Muļķības tādi solījumi!Nekādā mierā viņš neliksies,jo tiek aizskarts viņa pašlepnums.Būs klāt ar citu identitāti!Brālis-māsai jibio!Skaidrs,ka šitais brālis un māsa ir brīnišķīgs aizsegs Latvijas ķengāšanai-sak vara netiek galā,visi zagļi,nabadzība uz ielām...nu tad lūk mēs nu paši tiksim galā...un pošlo,pojehalo!
Man nav līdz galam skaidrs KĀ iespējams pilnībā kādu humonoīdu nobloķēt, ja pastāv 100 iespēju nomainīt IP adresi (kaut vai caur proxy servisiem). Ja kāds gribēs viņš piereģistrēsies, bet paies zināms laiks kamēr "iesildīs" profilu un iekritīs nervā.
Personīgi kvaa-ii man nav neko nodarījis, bet es arī nelienu tēmās kurās viņš runājas. Diemžēl šādu tēmu nav daudz un līdz ar to es arī daudz kur nelienu. Ja pārējie čatotāji nepavilktos uz provokācijām, tad šādam tēlam ātri apniktu, bet ja neapniktu, tad labi, izdzēšam/bloķējam un gaidām jauno/nākamo reinkarnāciju.
Papildus pie tēmas varu tikai piemest klāt vēl dažus gudriniekus, kuri ar savām virtuālajām "k@kām" nodara tik pat lielu bēdu kā pieminētais kvaa: www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv...
Ja to humanoīdu nobloķēs deviņas reizes, desmitajā viņš aizies uz fotki.lv. Pārējie čatotāji ir izmēģinājuši visu, ignors nedarbojas, šis tēls grūž savus murgus, neskatoties ne uz ko!!! Ja neesi pamanījis, varu pateikt, ka viņš te ķēzās jau no 14.gada sākuma. Un kas par vainu šiem diviem? Tas vien, kā "dzēst" un netīksme pret Nikonu? Phe, atzīmes un reitingi šeit jau sen neko vairs nenozīmē, bet "brendu karus" jāuztver kā dabīgo radiācijas fonu vai odus vasarā. Es vienkārši pārstāju pierādīt vienam otram par traucēkļiem dancošanai un līku roku ietekmi uz autofokusu.
1)RAKSTĪT TIKAI PAR FOTO TEMATIKU 2)par cik esmu iesaistijies kustībā BRĀLIS MĀSAI - tad rakstīšu vēl par bēgļu tematiku 3)nu vēl čatiņā parunāties drusku
paldies
Grūti veicas ar tādiem solījumiem...
Publicēts: 29.01.16 11:12
KVAA-II:Man visvairāk patika - kā Uldēns tirgoja krāsns šķipeli - šaupeli un savus šrotvāgenus
Bet vistracinošākais, protams, ir tā nenormālā apjoma beztēmas linku un citu protālu lasītāju komentāru kopēšana visās diskusijās. Ja to nepārstāj darīt, es esmu PAR banošanu.
Ierēkt ir par ko arī bez garā vājiem pilsoņiem, šejienes tautai ir pietiekami laba saprašana par humoru. Tik tā saprātīgi tauta pamazām vācas prom no trakomājas.
Jā! Pamatojums: Ar neadekvātu murmulēšanu pacenties ielīst gandrīz visos topikos. Riebjas vērt vaļā, ja redzi, ka pēdējais ieraksts ir no šā personāža. Atstāt var vienīgi tad, ja viņš noskanē un nopublicē šeit savu Tvaika ielas 2 slimnīcas ārstu komisijas slēdzienu.
Bet tu taču neļausi likt čupu uz paklājiņa tavu durvju priekšā ar attaisnojumu, ka licējam putni galvā, pareizi? Neviens neatzīst par stulbu praksi, ka noteikti amati netiek doti noteiktu medicīnisko kategoriju personām!
Toties tagad visi ir izglītoti lenšu magnetafonu, vecu laptopu, lodžiju būvniecībā un, protams, Jogas ar tupeli jautājumos. Es teiktu, diezgan noderīgi