forum.gif
Tas tā kā OK???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tas tā kā OK???
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.02.16 19:10
 citēt
Kā Jums liekas, ka Zavadskis ir pieskaitāms???

Publicēts: 01.02.16 19:21
 citēt
Mandomāt, Andrejs ir pieskaitāms :) un pārējie profesionālie fotogrāfi arīdzan.
Publicēts: 01.02.16 19:32
 citēt
Ja viņš ir pieskaitāms, kāpēc ir jāskuj zīdainis??? Diezvai tādā vecumā maz kas uz sejas var uzdīgt!!!
Publicēts: 01.02.16 19:47
 citēt
A nepadomāji, ka varbūt nemaz netiek skūts un to dara ar neaso galu, vai uzgali uz tā?
Publicēts: 01.02.16 19:56
 citēt
Barista:Kā Jums liekas, ka Zavadskis ir pieskaitāms???

Nezinot kontekstu jautājums neatbildams.
Toties zinot kā top bildes reklāmas kantoros un bieži vien žurnālos, tad jāteic ka fotogrāfam bieži vien nav teikšanas par bildes saturu, fotogrāfs ir lampiņu uzlicējs un pogas nospiedējs, i vyss.
Ideja būtībā špāsīga, bilde nekāda, vienkārši NAV. Tas ja to vispār vērtē kā bildi, ja tas ir izejmateriāls reklāmas maketam, tad jāskatās viss gatavais darinājums, nevis "melnais materiāls".
Publicēts: 01.02.16 19:57
 citēt
Jautra reklāma:) Tas naf Zavadskis jaunākais ?:) :D
Publicēts: 01.02.16 20:17
 citēt
Tā kā ir. Bilde no viņa instagrama, kurā viņš savas ģimenes bildes liek publiskai apskatei.
Publicēts: 01.02.16 20:21
 citēt
Tikpat labi var vaicāt vai Barista ir pieskaitāms? Cik tad daudz zini par bildes uzņemšanas procesu?
Publicēts: 01.02.16 20:52
 citēt
Nu un? Mēs, sīči būdami, 5-6 gadu vecumā paši pindzelējām putas us sejas un spoguļa priekšā tēlojām lielus vīrus.
Publicēts: 01.02.16 20:57 labots
 citēt

Tā saucās agresīvā reklāma. Jo vairāk Baristu to izvazās pa pasauli, forumiem, jautājot vai Tas Ir Normāli, jo vairāk būs saišu-referenču uz bildes autora resursu un jo augstāki viņa reitingi. Ļoti laba taktika, kur nav jāmaksā kopīraiteriem un spamotājiem forumos, sveši cilvēki, melnām mutēm izdara darbu bez maksas. :)
(SEO pamati)
Starp citu, shutterstock kontributoriem domātajās lekcijās, ir daudz ūdenju liets par šo tematu. Iesaku kādu noklausīties. :)
Publicēts: 02.02.16 11:20 labots
 citēt
Man domāt, ka pilnībā pieskaitāms. Tā pat, kā Eltons (kurš gan bildes blogā vairs neliek)
Vairāku citu vietējo empēsistu @ ahūno māxlinkieku pieskaitāmība gan ir stipri apšaubāma. :bad_smile:
Publicēts: 02.02.16 12:06
 citēt
Kapēc tu nosodi cilvēku pirms nenoskaidro kas tur ir noticis? Pieņemšim šeit zemak būs populāras bildes un ka tev šķiet viņš to bērnu kastrolī vārija, karstu gludekli deva, pie grilla pielika? Ne viss ir tā kā izskatas. Gan jau uz šādiem cilvēkiem nostrādā arī visas bildes facebokā par trakajiem bēgļu noziegumiem ko šārē uz urrā un bildes kuras nolaikosi un nabaga melnajam bērnam iedos 1 dolāru, nepadomājot nedaudz vairāk.

Bet bilde paliks atmiņā, nostrādāja labi!

Publicēts: 02.02.16 21:31
 citēt
Schneider, un cik gados, ja tev tāds ir, savu dēlu sāki skūt?

Es ceru, ka tā ir tikai fake-bilde un nevis īsta žilete vai bārdas nazis. Viena nevekla kustība sīkajam un šmuce gatava.

Es saprotu pie Sokolova nāk dāmītes kurām lietussargu pakaļā gribās vai linkam gribās savu alusvēderu ar pipeli atrādīt, bet zīdaini un vēl savu dēlu ķengāt.... Manuprāt, pilns rublis viņam nav...
Publicēts: 02.02.16 21:36
 citēt
Dēls ir, nesāku vispār, nesaprotu, kādēļ man to jautā.

Tas, ka tur nav īsts bārdas nazis, es ne tik ceru, bet esmu pārliecināts.
Publicēts: 02.02.16 21:52
 citēt
Nesaprotu satraukuma pamatu.Bilde feina!
Un kas būs,ja tiks noskaidrots,ka bildes autors ir nepilna rubļa īpašnieks?Taisies piemest kādu kapeiku?Jeb sūdzēsies tālāk Bērnu Aizsardzības Inspekcijai? :)
Publicēts: 02.02.16 22:04
 citēt
Es drīzak sāktu uztraukties par Baristas "rubļa pilnumu", ja šitā var sacepties par reklāmas stila foto!

Cepuri nost Zavadskim, par trāpīšanu desmitniekā ar to, ka vismaz viens ir až "bikses pietaisījis" uz līdzenas vietas un nebeidz par to šūmēties ... :face-devil-grin:
Publicēts: 02.02.16 22:27
 citēt
O,kāda bilde, skaitam iekšā! :face-grin:
Publicēts: 02.02.16 22:50
 citēt
Schneider:Tas, ka tur nav īsts bārdas nazis, es ne tik ceru, bet esmu pārliecināts.
+ 1e+1000000
Publicēts: 02.02.16 23:14
 citēt
Palaidniex piesakies uz minetu pie Zavadska un protams bildi internetā - labākajās fotogrāfu tradīcijās.
Publicēts: 03.02.16 09:53
 citēt
Dusmas bojā skaistumu,
Barista, piesakies pie narkologa, dzērums līdz otrdienas vakaram jau ir slikti. Bet, ja tu tā uzvedies skaidrā, tad pie psihologa.
Publicēts: 03.02.16 11:09
 citēt
Neko tik dikti briesmīgu nesaskatu,lai gan bilde ne visai patīk,bet man arī šausmu filmas galīgi nepatīk un tādi neželīgi-asiņaini skati arī ne.Es Džeimsa Bonda piekritējs -viņš dod pa muti un pavedinoši smaida.:face-wink:Hawkore dotie piemēri ir stipri niknāki-te jau ir jāpadomā vai naudas dēļ mēs nedarām pāri bērniem.:face-sad:
Publicēts: 03.02.16 11:11
 citēt
Man arī bildes nepatīk, bet lai dēļ tā cept tematu un krist histērijā par pieskaitāmību un sūtīt kādu uz minetu...
Publicēts: 03.02.16 14:52 labots
 citēt
Cerams, ka bērns, šīs bildes tapšanas procesā, necieta :bad_smile:

Publicēts: 03.02.16 14:54
 citēt
neadekvāti
Publicēts: 03.02.16 18:39
 citēt
Barista:Palaidniex piesakies uz minetu pie Zavadska un protams bildi internetā - labākajās fotogrāfu tradīcijās.

www.gintermuiza.lv
Publicēts: 03.02.16 19:39 labots
 citēt
Barista:Palaidniex piesakies uz minetu pie Zavadska un protams bildi internetā - labākajās fotogrāfu tradīcijās.

Savu pidarību varēji reklamēt kur citur, bariests, hrenava.
Publicēts: 03.02.16 23:04
 citēt
Niliņ piesakies tu arī. Runā, ka sūdīgiem fotogrāfiem pageviews ejot kosmosā.
Publicēts: 04.02.16 08:01
 citēt
Nu liecies reiz mierā un slēdz topiku, vai tad tik grūti saprast, ka šeit tavi pārdzīvojumi nerod atsaucību un minetam partnerus neatradīsi.
Publicēts: 04.02.16 08:11 labots
 citēt
ArtursOzolins:

http://www.gintermuiza.lv/

Kāpēc uzreiz uz tādu iestādi... :face-devil-grin:
Parasti jau ZĪDaiņus (kas kam sāp ar to arī visiem uzbāžās) ne bārda, ne ķēpājumi uz ādas, pat ne īpašumā eosš fiksītis nepadara par vīrieti... Labākajā gadījumā par hipsteri...

Tā teikt uz šādiem:

apvainoties nav jēgas... :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 04.02.16 13:07
 citēt
Nez, mūsdienu reklāmām ne to vien izdomās izdarīt, kā bērnu noskūt!
Publicēts: 04.02.16 16:39 labots
 citēt

Publicēts: 04.02.16 16:45
 citēt
A vot par ko šitādu bilžu autoru vajak slānīt! :anger::anger::anger:
Publicēts: 04.02.16 16:53
 citēt
Publicēts: 04.02.16 23:18
 citēt
Saglabājam topika autora postus "arhīvā".... ir jau precedenti ar aplaušanus un izdzēšanu :bad_smile:

Barista:Ja viņš ir pieskaitāms, kāpēc ir jāskuj zīdainis??? Diezvai tādā vecumā maz kas uz sejas var uzdīgt!!!

Barista:Schneider, un cik gados, ja tev tāds ir, savu dēlu sāki skūt?

Es ceru, ka tā ir tikai fake-bilde un nevis īsta žilete vai bārdas nazis. Viena nevekla kustība sīkajam un šmuce gatava.

Es saprotu pie Sokolova nāk dāmītes kurām lietussargu pakaļā gribās vai linkam gribās savu alusvēderu ar pipeli atrādīt, bet zīdaini un vēl savu dēlu ķengāt.... Manuprāt, pilns rublis viņam nav...

Publicēts: 05.02.16 15:53 labots
 citēt
ooo ! paldies. pārsvarā sašutušie cilvēki ir neinformēti par bārdas nažiem. visi protams zina klasisko bārdas nazi, kura viena šķautne ir asmenis, bet salonos higiēnas nolūkos lieto bārdas nažus ar ieliekamu/maināmu žileti, līdz ar to bildē ir bārdas nazis bez žiletes, var teikt just metāliska plāksne pa eco putām. nofočēts pēc fočēšanas Barber šopā just for fun. bilde forša un galvenais raisa pārdomas, sašutumu un emocijas. uzdevums izpildīts zu visiem 200% . galvenais neuztveriet visu redzēto tik nopietni !

Publicēts: 05.02.16 16:23
 citēt
Tādi bija vēl padlaiku frizētavās. Žileti pārgrieza un lika iekšā pusītes.
Kādreiz es uz ziemu audzēju bārdu un pavasara sākumā gāju us prizētavu dzīt nost to puzgadu augušo slotu. Tad nu sākumā man to nocirpa ar mašīnīti, bet līdz gludumam divreiz dzina ar šādu. Un beigās apšpricēja ar odekolonu Krasnaja Moskva. :face-grin::face-grin:
Publicēts: 06.02.16 14:09
 citēt
Schneider:Tādi bija vēl padlaiku frizētavās. Žileti pārgrieza un lika iekšā pusītes.
Kādreiz es uz ziemu audzēju bārdu un pavasara sākumā gāju us prizētavu dzīt nost to puzgadu augušo slotu. Tad nu sākumā man to nocirpa ar mašīnīti, bet līdz gludumam divreiz dzina ar šādu. Un beigās apšpricēja ar odekolonu Krasnaja Moskva. :face-grin::face-grin:

tieši tā dara arī tagad.
Publicēts: 09.02.16 01:24 labots
 citēt
zavadskis:ooo ! paldies. pārsvarā sašutušie cilvēki ir neinformēti par bārdas nažiem. visi protams zina klasisko bārdas nazi, kura viena šķautne ir asmenis, bet salonos higiēnas nolūkos lieto bārdas nažus ar ieliekamu/maināmu žileti, līdz ar to bildē ir bārdas nazis bez žiletes, var teikt just metāliska plāksne pa eco putām. nofočēts pēc fočēšanas Barber šopā just for fun. bilde forša un galvenais raisa pārdomas, sašutumu un emocijas. uzdevums izpildīts zu visiem 200% . galvenais neuztveriet visu redzēto tik nopietni !

Camōn, nafig tu attaisnojies? Kādam krānam nav ko darīt - lai viņš sašutis arī drukā visādu herņu, no tādiem idiņiem neizvairīties nekad!
Publicēts: 09.02.16 08:12
 citēt
zavadskis:
Schneider:Tādi bija vēl padlaiku frizētavās. Žileti pārgrieza un lika iekšā pusītes.

tieši tā dara arī tagad.

Tik kur viņi rauj Ķelnes jeudeni "Sarkanā Maskavija?" :face-devil-grin:
Publicēts: 09.02.16 08:30 labots
 citēt
Andrejs malacis! Feina ideja, labs izpildījums un atmiņā paliekoša bilde. Tiem, kuriem nav sapratnes par to kas ir un kas nav ikoniska forogrāfija, iesaku pagooglēt. Var sākt ar Anniju Leibovicu, kur iestudētā ir maz, bet emocijas spēcīgas. Ja šķiet par vieglu tad var doties Brūsa Gildena virzienā :exciting:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):