forum.gif
Ring Light noma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ring Light noma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.02.16 12:50
 citēt
Ir ienācies gaismas zibeņriņķis un māk arī nepārtraukti spīdēt.

Šads te, viss rakstīs, kam interesē var iedziļināties - www.quantuum.pl...

Sīkāk par nosacījumiem, rakstat privāti
Publicēts: 01.02.16 12:56
 citēt
Uh tī, tas esot domāts portretu fotogrāfijai. Es gan tādam varu iedomāties tik viena veida portretu - dokumentu bildi vampīru biedrības apliecībai.
Publicēts: 01.02.16 12:58
 citēt
Švaki tev ar iztēli :face-wink:
Publicēts: 01.02.16 12:59
 citēt
Švaki gan. Makro vēl saprotu, bet nu portretā acis sarkanas būs paļubomu.
Publicēts: 01.02.16 14:08
 citēt
nevienu sarkanu aci vēl neesmu novērojis... tikai smukas apaļas ķergaismiņas :big_smile:
Publicēts: 08.03.16 21:21
 citēt
Noma aktīva. Ar PVN un ofic.rēķinu :face-glasses:
Publicēts: 08.03.16 21:36
 citēt
Ja bildēs pases bildi ar 200mm pa 5 metri, tad acis sarkanas būs - ja līdīs tuvāk ar platāku, tad nē. Jebkurā gadījumā šitik maza diametra gaisma primāri ir macrotehniskiem darbiem - tā tupa dokumentāli, bez ēnām.

Ja grib, lai sejas detaļas nav plakanas, vienā tonī, tad pamatīgu diametru vajag - te ir metru divdesmit:

img.fotoblog.lv...
Publicēts: 08.03.16 21:43
 citēt
Schneider:Uh tī, tas esot domāts portretu fotogrāfijai. Es gan tādam varu iedomāties tik viena veida portretu - dokumentu bildi vampīru biedrības apliecībai.

Nevar piemirst par mazbudžeta japāņu "mākslas" video, kas tēmētas pieaugušo auditorijai...
...vismaz esmu tā dzirdējis no "draugu" nostāstiem..
:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 08.03.16 21:52
 citēt
Bet ja godīgi - nafig šitādu riņķi? 95mm iekšējais diametrs der tikai makro bildēm.
Portretiem nederēs, jo būs jāiemanto platais gals, lai dabūtu lielos riņķus acīs un riņķa gaismān tipiskās ēnas.
Ja interesē kārtīgs gaismas riņķis - reku varu "iznomāt" savu: www.fotoblog.lv... CRI nav nekāds labais, bet izmērs kompensē. :face-wink:
Publicēts: 08.03.16 22:14
 citēt
3rdHalf:Bet ja godīgi - nafig šitādu riņķi? 95mm iekšējais diametrs der tikai makro bildēm.

Redzi, lai to apjēgtu nepietiek ar to, ka vienīgais saprotamais priekšmeta parametrs ir cena.
Publicēts: 09.03.16 08:39
 citēt
Kādi visi gudri :face-glasses: apdi*sties var :haha:
Publicēts: 09.03.16 09:24
 citēt
Jo "gudrāka" tēma un autors, jo gudrāki komentētāji vajadzīgi...:face-grin:
Publicēts: 18.03.16 12:21
 citēt
3rdHalf:Bet ja godīgi - nafig šitādu riņķi? 95mm iekšējais diametrs der tikai makro bildēm.
Portretiem nederēs, jo būs jāiemanto platais gals, lai dabūtu lielos riņķus acīs un riņķa gaismān tipiskās ēnas.
Ja interesē kārtīgs gaismas riņķis - reku varu "iznomāt" savu: www.fotoblog.lv... CRI nav nekāds labais, bet izmērs kompensē. :face-wink:

Pa cik, uzsit pm, gribas paniekoties
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):