forum.gif
Meklēju - skolotāju :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Meklēju - skolotāju :D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.02.16 13:55
 citēt
Publicēts: 09.02.16 19:43 labots
 citēt
Maris:
AivarsL:Cik skatos visi baigie materiālisti palikuši, ka pat simpātiskai sievietei nevar sniegt dažas bezmaksas konsultācijas/nodarbes.
Ja būtu lielāks speciālists tad varētu kaut ko sadomāt, bet pats esmu riktīgs iesācējs un pats labprāt pamācītos no pieredzējušiem "bukiem", bet tākā bildēšana man tas ir hobijs nevis naudas pelnīšanas mērķis tad maksāt bargu naudu par nodarbībām nav baigā interese (vismaz šobrīd) ;)

Te tak internets - nevar zināt vai Ieva simpātiska - bildē infa nav visaptveroša + varbūt tā bilde kaimiņienes.

Bet uz šīs pašas bāzes mierīgi vari pieteikties par skolotāju - no kurienes, lai Ieva zinātu, ka Tu nevella necērt?

Forša forša viņa kaut profilbilde nav parāk raksturīga mīmika rakurs orģinālam, ORĢINĀLS ir vēl krutāks , reāli:)
Publicēts: 10.02.16 10:53
 citēt
Un es vel domāju ko man ausis visu laiku tik sarkanas!
Publicēts: 12.02.16 00:08
 citēt
ieva_andrupe:Un es vel domāju ko man ausis visu laiku tik sarkanas!
Tas ir pārejoši :face-wink:
Publicēts: 12.02.16 08:54
 citēt
Nevella, pavasaris nāk, riesta laiks, sarks vēl vairāk. :face-grin:
Publicēts: 12.02.16 09:39
 citēt
švaki ar tiem pedagogiem. izskatās, ka Ievai vajadzēs mani pagaidīt
Publicēts: 12.02.16 11:23
 citēt
ieva_andrupe:Un es vel domāju ko man ausis visu laiku tik sarkanas!

Tgat kad nomainīji profila bildi, ausis sarks vēl vairāk...:face-smile:

p.s. Baltskars atbrauca ciemos?
Publicēts: 12.02.16 13:29
 citēt
gneza:švaki ar tiem pedagogiem. izskatās, ka Ievai vajadzēs mani pagaidīt

Tagad jau kurš katrs nedrīkst.Sertifikātu prasot.Irbi pat no hokeja trenera nometa tāpēc.
Publicēts: 12.02.16 14:03
 citēt
Tik ministriem nekādus papīrus neprasa, tur pietiek ar vidējo. Atbildības, tā pat, praktiski nekādas :bad_smile:
Publicēts: 12.02.16 16:27
 citēt
Šloserim pietika ar palīkskolu neklātienē. :bad_smile:
Publicēts: 12.02.16 19:16
 citēt
viecha:
gneza:švaki ar tiem pedagogiem. izskatās, ka Ievai vajadzēs mani pagaidīt

Tagad jau kurš katrs nedrīkst.Sertifikātu prasot.Irbi pat no hokeja trenera nometa tāpēc.

A man ir - šitais kurss iziets:

a visiem vākiem.

Bet nu kas tā par plenēru pedagoģiju šādos laikapstākļos.
Publicēts: 13.02.16 14:49
 citēt
Fandango:Absurdi, bet mans uzņēmums arī nodarbojas ar konsultāciju sniegšanu projektēšanā, foto un datorgrafikā. Lai savulaik to reģistrētu, nekādus diplomus nevajadzēja. iespējams, ka ja gribētu programmu licenzēt vai akreditēt skolu, tad būtu kādas papildus formalitātes.

Tev nekādus diplomus neprasīs arī ja iesi reģistrēt uzņēmumu kas nodarbojas ar ķirurģiju. Rēķinu izrakstīšanai diplomu nevajag, bet operēt tā tiesības neiegūsi.

Labā ziņa ir tā, ka, atšķirībā no kaktu ķirurģijas, par fotokonsultācijām aiz restēm neliek, attiecīgi var fleitēt jebko kas tik uz mēles. Nu loģiski, ka kaut vai palīgskolā to darīt nevarēs un par konsultāciju klausīšanos izrakstītie "diplomi" durami uz naglas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):