forum.gif
Jaunums no Sony - a6300
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Jaunums no Sony - a6300
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.02.16 19:42
 citēt
www.sonyalpharumors.com...
Domas par šo? Katrā ziņā, manuprāt, būs ļoti populārs starp video veidotājiem!
Publicēts: 03.02.16 19:53
 citēt
Ņemu, iesaiņojiet lūdzu.

P.S. neskatoties un virkni vilšanos, cerības/baumas tomēr bija krietni daudzsološākas.
Publicēts: 03.02.16 20:00 labots
 citēt
Neleiels pārmetums, par to fokusa sistēmu: Skatoties uz komentāriem internetā, saprotu, ka daudzi foto entuziasti nesaprot, ka fāzes noteikšanas fokusa punktiem ir jēga lielumā, nevis daudzumā. :D
Publicēts: 03.02.16 20:13
 citēt
Viss, jāiet kārties- kā es tagad ar savu veco grabažu Nex-7 cilvēkos varēšu rādīties...:face-grin:
Publicēts: 03.02.16 20:33
 citēt
Friidis vares telot hipsteru ar savu nexu
Publicēts: 03.02.16 20:43 labots
 citēt
catbug:Friidis vares telot hipsteru ar savu nexu

Nesanāks- priekš hipsterisma Frīdis jau pa vecu, bet nex'is vēl pa jaunu...:face-grin:
Publicēts: 03.02.16 21:20
 citēt
Igaunīši nesnauž , sūta piedāvājumus:) store.iamphotographer.eu...
Publicēts: 03.02.16 21:27 labots
 citēt
Lunis:Igaunīši nesnauž , sūta piedāvājumus:)
[url=https://store.iamphotographer.eu/LV/6116/5535
]https://store.iamphotographer.eu/LV/6116/5535[/url]

Luni- kāds te sakars ar Sony a6300- Tavā linkā takš tikai Nikoni ? :anger:
Publicēts: 03.02.16 21:30
 citēt
Man liekas viss notiek logiski un tā tehnika lēni evolucionē. Labu attēlu uztaisīt vēl labāku paliek arvien grūtāk, tāpēc kameru ražotāji pamatā mačojas par to, kurš labāk filmēs. Šī lieta mani interesē vismazāk, jo filmēšana ir darbs, bet knipsēšana - atpūta. Man patīk, ka pretēji tā paša Sonyalpharumors baumām par nez kādiem tur līdz pat 36 Mpix, Sony ir palicis pie 24Mpix sensora. Bet nepatīk, ka Sony nemaz neattīsta savu APS-C optikas līniju. Nav laika, jo visiem spēkiem jāmačojas fullfreimos ar lielajiem zēniem C un N.:face-sad: Ja šogad viņi neuztaisīs 2,8 gaišo 18-55 vai 17-50 standartzūmu, sadusmošos un mainīšu ticību.:anger:
P.S. A Tu, Frīdi, neskumsti, A6300 bundža ir tāda pati kā A6000 un no NEX7 arī atšķiras tik tikko jūtami..:face-smile:
Publicēts: 03.02.16 21:49
 citēt
Sony ir bomba:face-grin: vismaz cik esu paspēlējies
Publicēts: 03.02.16 22:02 labots
 citēt
Friidis:
Lunis:Igaunīši nesnauž , sūta piedāvājumus:)
store.iamphotographer.eu...

Luni- kāds te sakars ar Sony a6300- Tavā linkā takš tikai Nikoni ? :anger:

NUJA , viņi rīkojās momentā kā izmāca SONY ziņa :):)
Publicēts: 03.02.16 22:15
 citēt
Sony, Nikon figņa vien ir
Publicēts: 03.02.16 22:25
 citēt
Vienmēr esmu brīnījies par ražotāju super konspirācijas līmeni. Vēl vakar neviens baumotājs nezināja, kāds būs jaunais Sonis. Bet Canons jūt, ka nekur neliksies, bezspoguļos ir nākotne. Lai saglabātu savu klientu lojalitāti jau tagad ziņo: "Nesatraucieties, būs mums arī bezspoguļi, būs!" www.canonrumors.com... :face-grin:
Publicēts: 03.02.16 22:43
 citēt
Forša, bet man pietiks ar šo Sony.
www.dpreview.com...
Publicēts: 03.02.16 22:43
 citēt
negatIvs:Sony, Nikon figņa vien ir

un kas nav figņa ?
Publicēts: 03.02.16 23:08 labots
 citēt
Bucis:

un kas nav figņa ?

Izskatās, ka publiski Negatīvs fano tikai par foto- telefoniem un automašīnām GAZ-69...:face-grin:
Kā īstenībā- nemāku teikt...:face-wink:
Publicēts: 03.02.16 23:14 labots
 citēt
Dolldia:Forša, bet man pietiks ar šo Sony. [url=http://www.dpreview.com/products/sony/slrs/sony_a5100

]http://www.dpreview.com/products/sony/slrs/sony_a5100

[/url]

Tai Soņai nebūtu ne vainas, bet, diemžēl, šamā spilgtākā saulītē kļūst gandrīz akla. :face-crying:
Megapukseļi mani daudz neuztrauc, ISO pietiek, ātrāku autofokusu gan gribētos, bet daudzmaz nopietnam aparātam tomēr ir jābūt ar iebūvēto skatumeklētāju!
Publicēts: 03.02.16 23:21
 citēt
Dolldia:Forša, bet man pietiks ar šo Sony.
[url=http://www.dpreview.com/products/sony/slrs/sony_a5100

Nūū,]http://www.dpreview.com/products/sony/slrs/sony_a5100

Nūū,[/url] šis apmēram ir labākais brīdis lai pirktu a6000, varbūt pat cena vēl pakritīsies kad a6300 nāks reālā pārdošanā, tad tā starpība starp a5100 un a6000 nebūs nemaz tik liela, toties aparāts gan labāks, sevišķi vasarā kad ne sūda uz tā ekrāna rezēt nevar.
Publicēts: 04.02.16 00:21 labots
 citēt
Dolldia:Forša, bet man pietiks ar šo Sony.
www.dpreview.com...

Beidz sīkais , ja cel roķeli uz tādu tad spēsi celt arī augstāk. Paklausi ko Onkas saka nespitējies.
Publicēts: 04.02.16 12:14
 citēt

Pareizi ir - Sony, Nikon - viena figņa :)
Publicēts: 04.02.16 12:15
 citēt
A5100 ir tā kamera no Sony, kas man pa īstam nepatika. A6000, kā jau te saka, ir the way to go.
Publicēts: 04.02.16 12:21
 citēt
Bzh:

Neredzu nevienu pamatojumu,iemeslu lai tam piekristu,tuksamuldesana tik :amazing:
Publicēts: 04.02.16 13:54
 citēt
Bucis:
Bzh: Pareizi ir - Sony, Nikon - viena figņa :)

Neredzu nevienu pamatojumu,iemeslu lai tam piekristu,tuksamuldesana tik :amazing:

Te, Fotoblogā tā ir savdabīga pašapliecināšanās forma. Šo kategorisko apgalvojumu autoriem varētu ieteikt iesniegt savu CV pareizajās firmās, varbūt var ļoti labi apmaksātu darbu dabūt?:face-wink:
Publicēts: 04.02.16 13:58
 citēt
Bucis un GunarsII, jūs tā domājat, ka tos kategoriskos izteikumus kāds domā pilnā nopietnībā? :)
Publicēts: 04.02.16 14:00
 citēt
interesanti, kapēc uzreiz 6300 ja nebija 6100; 6200. Vai tā var attaisnot bargo cenu?
Publicēts: 04.02.16 14:11
 citēt
VValdis:interesanti, kapēc uzreiz 6300 ja nebija 6100; 6200. Vai tā var attaisnot bargo cenu?

a tu Valdi beidz muldēt un pērc a7r2 un ducīti gaišo stiklu tam rumpim :face-grin::big_smile::face-grin:
Publicēts: 04.02.16 14:18
 citēt
R_J:Bucis un GunarsII, jūs tā domājat, ka tos kategoriskos izteikumus kāds domā pilnā nopietnībā? :)

Gan jau, ka nē,:face-smile:
Tāpat kā mans ieteikums par CV uz Canonu Fuji vai Olimpu nav visai nopietns. Neticu, ka kādu varētu interesēt mūsu amatierinženieru un ekspertu zināšanas.
Publicēts: 04.02.16 14:27
 citēt
VValdis:interesanti, kapēc uzreiz 6300 ja nebija 6100; 6200. Vai tā var attaisnot bargo cenu?

Domāju, ka iemesli var būt vairāki, īsto mēs nekad neuzzināsim. Tā varētu būt izstrādes procesā radusies firmas iekšējā numerācija, 6100 un 6200 kādu brīdi bija, bet galarezultātā pārtapa par 6300. Bet varbūt kaut kādi psiholoģiski vai marketinga zinību apsvērumi.
Publicēts: 04.02.16 14:39
 citēt
Bucis:
Bzh:

Pentax ar - tā pati figņa. Visi izmanto vienu - sony, ražoto sensoru :) Tas, ka sensors ir 90% no bildes, domāju, visi piekrīt :)
Publicēts: 04.02.16 14:56
 citēt
Bzh:
Bucis:

Pentax ar - tā pati figņa. Visi izmanto vienu - sony, ražoto sensoru :) Tas, ka sensors ir 90% no bildes, domāju, visi piekrīt :)

==============
es nē! objektīvs.
Publicēts: 04.02.16 15:36 labots
 citēt
Gan viens, gan otrs, kurš nu kuro reizi. Jebkurā ansamblī, duetā, komandā gala rezultātu visvairāk ietekmē un nosaka VĀJĀKAIS!:face-wink:
Publicēts: 04.02.16 15:39
 citēt
Rekā, 6300, visu laiku tak runāja par 7000 un 1,5 tk eināriem.
Pirms jaungada uz atlaidēm sev uzdāvināju par to pašu cenu 6000 ar 2 parastajiem stikliem. Tīri līdzinēsāšanai, ar DSLR skraidīt riņķī īsti nesanāk. Tikai gan 6000 gan 6300 ir APS-C un tie stikli ir FF domāti. Vispār Sony nopietni stikli uz E mount ir uz FF sensoru, tā kā šīs kameras paliek tādas "nu nav jau tā ka galīgi nekāds aparāts līdzi nav"
Publicēts: 04.02.16 16:23
 citēt
Bucis:

a tu Valdi beidz muldēt un pērc a7r2 un ducīti gaišo stiklu tam rumpim :face-grin::big_smile::face-grin:
man ir tikai divas nieres
Publicēts: 05.02.16 21:59
 citēt
Kopumā laba intervija ar Sony objektīvu inženieri, bet pēdējā atbilde nav cerīga. Runā tieši kā politiķis:
www.dpreview.com...
Jautājums - The future of APS-C

We also asked Ohtake about Sony's APS-C lenses for E-mount. His team likes designing APS-C lenses, he says: ‘The focus elements are light, so it’s easier to design. We have all these focus motor technologies in-house and we’d like to try them in APS-C lenses if that’s what the Product Planning team says is required.’

Man tas izklausās pēc - Nē!!! :face-sad: (APS-C optika mūs visai maz interesē....)
Publicēts: 06.02.16 10:00
 citēt
pareizi ir, vai nu FF formāts, vai telefons. ar citu dimensiju sūdiem nav ko krāmēties
Publicēts: 06.02.16 12:00
 citēt
GunarsII:
Bucis: Neredzu nevienu pamatojumu,iemeslu lai tam piekristu,tuksamuldesana tik :amazing:

Te, Fotoblogā tā ir savdabīga pašapliecināšanās forma. Šo kategorisko apgalvojumu autoriem varētu ieteikt iesniegt savu CV pareizajās firmās, varbūt var ļoti labi apmaksātu darbu dabūt?:face-wink:

+++ :exciting:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):