Bet ja nopirytni - jā vieta brīva, pasākums unikāls, ja paskatas iepriekšējo pasakumu galerjas .. Jā, priekšroku meitenei, jo pagāšreiz bija vīriešu vairākums... tas tik tā godīgumam
Nē, godīgumam nav vietas šeit labāk, lai ir līdzbraucējs
es piekrītu. ar meitenēm nav interesanti. nu mēs, protams, esam izņēmums
kamoon, tauta mēs te nelūdzamiem jums uz laukiem braukt kartupeļus rakt, bet gan izmantot iespēju JAUNIEM cilvēkiem/līdzbraucējiem izbaudīt "neformālu" plenēru
ja godīgi, tad man ir pilnīgi vienalga, vai kāds brauks jauns, vai nē, jo esošos es mīlu stiprāk
garantija.. mums garantiju nevajag, tie kas zin, ka esam labākās - citiem neatdos
oook, es nu laikam būšu visu pateikusi un domāju, ka "aptauja" būs beigusies brauc tie, kas brauc parasti un vēl jo labāk jo ir lietiņas ko, piemēram Vāvers un Edmunds nav piedzīvojuši
juulis:oook, es nu laikam būšu visu pateikusi un domāju, ka "aptauja" būs beigusies brauc tie, kas brauc parasti un vēl jo labāk jo ir lietiņas ko, piemēram Vāvers un Edmunds nav piedzīvojuši
PLENEERA PLAANS!!!! 24.09 izbraukšana (neste, kā parasti) 20:00 braucam uz Valku (22 km nost) naktsmītnes "dravnieki" - atpūšamies, iedzeram, pārsteigums, guļam. 25.09 dodamies Valka-Valga - PASES!!! ņemam līdz!! īsais plāns: "mārklīči"" straupes pag. - šaušanas pasākums. mednieki utt. liels gada pasākums reportiem jābūt labiem. rūjiena - saldējuma fabrika - bildējam, degustējam utt. apkārtnes apskates vietas (atzīmētas kartē) naksnīgās Cēsis 25.09-26.09 nakšņojam Līgatnē "vecais ceļš" 26.09 pastaiga pa Līgatnes dabas takām
mājās centīsimies būs laicīgi 20:00-21:00
aptuvenās izmaksas: 12 Ls nakšņošana (abās vietās) 15 Ls buss + degviela (max. cena) ēdīsim uz vietas, paši taisīsi, as usual alko + cīgas + nezinu kas - pēc katra uzskatiem
par cik, šis ir jubilejas brauciens (piektais) + būs vēl viens pārsteigums, tad šis brauciens ir garāks un piedzīvojumu pilnāks!!! esam gatavi gandrīz VISAM!
Ed:Vai ta līdz mājĀm vēl neviens nav ticis. Izklaidējos ar Pricesi. Sloka pagaidīs.
Nāc ar mani, princesīte, Zālē rasas padzerties, Ēnu prinči pilnu kausu lies. Dziedi savu rasas dziesmu, Dziedi savu sirdi man, Lai tie tavi baltie vārdi skan, Lai skan.
Skan ... skan ... man tie vārdi ausīs, Ko tevi apļveida kustībām glāstot, Un uz priekšu un atpakaļ kustinot, teici tu man. Kad uzspiedu stiprāk to vidēju tev ... ... Skaņas vairs nav, un tevis zem manis vairs nav, Un tās kompānijas, kas vēroja mūsus tik ilgi. ... Tu un es un viņi, Tā nekad, nekad nevar būt par daudz.
izskatās, ka pārsteigums ir bijis brauciens uz Siguldu nevis Valku. Ja atmiņa neviļ, tad tie ir divi dažādi ceļi, aizmirsāt nogriezties? Bet bildes interesantas. LAi gan kā var nebūt interesanti, ja tur piedalījās Vavers
Andreass:izskatās, ka pārsteigums ir bijis brauciens uz Siguldu nevis Valku. Ja atmiņa neviļ, tad tie ir divi dažādi ceļi, aizmirsāt nogriezties? Bet bildes interesantas. LAi gan kā var nebūt interesanti, ja tur piedalījās Vavers
braucot no valkas ir loti viegli iegriesties sigulda pirmas 6 bildes no valkas MANA REPORTAAA