AivarsL:Cik skatos visi baigie materiālisti palikuši, ka pat simpātiskai sievietei nevar sniegt dažas bezmaksas konsultācijas/nodarbes. Ja būtu lielāks speciālists tad varētu kaut ko sadomāt, bet pats esmu riktīgs iesācējs un pats labprāt pamācītos no pieredzējušiem "bukiem", bet tākā bildēšana man tas ir hobijs nevis naudas pelnīšanas mērķis tad maksāt bargu naudu par nodarbībām nav baigā interese (vismaz šobrīd)
Te tak internets - nevar zināt vai Ieva simpātiska - bildē infa nav visaptveroša + varbūt tā bilde kaimiņienes.
Bet uz šīs pašas bāzes mierīgi vari pieteikties par skolotāju - no kurienes, lai Ieva zinātu, ka Tu nevella necērt?
Forša forša viņa kaut profilbilde nav parāk raksturīga mīmika rakurs orģinālam, ORĢINĀLS ir vēl krutāks , reāli
Fandango:Absurdi, bet mans uzņēmums arī nodarbojas ar konsultāciju sniegšanu projektēšanā, foto un datorgrafikā. Lai savulaik to reģistrētu, nekādus diplomus nevajadzēja. iespējams, ka ja gribētu programmu licenzēt vai akreditēt skolu, tad būtu kādas papildus formalitātes.
Tev nekādus diplomus neprasīs arī ja iesi reģistrēt uzņēmumu kas nodarbojas ar ķirurģiju. Rēķinu izrakstīšanai diplomu nevajag, bet operēt tā tiesības neiegūsi.
Labā ziņa ir tā, ka, atšķirībā no kaktu ķirurģijas, par fotokonsultācijām aiz restēm neliek, attiecīgi var fleitēt jebko kas tik uz mēles. Nu loģiski, ka kaut vai palīgskolā to darīt nevarēs un par konsultāciju klausīšanos izrakstītie "diplomi" durami uz naglas.