forum.gif
Canon slēdža noskrējiens
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Canon slēdža noskrējiens
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.02.16 19:05
 citēt
Biedri izpalīdzat !!! Noskrējienu Canon kamerām 6D, 7D var pārbaudīt tik Canon centrā vai ir kāds cits veids kā to var izdarīt mājās ?
Publicēts: 14.02.16 19:09
 citēt
Publicēts: 14.02.16 19:12
 citēt
Rāda kad trojāns ir failā
Publicēts: 14.02.16 19:55
 citēt
Tas tādēļ, ka gribi noskrējienu, bet pareizi ir nobraukums. :grimace:
Publicēts: 15.02.16 09:23
 citēt
Pameklē no cita source caur google - es tik uz ātro pimo linku iemetu . Bet proga strādā. Pārbaudi klikus un pēc tam pārskenē sistēmu ar antivīrusu, ja ir satraukums.
Publicēts: 15.02.16 09:37
 citēt
izmeklējos pa dzīlēm, ir tikai šī vīrusainā, instalēt tādu negribējās tīšu prāt..Un tāda tā ir jau sen, jo antivīruss kvieca kā traks pus gadu atpakaļ..
Publicēts: 15.02.16 10:47 labots
 citēt
A izlasīt, kamdēļ tas av kviec?
Konkrēto neesmu instalējis, bet software informer ir nosacīta draza, kas tipa seko līdzi jaunākām programmu versijām un apdeito tās automātiski. Esmu sastapies ar cilvēku, ksa to lieto labprātīgi.
Lielākā daļa gan to uzskata par malware, bet nekādā gadījumā par vīrusu. Instalējot, pielnīgi iespējams, pietiek norādīt, ka negribi isntalēt vēl papildu programmas un būs gerai.

baizevei, uz privātā datora man av nav un nebūs :)
Publicēts: 15.02.16 10:53
 citēt
Bezmaksas Avast ar lielu prieku ik pēc pāris stundām raportē par novērstu iebrukuma mēģinājumu, reaģējot uz to, ka Lattelekoms vienkārši skanē savus portus.
Dēļ tādiem gaddījumiem lieto Linuxu un būs miers.
Publicēts: 15.02.16 15:08 labots
 citēt
Gan jau ir iztīrīts, jo tagad stāv teksts, ka pārbaudīts pirms 3 dieņām uz sekojošām antivīrusu programmām
Publicēts: 15.02.16 19:25
 citēt
Tiko no Vācijas, viens saimnieks, tas pats mācītājs tikai 7-dienās no kanceles bildējis :bad_smile:

Publicēts: 16.02.16 13:45
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):