forum.gif
Foto Plenērs 24-26.09.2010
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Foto Plenērs 24-26.09.2010
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.09.10 20:06
 citēt
Langstiņos būtu o.k. :face-devil-grin:
Publicēts: 16.09.10 22:26
 citēt
kādēļ visi lūr manu profilu? :amazing:
Publicēts: 16.09.10 22:35
 citēt
Tā kā 25-26 esu Valkā tad būs interesanti paskatīties kā vesels bars fotomīļu skraida pa pilsētu un bildē visu kas kust un nekust :big_smile:
Publicēts: 16.09.10 22:35
 citēt
nuuu... nebūsim sīkumaini,pļavniekos var droši 2 dienas atrast ko bildēt....
[arī aizies pavirināt čiekura profilu]
Publicēts: 16.09.10 22:37
 citēt
Nu jā es pie Valmieras varētu pievienoties tīri teorētiski :)
Publicēts: 16.09.10 22:45
 citēt
Oliss:Tā kā 25-26 esu Valkā tad būs interesanti paskatīties kā vesels bars fotomīļu skraida pa pilsētu un bildē visu kas kust un nekust :big_smile:

nu gluži tā jau mēs nedaram.
iedomājies kā tu esi Valkā, piebrauc busiņš, izlec ārā bariņš satriecošu cilvēku, smejas un sarunājas, katram ir kruts aparāts pie sāniem, viņi sāk apskatīties pilsētu, tevi pat nepamana, lēnā, relaksētā gaitā dodas pastaigā un tu sēdi viens, nokārtu galvu un domā: kādēļ gan es neesmu viens no viņiem? :bad_smile:
Publicēts: 16.09.10 22:45
 citēt
g3:Nu jā es pie Valmieras varētu pievienoties tīri teorētiski :)

un tu ceri, ka mēs tad tev arī iedalītu kkādu 50% maksu par busu or smthin? :face-devil-grin:
Publicēts: 16.09.10 22:46
 citēt
shvaboc:nuuu... nebūsim sīkumaini,pļavniekos var droši 2 dienas atrast ko bildēt....
[arī aizies pavirināt čiekura profilu]

ew rimstieties! :face-grin:
Publicēts: 16.09.10 22:46
 citēt
chiekurs:
Oliss:Tā kā 25-26 esu Valkā tad būs interesanti paskatīties kā vesels bars fotomīļu skraida pa pilsētu un bildē visu kas kust un nekust :big_smile:

iedomājies kā tu esi Valkā, piebrauc busiņš, izlec ārā bariņš satriecošu cilvēku, smejas un sarunājas, katram ir kruts aparāts pie sāniem, viņi sāk apskatīties pilsētu, tevi pat nepamana, lēnā, relaksētā gaitā dodas pastaigā un tu sēdi viens, nokārtu galvu un domā: kādēļ gan es neesmu viens no viņiem? :bad_smile:

Man nebūs laika nokārt degunu un žēli noskatīties uz Jums :)
Publicēts: 16.09.10 22:53 labots
 citēt
Oliss:
chiekurs:

Man nebūs laika nokārt degunu un žēli noskatīties uz Jums :)

nu ja, būs jāraud :face-grin: asaras aizmiglos skatienu
Publicēts: 16.09.10 22:55
 citēt
šitāds mārketings nepalīdzēs :grimace:
Publicēts: 16.09.10 22:56
 citēt
shvaboc:šitāds mārketings nepalīdzēs :grimace:

tas nav mārketings, tīra iztēle, bet nu intereses pēc- a kāds tad? :face-grin:
Publicēts: 16.09.10 22:57
 citēt
otrādīgs :exciting:
Publicēts: 16.09.10 23:05 labots
 citēt
shvaboc:otrādīgs :exciting:

tipa, jā, nebrauciet, plenērs galīgi sūkā? no,, thanks!
Publicēts: 16.09.10 23:27
 citēt
ta principā tāpat ir pofikk,šajos datumos pietiek pasākumu jau tāpat,prioritātes sadalītas.
Publicēts: 17.09.10 10:10
 citēt
chiekurs:kādēļ visi lūr manu profilu? :amazing:

Tu visiem patic! :big_smile:
Publicēts: 17.09.10 10:28
 citēt
tik daudz tekstu un nekā sakarīga :cry:
mums vajag CILVĒKUS!!!

bet jā, plenērs pa pļavniekiem būtu ok, URLA style utt, ekstrēmi :face-devil-grin:
Publicēts: 17.09.10 11:39
 citēt
juulis:tik daudz tekstu un nekā sakarīga :cry:
mums vajag CILVĒKUS!!!

bet jā, plenērs pa pļavniekiem būtu ok, URLA style utt, ekstrēmi :face-devil-grin:

Nu laikam te visi vai nu arkartigi aiznemti vai vienkarshi mazaktīvi... :bad_egg:
Publicēts: 17.09.10 11:44
 citēt
Nē,vnk drusku par vēlu paziņojāt... imho,daudzi plāno jau 2 nedēļas uz priekšu visu.
Publicēts: 17.09.10 12:07
 citēt

Tāpēc, ka tev krīt ārā krūts!
Publicēts: 17.09.10 12:58
 citēt
NIN:

:haha: nekas man nekur nekrīt!
Publicēts: 17.09.10 13:03
 citēt
debra:
juulis:tik daudz tekstu un nekā sakarīga :cry:
mums vajag CILVĒKUS!!!

Nu laikam te visi vai nu arkartigi aiznemti vai vienkarshi mazaktīvi... :bad_egg:

nu te jau kuro reizi apstiprinās, ka visi tikai ļurina, nevis reāli kko dara :face-grin:
Publicēts: 17.09.10 13:23
 citēt
Cik ir plenēra dalības maksa, ja startēju no Valmieras? :)
Publicēts: 17.09.10 13:41
 citēt
g3:Cik ir plenēra dalības maksa, ja startēju no Valmieras? :)

tu gribi, lai mēs tagad veicam matemātiskus aprēķinus par tavu ceļa daļu? :face-grin: kkā nevelk. es domāju, ka mēs turpinam meklēt kādu, kurš brauc no Rīgas un visu ceļu un ja sanāk, tad atstājam tev 9-o vietu :what: apspreidīšos ar meitenēm.
Publicēts: 17.09.10 13:50
 citēt
Nē nu es labrāt zinātu, kas sastāda dalības maksu, tālāk pats varu izrēķināt ;)
Publicēts: 17.09.10 13:53 labots
 citēt
g3:Nē nu es labrāt zinātu, kas sastāda dalības maksu, tālāk pats varu izrēķināt ;)

busa īre&benzīns. par naktsmājām&pārējo jau katrs atsevišķi.

bet mēs jau atpakaļceļā nemaz caur Valmieru nebraucam.
Publicēts: 17.09.10 17:15
 citēt
NIN:

paklau, toch....
es pat nebiju apmaniijis...
To bildi vajag Jusm pleneeraa paarbildeet labaak saprotamu un noteikti kraasainu. taa buutu vieglaak saprast, kas ar vinju tur notiek.
Publicēts: 17.09.10 17:19
 citēt
Dambis:
NIN:

paklau, toch....
To bildi vajag Jusm pleneeraa paarbildeet labaak saprotamu un noteikti kraasainu. taa buutu vieglaak saprast, kas ar vinju tur notiek.

paldies, nē :face-grin: man patīk, ka nevar saprast
Publicēts: 17.09.10 17:22
 citēt
chiekurs:
Dambis:
paklau, toch....

tagad jau nevar saprast, kas jaasaprot, bet to ar vajag labot
Publicēts: 17.09.10 18:55
 citēt
Dambis:
chiekurs:
tagad jau nevar saprast, kas jaasaprot, bet to ar vajag labot

gan jau būs labi tāpat :face-wink:
Publicēts: 20.09.10 11:05
 citēt
PAGAIDĀM VĒL 1 VIETA IR BRĪVA!!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 20.09.10 13:11
 citēt

Kāds tur bars, cik sapratu šis ir ar ierobežotu skaitu dažiem cilvēkiem pasākums.
Publicēts: 20.09.10 14:03
 citēt
Afs:

Kāds tur bars, cik sapratu šis ir ar ierobežotu skaitu dažiem cilvēkiem pasākums.

Kas nu kuram skaitās daži :bad_smile: Plānojam būt kādi 8 vai 9 :face-devil-grin:
Publicēts: 20.09.10 15:07
 citēt
cik tad ir tā dalības maksa, ka tik ļoti vajag vienu braucēju? Vai tad pārējie nevar pa pāris latieņiem piemest un miers?

Valkā iesaku aizdoties pāri robežai un pabraukāt tuvākajās Valgas piepilsētas, tur ir daudz, daudz interesantāk.
Publicēts: 20.09.10 16:16
 citēt
Andreass:cik tad ir tā dalības maksa, ka tik ļoti vajag vienu braucēju? Vai tad pārējie nevar pa pāris latieņiem piemest un miers?

Valkā iesaku aizdoties pāri robežai un pabraukāt tuvākajās Valgas piepilsētas, tur ir daudz, daudz interesantāk.

Nevis ļooooooti vajag kādu, bet vienkārši piedāvājam kādam kam varbūt interesē.

P.S. Saprotams, ka brauksim pāri robežai :bad_smile:
Publicēts: 20.09.10 16:54
 citēt
Andreass:cik tad ir tā dalības maksa, ka tik ļoti vajag vienu braucēju? Vai tad pārējie nevar pa pāris latieņiem piemest un miers?

kas tev nepatīk? mums gribas jaunus līdzbraucējus, jo kā zināms kopā ir jautrāk, ne jau naudā ir vaina.
Publicēts: 20.09.10 18:03
 citēt
chiekurs:

kas tev nepatīk? mums gribas jaunus līdzbraucējus, jo kā zināms kopā ir jautrāk, ne jau naudā ir vaina.

kas tas par naidu? :bad_smile:
Publicēts: 20.09.10 18:07
 citēt
shvaboc:
chiekurs:

kas tas par naidu? :bad_smile:

ne jaunus lidzbraucejus, bet jaunas lidzbrauceejas!!!!!!
Publicēts: 20.09.10 19:57
 citēt
chiekurs:
Dambis:
paklau, toch....

Tātad tomēr krīt?

Bet ja nopirytni - jā vieta brīva, pasākums unikāls, ja paskatas iepriekšējo pasakumu galerjas .. Jā, priekšroku meitenei, jo pagāšreiz bija vīriešu vairākums... tas tik tā godīgumam
Publicēts: 20.09.10 20:09
 citēt

Bet ja nopirytni - jā vieta brīva, pasākums unikāls, ja paskatas iepriekšējo pasakumu galerjas .. Jā, priekšroku meitenei, jo pagāšreiz bija vīriešu vairākums... tas tik tā godīgumam

Nē, godīgumam nav vietas šeit:grimace: labāk, lai ir līdzbraucējs :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt