Patīrīju kastes - ja kādam kas vajadzīgs, sazvanam un vakarā braucam pakaļ. Lai nav ar galīgi tukšām rokām un tā ka pašam neērti - man garšo alus. Ja līdz 19.02 neatbrauks kādai mantai pakaļ - metu miskastē
*Kāda mistiska statīva quickplate *70-200 Oriģinālā blende ar mīkstumiņu - apbružāta, bet funkcionē *Canon LP-E6 neoriģinālais lādētājs. ( 60D-5D3 ... ) *Canon original USB vads *Mīkstā Blende 62mm *Cokin UV 62mm *Green L uv 62mm *Noname CPL 77mm *Visico CPL 77mm *Pabružāti vāki - Canon 77mm, 67mm , laikam arī 62mm? aizmirsu *CF 512MB *KKāda foto somas siksna *Canon 5D mark III Battery grip AA Bateriju iekšiņa (neoriģinālā)
Par šo , varbūt pat būtu vērts mksāt : HOYA PL-CIR 52mm - 7eur.
Bet es neatteiktos no pozīcijas "KKāda foto somas siksna". Ja atsūtītu uz Omnivu, es addotu ceļa izdevumus+pāris Optima linijas Stiprā divlitreņu cenu (vai kas tev labāk garšo).
Bet es neatteiktos no pozīcijas "KKāda foto somas siksna". Ja atsūtītu uz Omnivu, es addotu ceļa izdevumus+pāris Optima linijas Stiprā divlitreņu cenu (vai kas tev labāk garšo).
2+ L itru MIEZĪTIS tagad populārs - rāda pa TV akcijas cepuri var laimēt (sakrājot korķus ) Bet , ja nopietni, tad tā siksna tāda uz 3cm platumu ar attiecīgiem āķīšiem - baigā smaguma somai nederēs, un īsti man ar onivu nav laika/ slinkums čakarēties un diez vai tā siksna būtu to izdevumu vērta.