forum.gif
Meklēju - skolotāju :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Meklēju - skolotāju :D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.16 23:13
 citēt
Sveiki! Meklēju kādu, kurš atrodas Kurzemē! (Tuvāk Ventspilī, jo labāk) Kādu dienu uztaisīt kā foto plenēru! Vēlos pamācīties tehniskās lietas! Varbūt kāds var palīdzēt!
Publicēts: 06.02.16 23:19
 citēt
ieva_andrupe:Sveiki! Meklēju kādu, kurš atrodas Kurzemē! (Tuvāk Ventspilī, jo labāk) Kādu dienu uztaisīt kā foto plenēru! Vēlos pamācīties tehniskās lietas! Varbūt kāds var palīdzēt!

Vienīgais kas var palīdzēt ir Lunis :big_smile: viņš ir visur :big_smile:
Publicēts: 06.02.16 23:52
 citēt
Par šito tēmu: www.fotoblog.lv... varētu.
Publicēts: 06.02.16 23:56
 citēt
Droši!
Publicēts: 06.02.16 23:57
 citēt
Ok

Ko solīt?
Publicēts: 07.02.16 00:04
 citēt
Ko solīt? :D Kad, kur?
Publicēts: 07.02.16 00:13
 citēt
Te tak viss rakstīts: www.fotoblog.lv...

Kad... nu pēc pāris mēnešiem (kas tas par plenēru ja auto jumtu nevar nolaist), kur... atradīsim - atlicis noskaidrot kas jāsola (tas, ka daudz jau zināms) :)
Publicēts: 07.02.16 00:21 labots
 citēt
nu WO ! Man neviens neko nesūta! Un es rūnāju arī par privātu apmācību! Nesaprotu, kas tur tāds! Ir privāt stundas zīmēšanai, angļu valodai, kapēc es nevarētu dabūt pāris prīvātas foto apmācības stundas, apzinoties tieši savās vājas vietas un tās uzlabot, jo pašmācības ceļā netieku skaidrībā! Jautājums vēljoprojām ir tajā! Vai varu atrast kādu skolotāju Ventspils apkārtnē!??
Publicēts: 07.02.16 00:55
 citēt
Varu palīdzēt ar plenēru.
Pats gan no Vidzemes, bet līdz Zemgales Robežai tikai 10 kilometri, cauri Tukuma rajonam, un tur jau Kurzeme arī klāt :bad_smile:
Publicēts: 07.02.16 01:16
 citēt
Nu gan bremzes, neievērojāt :D aiz "Meklēju - skolotāju" ? Tātad vēlme pēc viegla flirta ar gudru vīrišķi sveču gaismā pie vīna glāzes, kurš mācēs jauno dāmu tehniski pareizi nobildēt, apmācīt kā nākas u.t.t. A jūs uzreiz sūtat uz plenēriem, eh jūs sausiņi :face-grin:
Publicēts: 07.02.16 09:54
 citēt
Nu neticu, ka kāds NVO centrs Vencpilī nerīko foto pamatu kursus! Pie mums pat viens lauku pagasts taisās rakstīt projektu, lai tādus uzrīkotu. Un meiteni, kura grip noskaidrot, ko nozīmē ISO un 60/5,6, sūtīt pie Marnica uz jēgpilnas perlokutīvās paradigmas firmameta universumu ir ņirgāšanās.
Publicēts: 07.02.16 12:18
 citēt
Tas nav tas, kas man ir vajadzīgs!
Publicēts: 07.02.16 12:32
 citēt
Tad definē savas neskaidrības precīzi. Ņemsi vēl un uzrausies uz nejēgu kas prot gudri skaisti un pārliecinoši muldēt par foto, tik praktiskā labuma nekāda (šitā mums tagad tāda moderna tendence pasniedzēju vidū).
Publicēts: 07.02.16 12:39
 citēt
Būšu Vpili, varu palīdzēt!
Publicēts: 07.02.16 12:51
 citēt
Vo vo, vrb varam samesties un to plenēru Talsos taisīt?:face-wink:...tas būtu taka pa vidu, ja nu gadījumā kāds skolotājs no Rīgas piesakās...gan jau te vēl kāds pieteiktos savas zināšanas papildināt, un tad jau pasniedzējam būtu arī kāds tolks braukt tādu gabalu:big_smile: Telpas gan jau te varētu saorganizēt!
Publicēts: 07.02.16 14:39
 citēt
Privātstundas cena pārsniedz cenu grupā reizes 4-5.Bet tā nav 5x efektīvāka par apmācību grupā.Un ir daudz grūtāka gan studentam gan pasniedzējam.Tas gan nav no fotoapmācības pieredzes,bet gan jau tāpat vien sanāks.Dabiski,ja intensīva darba vietā grib vienkārši paklīst divatā pa pļavām un reizi pa reizei nospiest slēdzi,tad citādāk-tad jau pasniedzējam jaizmaksā glītajai studentei...nu vismaz kafija.:face-grin:
Publicēts: 07.02.16 15:18
 citēt
no 18. februāra dienas 10 ganīšu grāmatizdevēja un sobutjiļņika Jāņa suņus Kandavā, OK, 4 km no Kandavas. 4 istabas mājā - nebūtu par aopgrūtinajumu, ja piebrauktu!
Publicēts: 07.02.16 19:24 labots
 citēt
Fandango:Talsos jau ir fotoklubs. Vajag apjautāties par iespējām Uldim Balgam.

Fotoklubs jau ir, vai Uldis Balga pasniedz kursus to gan nezinu, bet gan jau sarunāt var. Katrā ziņā domāju ka šeit lielākā daļa vietējo fotogrāfu ir pie viņa ko mācījušies, pāris jauniešus zinu kuri ir braukuši arī uz Rīgu pamācīties, noteikti ir arī tādi (tai skatā arī es) kuri ir mācījušies pašmācības ceļā:face-smile: Katrā ziņā būtu interesanti paklausīties kāda cita pieredzējuša fotogrāfa mācību stundā/viedoklī...gribētāju noteikti netrūktu, kuri labprāt paklausītos tādos fotogrāfos kā Baltskars u.c. :face-wink: BET kā lielos meistarus piedabūt pie mums atbraukt?...laikam jāraksta pm un jāpiedāvā labs aplokšnu piedāvājums:grimace:
Publicēts: 07.02.16 20:00
 citēt
Vari pamēģināt pieteikties kādā Ventspils foto studijā par asistenti, piemēram: Fotostudija Windau Studio
Publicēts: 07.02.16 21:29
 citēt
2017 gada jūnijā atbrīvošos, tad varētu sniegt kādu meistarklasi
Publicēts: 07.02.16 21:44
 citēt
gneza:2017 gada jūnijā atbrīvošos, tad varētu sniegt kādu meistarklasi

Tu atkal sēdi? Dzidēju pirms kāda laika taču jau izlaida :D
Publicēts: 07.02.16 21:45 labots
 citēt
Ieviņa meitene plenēriem pateicīga , bauda gan acīm gan sirdij:)
Publicēts: 07.02.16 21:49
 citēt
gneza, normāls pedagogs, kamēr nesakožās
Publicēts: 07.02.16 23:00
 citēt
Sāku gatavoties un Ventspili jau šogad!
Publicēts: 08.02.16 00:12
 citēt
Fandango:Talsos jau ir fotoklubs. Vajag apjautāties par iespējām Uldim Balgam. Pēdējā laikā klubiem ir tāda mode, inportēt skolotājus uz dažām nodarbībām. No vienas puses, tas ir labi, klubiņš spēj par nelielu dalības maksu paklausīties, ko katrs no mums stāsta, kā stāsta, kādi ir foto paņēmieni, bet ''tehnbikas pamatu smalkumus'', kaut vai, kāpēc 1/60 un F/5,6 šādā režīmā pamatot nevar. No manas pieredzes, lai tiktu līdz tam F/5,6 vai pārējo atvērumu mērķtiecīgai, jēgpilnai izmantošanai, ar izpratni, kādas būs sekas no sfēriskajām aberācijām, ja pieblendēs tikai no F/1,2 līdz F/1,8, vajag pat vairāk, kā četras nodarbības pa 3,5 stundām, ja tie ir pilnīgi iesācēji. Un no tā visa maza jēga, ja šiem iesācējiem ir tikai kit objektīviņi, nevis 50 un 85 F/1,2. utt.

(Ko ar to gribēju teikt, sapratīs tik Ieva Andrupe)

Rezumē- kas no ļauna nezināja, tas F/5,6 trallināja!

Labi!
Publicēts: 08.02.16 23:41
 citēt
Reku pie Kārļa būšot kursiņi, 4 dienas varēs ampelēties. I uzkodas pat sola!
www.youtube.com...
www.karltaylorphotography.com...
Tikai nedaudz virs 3k eiro no purna ;)
Ir jau kāds pieteicies varbūt?
Ieva, tev tur noteikti jābūt! :face-kiss:
Publicēts: 08.02.16 23:47
 citēt
Gērnsija forša sala.

Bet Ieva jau nevēlas kkādas tupeles bildēt, bet cilvēkus - gļamur laifstailu - un tas ir uzkrītoši vienkāršāk.
Publicēts: 08.02.16 23:56 labots
 citēt
aiko99:Reku pie Kārļa būšot kursiņi, 4 dienas varēs ampelēties. I uzkodas pat sola!
www.youtube.com...
www.karltaylorphotography.com...
Tikai nedaudz virs 3k eiro no purna ;)
Ir jau kāds pieteicies varbūt?
Ieva, tev tur noteikti jābūt! :face-kiss:

heh izrādās esmu savulaik ar to fruktu saskrējies Gērnsijā okeāna krastā ainavas bliežam, skraidīja maita vislaik un līda man kadrā :face-grin:
Publicēts: 09.02.16 00:04
 citēt
Alibaba: heh izrādās esmu savulaik ar to fruktu saskrējies Gērnsijā okeāna krastā ainavas bliežam, skraidīja maita vislaik un līda man kadrā :face-grin:

Viņš maisās pat tad kad viņš pārstāj bildēt ar telefonu - reku suka nogūlās un izpurgāja man kartiņu ar dzirnavām:

gribēju tādā aļa holandiešu plītspodiņu stilā a figu
Publicēts: 09.02.16 00:11
 citēt
Maris:

Viņš maisās pat tad kad viņš pārstāj bildēt ar telefonu - reku suka nogūlās un izpurgāja man kartiņu ar dzirnavām:

gribēju tādā aļa holandiešu plītspodiņu stilā a figu

tas tak kaut kāds nariks atlūzis :face-grin:
Publicēts: 09.02.16 00:21
 citēt
Alibaba: tas tak kaut kāds nariks atlūzis :face-grin:

Teilors - viņam tāds niķis līst kadrā.
Publicēts: 09.02.16 00:24
 citēt
Fandango:nav sliktu fotogrāfu, ir tikai slikti modeļi.
Fotogrāfus neapspriežam, modeļus gan!
Publicēts: 09.02.16 08:26
 citēt
Ja neviens nepiesakās tad es varu samācīt visādas blēņas :big_smile:
Publicēts: 09.02.16 09:16
 citēt
Cik skatos visi baigie materiālisti palikuši, ka pat simpātiskai sievietei nevar sniegt dažas bezmaksas konsultācijas/nodarbes.
Ja būtu lielāks speciālists tad varētu kaut ko sadomāt, bet pats esmu riktīgs iesācējs un pats labprāt pamācītos no pieredzējušiem "bukiem", bet tākā bildēšana man tas ir hobijs nevis naudas pelnīšanas mērķis tad maksāt bargu naudu par nodarbībām nav baigā interese (vismaz šobrīd) ;)
Publicēts: 09.02.16 09:29 labots
 citēt
AivarsL:Cik skatos visi baigie materiālisti palikuši, ka pat simpātiskai sievietei nevar sniegt dažas bezmaksas konsultācijas/nodarbes.
Ja būtu lielāks speciālists tad varētu kaut ko sadomāt, bet pats esmu riktīgs iesācējs un pats labprāt pamācītos no pieredzējušiem "bukiem", bet tākā bildēšana man tas ir hobijs nevis naudas pelnīšanas mērķis tad maksāt bargu naudu par nodarbībām nav baigā interese (vismaz šobrīd) ;)

Te tak internets - nevar zināt vai Ieva simpātiska - bildē infa nav visaptveroša + varbūt tā bilde kaimiņienes.

Bet uz šīs pašas bāzes mierīgi vari pieteikties par skolotāju - no kurienes, lai Ieva zinātu, ka Tu nevella necērt?
Publicēts: 09.02.16 09:38
 citēt
Maris:
Te tak internets - nevar zināt vai Ieva simpātiska - bildē infa nav visaptveroša + varbūt tā bilde kaimiņienes.

Bet uz šīs pašas bāzes mierīgi vari pieteikties par skolotāju - no kurienes, lai Ieva zinātu, ka Tu nevella necērt?

Tak paskaties profilu draugos, paskati facebook tad jau sapratīsi ka ir simpātiska sieviete ;)
Manuprāt, tā lieta neietu cauri, vienīgi viņa varbūt man kaut ko varētu iemācīt ;)
Publicēts: 09.02.16 10:48
 citēt
Nez, man liekas, ka tehniskās lietas var netā ļoti labi palasīties. Vismaz tādā pamatu līmenī. Es pie skolotāja ietu, lai pamācītos fotogrāfijas estētiskās lietas.
Publicēts: 09.02.16 12:49
 citēt
AivarsL:Cik skatos visi baigie materiālisti palikuši, ka pat simpātiskai sievietei nevar sniegt dažas bezmaksas konsultācijas/nodarbes.

Es gan Tavā vietā pieteiktos mācīties kopā ar simpātisko sievieti :)
Bet nu vispār tak saprotams, ka šitāds piedāvājums te vecajiem bukiem kā medusmaize mēles patrīšanai :D
Publicēts: 09.02.16 13:21
 citēt
Uz maniem piedāvāюmiem te nulle reakciяs... :shame:
Publicēts: 09.02.16 13:24
 citēt
ivog:

Es gan Tavā vietā pieteiktos mācīties kopā ar simpātisko sievieti :)
Bet nu vispār tak saprotams, ka šitāds piedāvājums te vecajiem bukiem kā medusmaize mēles patrīšanai :D

Domāю, ka tad viņiem abiem nekas nespīd, ja kopā meklēs :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas