ir priekš tam izdomāts, lai savaldītu liekas vaļības foruma lietotāju izpausmēs. Un nav viņa muldēšana tik nevainīga, tā teikt mātes barotājas rubļi redzami katrā no postiem.
Mums ir tiesiska valsts. Kas ir tiesiskas valsts pamatā? Likumi. kas ir fotobloga likumi? Lietošanas noteikumi. Lasām.
4. Administrācija patur tiesības jebkurā laikā jebkuram lietotājam ierobežot pieeju vortālam.
Mhm. Tātad, viss skaidrs.
23. Lietotājs nedrīkst fotOblog.lv esošo informāciju izmantot komerciāliem mērķiem.
Tiek regulāri reklamēta sādžas jogas pulcēšanās vieta Albertielas bēniņos.
34. Lietotājs nedrīkst publicēt saturu (tai skaitā arī komentārus), kas aizskar citu cilvēku personas godu un cieņu.
tie pretvalstiskie, šeit viņa publicētie, mēsli aizskar daudzu godu un cieņu.
35. Katram fotoblog.lv reģistrētajam lietotājam drīkst būt tikai viens lietotāja profils. Vienā profilā nedrīkst būt reģistrētas vairākas personas.
Kvaa-II jau norāda, ka pirmais kvaankšķis tika banots. Tātad, rupjš noteikumu pārkāpums un pat ne par ko nav jādiskutē. 35ais punkts Lietošanas noteikumos pat izcelts ar sarkanu.
Kadas vēl te aptaujas, ja ir pārkāpti noteikumi: 34. Lietotājs nedrīkst publicēt saturu (tai skaitā arī komentārus), kas aizskar citu cilvēku personas godu un cieņu. 35. Katram fotoblog.lv reģistrētajam lietotājam drīkst būt tikai viens lietotāja profils. Vienā profilā nedrīkst būt reģistrētas vairākas personas.
Man ir jāpierāda, ka fašistiska režīma (pamatojums - pret Krieviju ir lieta Starptautiskajā krimināltiesā un ieviestas sankcijas) slavināšana un reliģisku sektu (pamatojums - www.youtube.com... mācītājs, kurš neapšaubāmi ir speciālists reliģijas jautājumos, norāda uz sātanisma iezīmēm sahadža jogā) propaganda aizskar manu godu un cieņu? Lietotāja profilus saskaitīt nav grūti, šodienas iereģistrētais FOTOKRUPIS ir vienkārši ņirgāšanās par blogu, tā lietotājiem un administrāciju.
All-marss: Kungi! nu ja nepatīk kāds komentārs,nelasiet!.
Es negribu forumu nelasīt es gribu forumu LASĪT, nevis meklēt atbildes uz jautājumiem vai dažreiz tiešām interesantas diskusijas starp visādiem "paziņa no Maskavas (Donbasa, Ukrainas, Sīrijas) raksta", "iekopēju no tvnet (delfi, huiņa.ru) komentāriem" un citām bezjēdzībām. Un nav nekāda sakara ar mutes aizbāšanu vai neaizbāšanu, bet vienkāršu vides piesārņošanu.
Regulāra un apzināta pretvalstiska propoganda ir viena lieta,bet nepatika pret"citu dzīves stilu" ir cita opera.Un neputrosim,draugi mīļie!Es esmu latvietis un Latvijas valsts patriots un nepārtrauktu tās noķengāšanu neuzskatu par citu dzīves stilu vai alternatīvu,nestandarta domāšanu.
Viencmuzikantc! Es nevienu neaicinu Forumu nelasīt. Es aicinu lasīt to,kas patīk. Ja tev nepatīk Kva komentāri par "paziņa no Maskavas... u.t.t.",tad kāpēc tu to lasi? Vēl vairāk,kāpēc jātaisa bezgalīgi topiki par kaut ko nederīgu (tavā skatījumā) un nevajadzīgu?
All-marss:Viencmuzikantc! Es nevienu neaicinu Forumu nelasīt. Es aicinu lasīt to,kas patīk. Ja tev nepatīk Kva komentāri par "paziņa no Maskavas... u.t.t.",tad kāpēc tu to lasi? Vēl vairāk,kāpēc jātaisa bezgalīgi topiki par kaut ko nederīgu (tavā skatījumā) un nevajadzīgu?
Es nelasu kvā komentārus, es tos vienkārši redzu, tāpat kā pārējie lietotāji, jo mana interneta pārlūkprogramma nepiedāvā atvērt jebkuru foruma tēmu, šos komentārus (kas ir jebkurā tēmā) uzreiz izlaižot, pārlecot uz pirmo sakarīgo atbildi pēc vesela pusmetra idiotismu. Nezinu, kā var nepamanīt, piemēram, šos teksta palagus :
All-marss: Es nevienu neaicinu Forumu nelasīt. Es aicinu lasīt to,kas patīk.
Manuprāt, FB galvenā pēdējā laika problēma jau ir tieši iekš tā, ka grūti atrast interesantu un tīkamu tēmu, kurā nebūtu ietaisīta kāda bezsakara "zaļā čupiņa". Ja katrā tēmā ir kaučkas "iekakāts", zūd vēlme tādā "aromātiskā" vietā apgrozīties. Visi jau mēs neesam bez grēka, bet kaučkādām saprāta robežām vai "satiksmes noteikumiem" tomēr jābūt! Var būt tomēr ir jēga iecelt FB dažus administratorus ar represīvām tiesībām, ja jau "saimniekiem" nav laika/vēlmes pašiem rūpēties par elementāru kārtību blogā? Šaubos, vai "viens no muzikantiem" jebšu Schneider-kungs atteiksies no prieciņa nahrenizēt kādu kārtējo "varžu šedevru"...
Mēs katrs pa reizei neievērojam bloga noteikumus, tostarp arī es, tā tas ir, nevaru noturēties, redzot nepārprotamu stulbumu, bet, ja cilvēks pat sevis uzstādītos noteikumus nevar ievērot nepilnas stundas laikā...
pl. 15:29
KVAA-II:3)mana kļūda - ka rakstīju par politiku, vairāk nerakstīšu - jo kā saka - politika ir mēslu bedre
pl. 15:44
KVAA-II:
Kāda ir "Īstena Latviešu nacionalā Patriota" - nostāja BĒGĻU jautājuma ?
= ar Latvijas valdības nostāju - vai drusku tomēr savādāka
Šis būtu tas "atšķirīgais viedoklis", kas te visiem būtu toleranti jārespektē, jebšu ciniska nekaunība, jebšu, visticamāk, konkrēta diagnoze?
Viencmuzikantc! Es tevi īsti nesaprotu.Vai Tu esi uzņēmies socsaistības pāraudzināt KVAĀ? Šādas nodarbes nudien nav neko racionālas.Tagadējā laikmetā visa pasaule pilna ar visādiem īpatņiem un katram no viņiem ir sava ticība un pārliecība un diezin vai tu to varēsi izmainīt. Vēl sliktāk būs,ja tādiem eksemplāriem "iešaujas" galvā doma ņemt rokās automātu... Tā,ka šādi skatoties, KVA nav tas lielākais ļaunums. Bez tam,ja jau mums ir tiesiska valsts,kā paši apgalvojat, tad ir tak attiecīgas valsts instances,kas nodarbojas ar pretlikumīgas aģitācijas izmeklēšanu. Arī attiecīga adrese un mob.tel. numurs Netā uzrādīts. Tā kā nav obligāti pa tukšo jāspamo. Uz priekšu,tautieši!
Es esmu uzņēmies būt par cilvēku un sakārtot vidi, kurā uzturos. Fotogrāfija ir mans vaļasprieks un aizraušanās. Šeit pulcējas cilvēki, kam ir līdzīgas intereses. Ja ir vēlme zākāt Latviju, gausties par bijušo, vareno pēeseres un dokumentēt citas dienā paveiktās stulbības, tam ir citi portāli (piemēram, delfi u.tml., kur var rakstīt par visu un visu ko), kas nav saistīti ar foto.
Eliks:Ienākušas vairākas sūdzības par KVA-II aktivitātēm fotoblog forumā un komentāros.
Bloķējam?
Te vienā citā tēmā pirms pāris dienām kāds izteicās, ka jaunam objektīvam piķi krājot, uz katru kvākšča komentāru krājkasītē 10 centus iemet. Skaties, ka cilvēkam pirkumu nenorauj
pie dažām tēmām uzrodās haiduka mazdēls - kira , tātad šis temats aktuāls .... . kāpēc banot kvaa, ja viņš ir viens no retajiem, ar kuru var normāli patērzēt
Ienācu un neticu savām acīm! Protams bloķēt! Paskaidrošu kāpēc. Ne jau atšķirīgu uzskatu dēļ. Atšķirīgi uzskati,un īpaši politiskie un reliģiskie ir "dabas likums". Ja šeit piereģistrētos Putins, es nebalsotu par viņa bloķēšanu. Jo viņam ir savi politiskie uzskati un runā, ka viņš esot labs polemiķis un sarunās pat pieveicot Merkeli. Bet mūsu lietotājs Kvaa nediskutē, viņš vienkārši pievemj visus topikus ar vienu pamatievirzi - maksimāli nicinošu un nievājošu attieksmi pret mūsu valsti. Noderīgs ir jebkas, piemēram, mežacūku iemaldīšanās pilsētā ir ārkātīgs negods Latvijai. Es nesaku, ka mani ārkārtīgi uztrauktu tāda Kvaa pastāvēšana. Man ir savtīgi iemesli. Man patīk Fotoblogs, bet pēdējā laikā nevienam neesmu atzinies, ka šeit uzturos. Ko par mani nodomās draugi vai radi ieraugot zaņķi, kurā katrs otrais ieraksts ir nicinājums pret Latviju vai kāds citāds absolūts idiotisms. Nedomāju arī, ka šeit varētu parādīties interesanti cilvēki no foto aprindām vai interesanti fotoamatieri šī paša iemesla dēļ.
He he nolinčojat vardi tomēr ...vispār par šo laiku cik te esmu blogā, pirmo reizi redzu ka kādu nobano...Apsveicami no admina puses, bet plinti krūmos nevajadzētu mest, kārtību jāuztur...un ne jau kvaašķis vienīgais banu pelnījis
varbūt ir vērts apsvērt iespējas piešķirt kādam bloķēšanas iespējas, kas biežāk šeit uzturas. KVAA spams vairs galīgi nav smieklīgs tādus indivīdus noteikti jābloķē. Ja facebook pie sludekļiem es to varu vienkārši izdarīt tad te vien jāskrolle cauri visai tai caurejai :/