forum.gif
Jauna - interesanta vieta nelieliem pasākumiem!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jauna - interesanta vieta nelieliem pasākumiem!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.09.10 11:41 labots
 citēt
Kaut kas jauns - tusiņš tornī! Interesanta vieta nelieliem pasākumiem, vai kā kāzinieku pieturvieta dažādām atrakcijām. Tur pat ir arī pieejams 125m garš troses nobrauciens, dārza kamīns, nojume ar galdu un krēsliem, ugunskura vieta.

P.S. daži blogeri jau šo vietu ir iemēģinājuši un atzinuši par labu esam ;)

Vilciņtornis
www.vilcintornis.lv
Publicēts: 16.09.10 11:49 labots
 citēt
Nominācijā "Vissliktākā WEBlapa" uzvarētājs....... īīīīīīīīr.................www.vilcintornis.lv!!!!! Apsveicam!!! Ziedi,salūts un vispārējas gaviles :)

P.S. patiešam špāsīga weblapa :)
Publicēts: 16.09.10 12:26
 citēt
web lapas budžets bija apaļa nulle latu muahahahaa
Publicēts: 16.09.10 12:32
 citēt
Nu tas ir redzams,bet kapēc teksts ir tālu zem bildes,varēji tak ielikt blakus,lai nav jāskrollē uz leju lai tekstu ieraudzītu.Un foniņš arī labais :)
Publicēts: 16.09.10 12:35
 citēt
labs: :)

<meta name=Generator content="Microsoft Word 11">
Publicēts: 16.09.10 12:38
 citēt
Arach:web lapas budžets bija apaļa nulle latu muahahahaa

arii ar 0 latu budzhetu var piedomaat pie vizuaalaa noformeejuma, kompoziicijas utt. Shitas pat 90ajos gados buutu bijis pilniigs meesls :D
Publicēts: 16.09.10 13:43 labots
 citēt
alchsh:
Arach:web lapas budžets bija apaļa nulle latu muahahahaa

arii ar 0 latu budzhetu var piedomaat pie vizuaalaa noformeejuma, kompoziicijas utt. Shitas pat 90ajos gados buutu bijis pilniigs meesls :D

+1, tak ir free templeiti u.t.t.
bet nu tornis izskatās atbilstošs webam :D es savās kāzās tādā negribētu pieturēt :D
Publicēts: 16.09.10 13:53
 citēt
...bet bckgr un bildi tak ir kaut kā iemetuši! :D
Publicēts: 16.09.10 14:02
 citēt
vai sūdīga web lapa jums traucē labi atpūsties? :D :face-wink:
Publicēts: 16.09.10 14:17
 citēt
visticamaak, ka arii var labi atpuusties, tik liidz tai atpuutai neviens netiks, pirmais iespaids nerada nekaadu veeleeshanos uz turieni aizbraukt. :)
Publicēts: 16.09.10 14:29
 citēt
www.markulici.lv man šķiet šī lapa ir daudz uzvarošāka.

Tikai budžets šim ir patērēts. p.s. "dizaineris" izpaudies :bad_smile:
Publicēts: 16.09.10 14:34
 citēt
Mārkulīčos ir forši - neesmu bijis vairākus gadus, bet no pašiem tās vietas pirmssākumiem ir būts vairākas reizes. Tik mattārpi gan Braslā sastopami...
Publicēts: 16.09.10 14:37
 citēt
Arach, ja atrodi 15-30ls budzhetu majaslapai, padod zinju :)
Publicēts: 16.09.10 14:39
 citēt
versatile:Mārkulīčos ir forši - neesmu bijis vairākus gadus, bet no pašiem tās vietas pirmssākumiem ir būts vairākas reizes. Tik mattārpi gan Braslā sastopami...

tu moš arī mājaslapu esi taisījis? :bad_smile:
Publicēts: 16.09.10 15:02
 citēt
chiekurs:www.markulici.lv man šķiet šī lapa ir daudz uzvarošāka.

Tikai budžets šim ir patērēts. p.s. "dizaineris" izpaudies :bad_smile:

Ideja un izpildījums stirniņai pirmajā lapā vnk spārda! :-)
Ja vilciņtornim ir vienkārši sū lapa kurā pat kontakti nav atrodami tad mārkulīcimi dizainers vēl ir piestrādājis lai ļaudīm garastāvokli uzlabotu!
Publicēts: 16.09.10 15:14
 citēt
chiekurs:
versatile:Mārkulīčos ir forši - neesmu bijis vairākus gadus, bet no pašiem tās vietas pirmssākumiem ir būts vairākas reizes. Tik mattārpi gan Braslā sastopami...

tu moš arī mājaslapu esi taisījis? :bad_smile:

nee. To gan jau kaads Jaunzema kontakts :) es jau no konkurejoshaas shlakas :D tik paris pirmos gadus kopiigi abi kolektiivi pasakumus rikoja...
Publicēts: 16.09.10 16:40
 citēt
Mums nav dārgas web lapas, lai JUMS nebūtu par to jāmaksā... ;)
Publicēts: 16.09.10 16:48 labots
 citēt
Arach:Mums nav dārgas web lapas, lai JUMS nebūtu par to jāmaksā... ;)

jaa. jums toties ir weblapa, lai vispar neviens ciemos nebrauktu... nopietni... labak ja nav vispar, neka ir tada.
ja ir iespejami kaut kadi citi varianti, kaut vai barteris, un interese kaut kas feinaaks, dod zinju.

PS. Lūgums nespamot ar jautājumiem par cenu listēm un jautājumiem "vai vari uztaisīt tvnet konkurentu", utt - es piedāvāju aracham izpalīdzēt, nevis reklamēju sevi kā webistu.
Paldies!
Publicēts: 16.09.10 17:22 labots
 citēt
Sjitas 10min ar felleri no manis un 5min ar kājām caur krūmiem Kawazojam :):) Onka uzblieza no gara laika dārza malā star Ciemupi un Parogri , labais objexc regojas virs krumiem ka braucu garam:):)
Publicēts: 16.09.10 17:34
 citēt
LUNI!!! es kaut kad tieši gribēju teikt, ka nu šitas objekts jau nu gan nebūs tavā enciklopēdijā iekešots!! Bet nē! Tu taču VISU zini LOL! :face-grin:

TIkko tika iztērēti 1000 lati, lai šo pašu uztaisītu flešā! :face-wink:

ej.uz...
Publicēts: 16.09.10 19:43
 citēt
Lunis:Sjitas 10min ar felleri no manis un 5min ar kājām caur krūmiem Kawazojam :):) Onka uzblieza no gara laika dārza malā star Ciemupi un Parogri , labais objexc regojas virs krumiem ka braucu garam:):)

Rēgojas? Vot ka nemanīju... būs jāskatās garām braucot cītīgāk. Nez, kāda peizāža no tā paveras? Arač, kāds skats no augšas ir nobildēts?
Publicēts: 16.09.10 20:55
 citēt
Tā lapa tiešām neveicina uzticību, kaut iespējams vieta neslikta :what:
Publicēts: 16.09.10 23:58
 citēt
nez, vai onka, likdams sava torņa bildi weblapā,:face-smile: varēja iedo:face-crying:māties, ka tā veicinās krāpšanu?!
Publicēts: 17.09.10 02:32
 citēt
Arach:LUNI!!! es kaut kad tieši gribēju teikt, ka nu šitas objekts jau nu gan nebūs tavā enciklopēdijā iekešots!! Bet nē! Tu taču VISU zini LOL! :face-grin:

TIkko tika iztērēti 1000 lati, lai šo pašu uztaisītu flešā! :face-wink:

http://ej.uz/8me

Starp citu tās vietas ORĢINALAIS vēsturiskai nosaukums ir "Viteiņš" , kas tur īsti atradās nav skaidrs būs jāpainteresējas bet vēl 1929 gadā pēc militāras kartes uz turieni veda dzelzceļa atzars kura "Uzbērums" joprojām redzams Ciemupes stacijā kā līks ceļš uz vistukūts pusi. Izmeta šis slaidu lpku un paralēli dzezceļam pagriezās Ogres virzienā un pēc 500m beidzās mājās ar nosaukumu "Viteiņš" akurāt gandrīz tur kur atrodas šitie "Vilciņi" :):)

Reku tā vieta 70 gadu laikā no 1929-1970-1999

Publicēts: 17.09.10 09:22
 citēt
hehe Luni, neliels feils ar to "Viteiņš", jo tāds nosaukums tur nekad nav bijis, kartē tās zilās svītriņas tev rada maldīgu iespaidu, tajā armijas kartē piefiksētais nosaukums ir Vilciņš, kas arī nav īsti korekti, tā pat kā blakus esošās Dujas īstenībā ir Dūjas. Sīkak par vēsturi vari uzzināt grāmatā "Teciņus pa taciņu". Māju nosaukums "Vilciņi" ir parādījies jau ap 1600. gadu, kā arī kara laikā tur notika dolomīta rakšana, agrāk bija pievadīts pat dzelzceļš, lai varētu uzreiz vagonos bērt.
Publicēts: 17.09.10 09:30
 citēt
Lūk kur arī pirmo jaunlaulāto vizīte:

www.ogresvestisvisiem.lv...
Publicēts: 17.09.10 12:56
 citēt
webs lol :D
Publicēts: 17.09.10 16:50
 citēt
Mani torņa lapa morāli neietekmē, bet...

Bet ir viena cita lieta - tēmas autora profila bilde. Reāli riebj skatīties, ka cilvēkam galvu izvilkuši no ānusa un nofotografējuši.
Publicēts: 17.09.10 17:00
 citēt
Arach:kara laikā tur notika dolomīta rakšana, agrāk bija pievadīts pat dzelzceļš, lai varētu uzreiz vagonos bērt.

Jē ! Beidzot remdināju ziņķāri KĀPĒC tur bijis dzelzceļš! Poldis!
Publicēts: 17.09.10 17:16
 citēt
Vaards:Mani torņa lapa morāli neietekmē, bet...

Bet ir viena cita lieta - tēmas autora profila bilde. Reāli riebj skatīties, ka cilvēkam galvu izvilkuši no ānusa un nofotografējuši.

tas ir pisec šitā pateikt!!
Publicēts: 17.09.10 21:30
 citēt
vieta ietesteta vairakkart un atzita par loti noderigu lai nepieklajigi pielietos. vienigi churat skrieshana prasa zinamu piepuuli :)))))))))

WEBS VIENNOZIMIGI PULICERA, NOBELA un OSKARA premiju cienigs!!!!!!!!!!!! words 11 tas ir 2003? :D :D :D

vot vari piesolit kadam blogerim free party par LABU TORNJA FOTO (diez gakdam musdienas vel ir tas fotokameras ar diviem nobitidem objektiviem prieks arhiktekturas?)
Publicēts: 18.09.10 15:03
 citēt
Arach:
Vaards:Mani torņa lapa morāli neietekmē, bet...

tas ir pisec šitā pateikt!!

Vo, tagad viss kārtībā - apškundziņš rada skatīšanās prieku!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol