Pārdodu profesionālu Kata bug 203-pl foto somu. Ļoti ietilpīga, izturīga , labi nošūta un ar daudz kabatām, saudzīga mugurai un ilgākai nēšanai (kāzu fotogrāfi novērtēs). Soma bez defektiem, bet ar nelielām lietošanas pazīmēm. Pārdodu, jo ikdienā izmantoju divas somas un izvēlējos citu nedaudz mazāku un erganomiskāku. Cena 165 EUR Tel. 29658009
Grūti pateikt, jo pats bildēju ar vienu kameru. Backup kamera citā somā līdzi. Somā man bija parasti : kamera 24- 70mm 70 -200mm 50mm 1.2 85mm 50mm 1.8 zipene bačas atsevišķi galvenajā nodallījumā un vēl palika pāri vietas
Freim:Vispār grūti iedomāties kādam čemodānam jābūt ,lai nēsātu 2 kameras ar zoomiem ( ceru domāji bez uzmauktām blendēm). +zipene un 3 stikli
1. www.pc-magazin.de... Bija, bet novazājās. Ar labu fantāziju var sakombinēt šķērssienas tā, ka iet 2 kameras ar 2,8 zoomiem, pat ar blendēm, 70-200/2,8, blici un neliela izmēra fiksu. 2. www.bhphotovideo.com... Tagad ir šī, tik melna, iekšā ietilpst tas pats, bet vienam rumpim jābūt ar fiksu, jo apagždaļā vāks neiet vaļā pilnīgi līdz malai.
pašam ir divas Lowepro mugursomas, kur iet iekšā manis minētais komplekts. katas 203. neredzu bildi, kas liecinātu par ietilpību, tāpēc jautāju, un Tava atbilde liecina par to pašu- otra kamera citā somā. paldies, man būs par mazu.
Nē, man otra kameta ir citā somā, jo es ar divām nestrādāju un negribu staipīt visur līdzi. Otra man tikai mētājas otrā somā mašīnā, ja nu kas notiek ar pirmo un ,lai es nestaipītu līdzi. Atbrauc paskaties- patestē, lien Tev vai neder
pašam ir divas Lowepro mugursomas, kur iet iekšā manis minētais komplekts. katas 203. neredzu bildi, kas liecinātu par ietilpību, tāpēc jautāju, un Tava atbilde liecina par to pašu- otra kamera citā somā. paldies, man būs par mazu.
Ja tev jau ir pieredze ar Lowepro tad Lowepro ProTactic 350 AW būs taisni laikā, arī portatīvo var iemānīt.
Ja tev jau ir pieredze ar Lowepro tad Lowepro ProTactic 350 AW būs taisni laikā, arī portatīvo var iemānīt.
šai arī ir kabata portatīvajam. Un ietilpība tāda pati.