forum.gif
Canon EOS digital par 99 Eur !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Canon EOS digital par 99 Eur !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.02.16 00:09 labots
 citēt
CANON EOS 20D + caurumkorķis , bonusā INDUSTAR 50-2 50mm/3,5 Krievu vintage objektīvs 1969 gada ražojums Objektīvs ļoti mazu gabarītu perfekti var pielietot gan lomografējot gan filmējot. Objektīvs ērts filmējot jo manuālā diafragma bez klikšķa un fiksācijjas . Kamerai komplektā viens ķiniešu akumlātors viena CF karte 500mb un lādētājs. Gribu 99Eur par vissu kopā /

Publicēts: 19.02.16 00:19
 citēt
20D tak nefilmē :bad_smile:
Publicēts: 19.02.16 00:35 labots
 citēt
smartins:20D tak nefilmē :bad_smile:

Tāpēc tas stikls bonusā ja kādam vaig filmēsanai piemēram tādu stiklu:)
Publicēts: 19.02.16 00:52
 citēt
KolsDee:
smartins:20D tak nefilmē :bad_smile:

Lunim viss filmē! :D
youtu.be...
Publicēts: 19.02.16 08:18
 citēt
Ojā, tas objektīvs jau vien ir zelta vērtībā :D :D :D :haha:
Publicēts: 19.02.16 08:46
 citēt
Ar Luni pavisam švaki, laikam vakar būs kopā ar Voldi pasēdējuši pie vietējā garāžu ražojuma īru viskija pudeles... :face-grin:
Publicēts: 19.02.16 12:46 labots
 citēt
Schneider:Ar Luni pavisam švaki, laikam vakar būs kopā ar Voldi pasēdējuši pie vietējā garāžu ražojuma īru viskija pudeles... :face-grin:

Nē mēs lielo seifu pārvācoties no biroja pārvedām , tur izrādijās metājās kopā 7 CANON kameras no kurām beidzamos gadus 5-7 es lietoju tija 2 :D :D Parējās vienkarši metājās , tās kuras netika atdāvinātas tipa 300D vai nebija ejošas kā viens 20D tiek tirgotas nost:) Atradu vēl svaigu Olympus Mju II ziepi ar filmu no 1999 gada un 200Ls konvertā ar uzrakstu "Par vakardienu" :D :D
Publicēts: 19.02.16 12:51
 citēt
Lunis to dara par naudu kamēr citas par paldies
Publicēts: 19.02.16 12:51
 citēt
Cik VIDā un KNABā gari noilgumi par 200 Ls aplokšņu algām/kukuļiem?..
Publicēts: 19.02.16 13:18
 citēt
Baisi dārgi par šito kombo.
300D gan nostaļģijai tīri interesants aparāds. Vienu brīdi bija, baigs troksnis, bet bilde patīkama pēc krāsām.
Publicēts: 19.02.16 14:03
 citēt
Fandango:300D līdzinieks 10D man bija, un tolaik skaitījās viena no labākajām kamerām. pēc filmām tā ar bija, varēja labi bliezt līdz pat ISO 400, un 800 bij lietojami. 20D bija ātrāks, bet nez, vai labāks. manuprāt, 40D parādījās ar patiesi īstiem jaunumiem- gaišo toņu prioritāti un samērā labu putekļu kratekli.

------------------
tā ir, es ar vēl nevaru aizmirst, cik smuku bildi deva ārā mans pirmais 10D. Visādi bijuši, bet tā bildes gan vēl joprojām labākās, ja tik bildējot nebiju pats ūdeņus nogāzis iestādot parametrus. Protams, iso bija reāli lietojams līdz 400
Publicēts: 19.02.16 14:24
 citēt
Man arī par 10D vislabākās atmiņas. Tik displejs tāds, ka bez brillēm vispār neko nevarēja redzēt.
Publicēts: 19.02.16 14:33
 citēt
300D varēja ieliet biš modificētu softu (kaut kas samuhļīts kā 10D) un tad jau bija lietojama. Bet ir, ir CCD matricu bildīte smukāka.
Publicēts: 19.02.16 14:37
 citēt
Bildējot kāzas Aiskrauklē pēkšņi pamanu savam 10-niekam aukšējā displejā simboliņu, kura tur iepriekš nebija. Uzlieku brilles un mati saslienas - zem stikla rāpo kaukāds kukainītis. Ar šausmām gaidu, kad tad viņš tiks līdz matricai, bet nu nekas, vairāk nebija redzēts, laikam kādā mehānismu šķirbā iesprūda un nolika ķelli.
Publicēts: 19.02.16 14:43 labots
 citēt
Fandango:Iespējams, ka 10D, kā pirmā kamera, radīja milzu uzrāvienu bildēšanā, tāpēc ar tie daudzie smukie kadri um labās atmiņas par pirmo zaļo zālīti, jo reāli šobrīd 6D ir labāks, tomēr iestājies pieradums pret to, ka nav jātaupa filma.

-------------------
nedomāju,ka baigais uzrāviens, jo pirms Canon 10D man bija Canon G3, kas tai laikā bija dikti labs verķis, bet vēl pirms tam bija minolta Dimage, vēl pims tam Jenoptik ar 3,3 mpix un izņemot Minoltu, es neko par pārējiem sliktu teikt nevaru. No 10D uz 5D es tik lielu atrāvienu nejutu, kā arī uz 6D uzskatu, ka tikai ISO ir būtisks atrāviens.
Ar Jenoptiku vispār sliktu bildi nevarēja nobildēt:face-grin:, jo bija tikai ISO 100 un kā nav gaismas, tā ar aci jāredz, kad jāsāk lietot atbalsts vai statīvs, bet nu bilde bija skaista. Pat vairumā tajā laikā uz A4 tika blieztas un visi brīnījās, kas par revolūciju ir tie digitālie verki.
Publicēts: 19.02.16 14:54
 citēt
Olympus mani intresē
Publicēts: 19.02.16 15:00
 citēt
priore:5D bija tie paši 12 biti. 40D jau 14 biti, līdz ar top mazāk trokšņu ēnās un visi AF punkti krustveida. Līdz ar to būtisku atrāvienu manīju tik ar 40D un 5D2. 6D ir labāks, bet, diemžēl, Nikons 810 ieliek man būtiskā lietā- trokšņi ēnās.

------------------
nezinu ko Tu mēri un ar ko mēri, bet šie visi aparāti man ir bijuši, arī Tavs pieminētais 40D un nekādu baigo plusu vai mīnusu tiem neesmu saskatījis. jā, 6D ir labāks trokšņu ziņā, dažam pogas ērtākas, citam nē, bet tas pieradums. Nikon 800to sēriju te lieki pieminēt, tas liek iekšā šiem visiem, bet ja runājam par 10D, tad nekādu baigo atrāvienu Canon digitālie pa lielam nav panākuši, jo marketings dara savu, dzen uz priekšu to, ko vieglāk patērētājam iebarot
Publicēts: 19.02.16 15:09
 citēt
mds2:Olympus mani intresē

Tas daudzus interesē , ieguva saimnieku momentā izlozējot uz spičkām :D :D Gluži tāpat kā ejošaias 300D tikai kaimiņu foto entuziastam .
Publicēts: 19.02.16 15:10
 citēt
Fandango:Tā jau nav alga.
Būtiskais ir, kas tajā filmā safotografēts?

Tukša nesākta FUJI 400 ISO filma tiko ielikta kamērā :D ;D
Publicēts: 19.02.16 15:16 labots
 citēt
priore:No tiem RAW bitiem pēcapstrādē ir būtiski atkarīga tonālā gradācija. Datus norāda ražotājs. Es ar aci redzēju, ka 40D bildītes ir tonāli bagātākas par 5D.

-------------------
uz papīra arī tas tik stipri redzams?

Tad jau droši vien vari arī uzminēt, ar kuru kameru un ar kādu modeli šī bilde fotografēta?

www.spa-highlights.de...
Publicēts: 19.02.16 16:39
 citēt
priore:Tālavietim- to nevar pateikt apstrādātai bildei, kura ir 8 bitu jpg, bet plašākas apstrādes iespējas ir 14 vai 16 bitu RAW, kā 12 bitu RAW. Ir daudz lielāka brīvība, nekorekti eksponējot, īpaši tumšajās kadra daļās.
izvēloties mazkontrastainus sižetus, izmantojot aizpildošo gaismu, izmantojot HDR, pietiek arī ar jpg 8 bitiem. Bet, ja jābildē notikumi kontrastaina'apgaismojumā, uz skatuves, tad 6D priekšrocības acīm redzamas. un tajos apstākļos arī D810 nav labāks, drīzāk sliktāks par Canon. Priekšrocības Nikonam ir tikai pie zemiem ISO.

uz papīra vispār, ''nekas nav redzams''. ne tur var attēlot žilbinošu sauli, ne pilnīgi melnu, tātad, dinamiskais diapazons ļoti šaurs. No tā viedokļa vispār , vienalga, ar ko bildē.

Lunim- tātad, pateicības divi simti par to, ka notikušais netika bildēts uz šīs filmiņas.

-==========

redzi, te arī pats atbildēji. Canon 10D nemaz tik slikti nevilkās ēnas, ja vien nebija ISO pacelts.
Publicēts: 19.02.16 16:47
 citēt
priore:Tam nav sakara ar ISO, bet ar dinamisko diapazonu un RAW bitiem, pareizu ekspozīciju. bildes nav jāgaišina, bet jātumšina apstrādes procesā.

====
kā tad, izdeguši laukumi jau nu gan nekad nav bijuši tie, no kuriem vēl var uzburt bildi. Ja man nav debesu ainavai, tad man viņas vispār nevajag, jo no izdegušas baltas augšas zilas debesis tāpat nedabūsi. face-wink:
Publicēts: 19.02.16 16:56
 citēt
vai rokas kadra stūrī?

rigasbirza.lv...

bet šādu bildi es nerādītu nevienam.

www.la.lv...
Publicēts: 19.02.16 17:02
 citēt
talavietis:vai rokas kadra stūrī?

rigasbirza.lv...

bet šādu bildi es nerādītu nevienam.

http://www.la.lv/wp-content/uploads/2015/11/285_2015-11-09_UMuzikantaFoto-664x442.jpg

Naumovs pievelk ģēnijus - te arī superīgi sabildēts:

www.jelgavasvestnesis.lv...
Publicēts: 19.02.16 17:34
 citēt
priore: Tās bildes Jelgavā laikam iestiklotas, tādēļ bildētas šķībi, lai vispār var redzēt cauri stiklam.

Tu no pieredzes ? ķip ģēniji izstaro gaismu kas atspoguļojas stiklā un tāpēc jamie vēlē gar sienu šķībi + vēl kameru sagriež diagonāli jo dubults neplīst?
Publicēts: 19.02.16 18:06
 citēt
Ierindas cilvēkiem šķiet, ka izstāde atšķiras no snovborda - un vēl viņus nevar piemānīt apgalvojot, ka bildētājs kā lampiņa atspīd pilnīgi visās izstādes sienās - ko ģēniji tērpjas tikai baltās palātas drēbēs?

Tās visas ir atrunas brāķu aizstāvīībai kuriem pie vainas ir parasta, kūtra smadzene, vienaldzība un muļķība. Kamera rokā ir - ko ar to iesākt nespēj izdomāt. Tukšums zem cepures.
Publicēts: 19.02.16 18:11
 citēt
Iesaku atrunāties solīdāk: - bija svarīgāki darbi, nebija laika tādiem sīkumiem, blablabla - nu ķip valstiski svarīgi uzdevumi paņem visus resursus.
Publicēts: 19.02.16 18:45
 citēt
Ja bildēt perpendikulāri, no acpīdumiem neizbēksi, bet tādā rakursā - leņķī pret stiklu ļoti smuki tos noņem visparastākais polarizācijas filtrs.
Publicēts: 19.02.16 19:28
 citēt
priore:...viņš tik raksta, ka neviens neko nemāk...

Ak, liecies mierā, laiks saprast, ka jau defoltā ne tu, ne, it sevišķi, es no fotografēšanas neko nesajēdzam, jo Tas Kungs ar tādu talantu ir apveltījis tik vienu izredzēto.
Agrāk šeit blogā par Čaku Norisu skaitījās viens cits, tagad tas tituls sāk mainīt īpašnieku. :face-grin:
Publicēts: 19.02.16 20:57
 citēt
priore:Man dažkārt liekas, ka Māris ir bez praktiskas pieredzes šādos darbos. gan Tu , gan es katrs ieteicām pa paņēmienam, bet viņš tik raksta, ka neviens neko nemāk, bet risinājumu neiesaka.

Tas tiesa - man nav pieredzes diagonālo izstāžu "darbos".

Taisnos ir. Un reprodukciju grāmatas da katalogi tikko sasniedza 2 ciparu skaitli.

Tāpēc jau ar brīnos kā diagonālu izstāžu meistars iesaka paņēmienus - vai tas nav saistīts ar "individuālo redzējumu", "iekšējo, diagonālo aci", vai "izpausmēm sajūtu līmenī"?
Publicēts: 19.02.16 21:03
 citēt
Schneider:Ja bildēt perpendikulāri, no acpīdumiem neizbēksi

Tu raksti muļķības. Šoreiz tādas, ka neticas vai domā nopietni.
Publicēts: 19.02.16 22:17
 citēt
Opaa... faits panesās :face-grin:
Publicēts: 19.02.16 22:59
 citēt
Maris:
Schneider:Ja bildēt perpendikulāri, no acpīdumiem neizbēksi

Tu raksti muļķības. Šoreiz tādas, ka neticas vai domā nopietni.

A pašam pamēģināt?..
Publicēts: 20.02.16 02:03
 citēt
Nekad nebeidz fascinēt šīs diskusijas, kur hokejisti ar daiļslidotājām spriež par to, kāda slidošanas tehnika ir vienīgā pareizā un kas jāvelk mugurā, uz ledus kāpjot.
Publicēts: 20.02.16 12:10
 citēt
versatile:Nekad nebeidz fascinēt šīs diskusijas, kur hokejisti ar daiļslidotājām spriež par to, kāda slidošanas tehnika ir vienīgā pareizā un kas jāvelk mugurā, uz ledus kāpjot.

:face-grin::face-grin::face-grin: Labs salīdzinājums.
Publicēts: 20.02.16 12:16
 citēt
Galvenais, lai pats atšķirtu daiļslidotājus no hokejistiem....
Publicēts: 20.02.16 12:42
 citēt
talavietis:Galvenais, lai pats atšķirtu daiļslidotājus no hokejistiem....

Tas taču komentētāju ierasts paņēmiens-nosaukt hokejistus par daiļslidotājiem.:face-grin:Un vispār labi zināms,ka hokejs bez alus ir daiļslidošana,tātad atšķirība nav nemaz tik liela.
Publicēts: 20.02.16 12:54
 citēt
Nē, visas mūsu ar Māri sarunas vairāk līdzinās automobilistu strīdam, kur fermervāģa īpašnieks abgalvo, ka golfiņa braucējs neko nesajēdz no autolietām, jo kā var pietikt ar mašīnu, kurā nevar iekraut uz aizvest uz ganībām lopu dzirdīšanai kubikmetrīgo IBC.
Publicēts: 20.02.16 13:23
 citēt
Bet redz kā ir ar tiem golfiņiem.Pie Sanktmoricas bobsleja trases esot kaut kāds ekskluzīvais slēpošanas klubs,kurā iedzert aliņu laižõt tikai un vienīgi biedrus.Nu un jaunais krievs apkāries ar zelta ķēdēm mēģinājis tikt iekšā.:face-wink:Šveicars dabiski šo nelaiž un krievs baigi sašutis sakot-tu,dunduk,zini kas es esmu?Redz ar ko es te atbraucu un rāda uz savu Bentliju.Bet šveicars vēsi un pieklajīgi atbild-bet es atbraucu ar otro golfu,redz ku atslēgas un tevi iekšā nelaižu!Un vēl pasaukšu policiju lai tev izraksta sodu par nepareizu parkošanos.:face-grin:
Publicēts: 20.02.16 14:20
 citēt
Schneider:Nē, visas mūsu ar Māri sarunas vairāk līdzinās automobilistu strīdam, kur fermervāģa īpašnieks abgalvo, ka golfiņa braucējs neko nesajēdz no autolietām, jo kā var pietikt ar mašīnu, kurā nevar iekraut uz aizvest uz ganībām lopu dzirdīšanai kubikmetrīgo IBC.

Tāpat kā daudzi nesaprot, kālab šis kubikmetrs būtu jāpārvadā ar ātrumu 170 km/h, kā tas izriet no fermervāģa tehniskajiem datiem .:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):