forum.gif
Canon EOS digital par 99 Eur !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Canon EOS digital par 99 Eur !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.02.16 16:04
 citēt
Nu tas jau tagad visuniversālākais braucamrīks. Pagājušā vasarā bildēju vieniem lauciniekiem kāzas, kur jauno pāri veda ar tāda luksus līmeņa Ford Ranger, ka visi Linkolni atpūšas.
Publicēts: 20.02.16 18:10
 citēt
uz ko gan nav spējīga sadaļa - CANONS DIGITĀLAIS ...... ? :bad_smile:
Publicēts: 20.02.16 19:15
 citēt
negatIvs:uz ko gan nav spējīga sadaļa - CANONS DIGITĀLAIS ...... ? :bad_smile:

:haha:
Publicēts: 20.02.16 19:30
 citēt
Lunis:CANON EOS 20D + caurumkorķis. Kamerai komplektā viens ķiniešu akumlātors viena CF karte 500mb un lādētājs. Gribu 99Eur par vissu kopā

Iemetu aci ebay noslēgtajos darījumos, par 50 ņemu, ja nav tālu jābrauc pakaļ (Rīgas robežās, protams) un kamera darba kārtībā (nav nospeķota matrica). Objektīvu gan nebūs kur likt.
Publicēts: 20.02.16 20:16 labots
 citēt
Schneider:Nu tas jau tagad visuniversālākais braucamrīks. Pagājušā vasarā bildēju vieniem lauciniekiem kāzas, kur jauno pāri veda ar tāda luksus līmeņa Ford Ranger, ka visi Linkolni atpūšas.

Ford Ranger no Eiropas tirgū tirgotajiem pikapiem ir viskomfortablākais - kaut vai tādā ziņā, ka aizmugurējo sēdekļu rindas atzveltņu slīpums ir kā vieglajiem auto, nav tik stāvas tās atzveltnes kā pārējiem pikapiem. Un manā skatījumā arī vissmukākais. Man vismaz tas auto patīk.

Un beidzam vienreiz arī propagandēt, ka auto ir tikai pārvietošanās līdzeklis. Cilvēks ar to atšķiras no dzīvnieka, ka nozīme ir ne tikai lietu praktiskajam aspektam, bet arī patikšanai, dizainam, komfortam, prestižam un visādām citādām lietām.
Publicēts: 20.02.16 22:09 labots
 citēt
Izskatās, ka Kanons Digitālais būs pārdots, tagad drīkst pamuldēt par visu ko.
R_J:
Schneider:...... Pagājušā vasarā bildēju vieniem lauciniekiem kāzas, kur jauno pāri veda ar tāda luksus līmeņa Ford Ranger, ka visi Linkolni atpūšas.

Un beidzam vienreiz arī propagandēt, ka auto ir tikai pārvietošanās līdzeklis. Cilvēks ar to atšķiras no dzīvnieka, ka nozīme ir ne tikai lietu praktiskajam aspektam, bet arī patikšanai, dizainam, komfortam, prestižam un visādām citādām lietām.

+100%, R_J un kādreiz vajag gan palekties, gan paampelēties. Ar šito vāģi mans dēls veda precināt māsu. Greznākie uz visa ceļa no Torņakalna līdz Talsiem varbūt nebija, bet pārliecinoši ātrākie zemajā startā uz krustojumiem gan!:face-grin:
Publicēts: 20.02.16 22:25
 citēt
Bet re, ar kādiem vāģiem Ladgalez zemniegdēli precās:

Publicēts: 20.02.16 22:40
 citēt
jtphoto:
Lunis:CANON EOS 20D + caurumkorķis. Kamerai komplektā viens ķiniešu akumlātors viena CF karte 500mb un lādētājs. Gribu 99Eur par vissu kopā

Iemetu aci ebay noslēgtajos darījumos, par 50 ņemu, ja nav tālu jābrauc pakaļ (Rīgas robežās, protams) un kamera darba kārtībā (nav nospeķota matrica). Objektīvu gan nebūs kur likt.

A man mazāk negribās censties :D Man vienalga cik viņa maksā ,esmu gatavs šādu ciparu neaižņemt vietu seifā :):) Pie E-bay pieskaiti muitu un sūtīšanu :) Stiklu atdošu kā bonusu tam kam šito savajadzēsies FANAM pinholēt.
Publicēts: 20.02.16 22:40 labots
 citēt
Latgales priekšā - Cepuri nost, kāju virsū!:face-smile:
Publicēts: 20.02.16 22:48
 citēt
GunarsII:Izskatās, ka Kanons Digitālais būs pārdots, tagad drīkst pamuldēt par visu ko.
R_J: Un beidzam vienreiz arī propagandēt, ka auto ir tikai pārvietošanās līdzeklis. Cilvēks ar to atšķiras no dzīvnieka, ka nozīme ir ne tikai lietu praktiskajam aspektam, bet arī patikšanai, dizainam, komfortam, prestižam un visādām citādām lietām.

+100%, R_J un kādreiz vajag gan palekties, gan paampelēties. Ar šito vāģi mans dēls veda precināt māsu. Greznākie uz visa ceļa no Torņakalna līdz Talsiem varbūt nebija, bet pārliecinoši ātrākie zemajā startā uz krustojumiem gan!:face-grin:

Dzeltenas zvaigznes neredzu... :bad_smile:
Publicēts: 20.02.16 23:31
 citēt
smartins:
Dzeltenas zvaigznes neredzu... :bad_smile:

Man sudrabotas liekas gaumīgākas, bet ProDrive versijas spoileris krietni elegantāks par STI:face-smile::face-smile:
Publicēts: 23.02.16 15:38
 citēt
Gāzi grīdā !
Publicēts: 23.02.16 17:17
 citēt
Lunis:Gāzi grīdā !

Nu tad iedzersim par tiem laikiem, kad sekss bija drošs, bet autosports bīstsms!:haha:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):