Kā tauta domā, vajadzētu pieprasīt no admina puses banu tādam tipam kurš katru dienu speciāli ielogojas, lai vienreiz dienā ieliktu "Dzēst" pie viena un tā paša autora bildēm!?
Mani tas galīgi neuztrauc, ko kāds vai kāda liek pie tavām bildēm. Mani tas neuztrauktu arī gadījumā ja kāds vai kāda to darītu pie manām bildēm. Es šeit neesmu, lai kādam kaut ko pierādītu.
Mani reāli besī ārā, kad kādas piedrazo forumu ar off-topika tēmām un šāda ņaudēšana ir viena no tādām tēmām. Jā, kad te uzrodas kāds ar publisku un neapturamu vārdu caureju, tad gan būtu jārīkojas.
Ieteiktu topika autoram IGNORĒT šādas lietas un "ļaundarim" ātri apniks.
Fotogrāfi arī strādā- šeit galvenokārt dzīvojas fotomīļi...
Bet pa tēmu- vai nu neņem galvā, vai nu bildē tik labi, lai arī Tavs naidnieks būtu sajūsmā!...
Ne jau man tagat būtu jāizpatīk vienam kretīnam kurš atradis vietu kur vilkt uz kašķi, tad kāda jēga no tāda tipa blogā ja viņš savas bildes te nepublicē, bet apmeklē to tikai lai izgāstu savu žulti. Jautājums sekojoš, vai Elikam būtu tiesības tādu pasažieri izbanot, un cik lietotāju piekrišana būtu vajadzīga lai tas notiktu. Domāju ka tas būtu tikai normāls noteikumu punkts...ja saņem sūdzības no piem. 4-5 lietotājiem par kādu agresīvu tipu virtuālajā vidē, akurāt tiek pieņemti mēri
nesix:Mani tas galīgi neuztrauc, ko kāds vai kāda liek pie tavām bildēm. Mani tas neuztrauktu arī gadījumā ja kāds vai kāda to darītu pie manām bildēm. Es šeit neesmu, lai kādam kaut ko pierādītu.
Mani reāli besī ārā, kad kādas piedrazo forumu ar off-topika tēmām un šāda ņaudēšana ir viena no tādām tēmām. Jā, kad te uzrodas kāds ar publisku un neapturamu vārdu caureju, tad gan būtu jārīkojas.
Ieteiktu topika autoram IGNORĒT šādas lietas un "ļaundarim" ātri apniks.
Es neņaudu, vnk kārtību gribas, un kad sarodas tādi kā kvva, uldeens u.c tad visi bļauj ka te notiek...šadus saknē jau vaig izbanot!.. un te netrūkst off topiku. šis "ļaundaris" nelīdzinās uldeenam...kuram ātri apnika kasīties jau ilgu laiku man piesūcies
Ko cepies? Tas nozīmē, ka Tu vēl esi smuks un šis pielūdzējs ir Tevī galīgi samīlējies... Tik šī izpausme ir mazohistiska, kuru Tu nesaproti, jo esi ar tradicionālo orientāciju.
RaitisSF:Ko cepies? Tas nozīmē, ka Tu vēl esi smuks un šis pielūdzējs ir Tevī galīgi samīlējies... Tik šī izpausme ir mazohistiska, kuru Tu nesaproti, jo esi ar tradicionālo orientāciju.
Jap riktīgs mazohisms! Pašam Raiču kauns, bet nu izdevās nokaitināt tam pasažierim mani
Viss ko varu ieteikt, ir vienkārši laist gar ausīm un neņemt pierē katru pirdienu. Mēs visi gribam būt novērtēti un tur nav nekā slikta. Taču ja kādam šī dabiskā vēlme transformējas kaifa gūšanā no savu kaku apkāretmētāšanas, tad lai vai kā gribētos, šīs kakas nav vērts aiztikt - smirdēs vēl vairāk
beno: Es neņaudu, vnk kārtību gribas, un te netrūkst off topiku, šis "ļaundaris" nelīdzinās uldeenam...kuram ātri apnika kasīties jau ilgu laiku man piesūcies
aha neņaud atzīmēm te jau sen nav nozīmes, tie cipari ģenerējas velns viņ zin kuram saprotamā veidā, kad atzīmju bakstāmie boti skaitās vērtīgāki par retu viesi un vērtētāju. Ja kāds tik ļoti sacepas par kāda dzēst tad jāsāk domāt ka pasažierim problēmas ar pašapziņu. Pilnīgi iespējams ka tavs pielūdzējs A_B_ ir ar tikpat nestabilu psihi, ja jau uzskata par svēto misiju tev bakstīt dzēst, esat ideāls pāris Man piemēram tu arī nepatīc, ne tavas muļķīgās un pilnīgi vienādās bobīša bildes ne tavi stulbie teksti, bet savu laiku jau netērēju lai pievērstu tam tik lielu uzmanību, draņķīgu bilžu te ir kaudzēm. Tam uzmācīgajam A_B_ piemēram ir visai daudz sakarīgu darbu, laba kompozīcijas izjūta. Tā ka rimsties ar saviem plāniem kādu izdzēst tikai antipātiju dēļ, jo citādi skat ka nepalaižam vēl kādu balsojumu - izdzēst nervozo beno kas cep histēriskus topikus
beno: Es neņaudu, vnk kārtību gribas, un te netrūkst off topiku, šis "ļaundaris" nelīdzinās uldeenam...kuram ātri apnika kasīties jau ilgu laiku man piesūcies
aha neņaud atzīmēm te jau sen nav nozīmes, tie cipari ģenerējas velns viņ zin kuram saprotamā veidā, kad atzīmju bakstāmie boti skaitās vērtīgāki par retu viesi un vērtētāju. Ja kāds tik ļoti sacepas par kāda dzēst tad jāsāk domāt ka pasažierim problēmas ar pašapziņu. Pilnīgi iespējams ka tavs pielūdzējs A_B_ ir ar tikpat nestabilu psihi, ja jau uzskata par svēto misiju tev bakstīt dzēst, esat ideāls pāris Man piemēram tu arī nepatīc, ne tavas muļķīgās un pilnīgi vienādās bobīša bildes ne tavi stulbie teksti, bet savu laiku jau netērēju lai pievērstu tam tik lielu uzmanību, draņķīgu bilžu te ir kaudzēm. Tam uzmācīgajam A_B_ piemēram ir visai daudz sakarīgu darbu, laba kompozīcijas izjūta. Tā ka rimsties ar saviem plāniem kādu izdzēst tikai antipātiju dēļ, jo citādi skat ka nepalaižam vēl kādu balsojumu - izdzēst nervozo beno kas cep histēriskus topikus
šis teksts bija gaidāms...nomierinies, tavs viedoklis mani neintresē
nesix:Mani tas galīgi neuztrauc, ko kāds vai kāda liek pie tavām bildēm. Mani tas neuztrauktu arī gadījumā ja kāds vai kāda to darītu pie manām bildēm. Es šeit neesmu, lai kādam kaut ko pierādītu.
Kā šitie spameri apnikuši. Tak neprasīja ko Tu domā par spameriem vai vertētājiem, prasīja - vajag dzēst vai nedzēst. Cik var, katru tēmu pietirš...
beno:Kā tauta domā, vajadzētu pieprasīt no admina puses banu tādam tipam kurš katru dienu speciāli ielogojas, lai vienreiz dienā ieliktu "Dzēst" pie viena un tā paša autora bildēm!?
Nē, es to nedarītu. Protams, nav patīkami katru dienu sākt ar negācijām, bet es ieteiktu attiecības mēģināt risināt citā veidā. Ja nu nepalīdz, strādāt ar sevi un pieņemt, ka ne visiem būsi patīkams pats vai Tavi darbi. Domāju, ka nebūtu godīgi adminus noslogot ar personīgo sīkkašķu risināšanu. Ja parādās ķengājumi, kas aizska godu un cieņu, tas ir cits jautājums, bet "patīk" vai "dzēst" ir tikai personīgais viedoklis, uz kuru mums katram ir tiesības.
Ja bilde nav uz kritiku, tad "patīk" vai "dzēst" ir piedāvātās opcijas. Abos gadījumos tie ir tikai skatītāju viedokļi autoram zināšanai, nevis kaut kāds balsojums Pulicera balvas piešķiršanai. Šis ir viens no simtiem pieejamo fotosaitu - ieliec savas bildes novērtēšanai kaut vai 500px, vai photodom, vai 1x, vai daudzajās vācu fotolapās... Dabūsi plašāku vērtējumu amplitūdu un, iespējams, viens otrs "dzēst" izrādīsies pamatots peace.
Vai nevar ieviest tādu punktu noteikumos, kurš noteiktu-ja par lietotāju ir bijušas noteikta skaita sūdzības, tad tiek izskatīts jautājums par viņa dzēšanu. Viss vienkārši, līdz ar to tiktu novērstas visādas provokācijas un piedrazotas tēmas, off topiki utt. tas tikai atdzīvinātu šo blogu un vrb pat piesaistītu jaunus lietotājus.
Ne ar ko tas neko neatdzīvinātu. Nomirtu forums, ja būtu jābaidās kāda sludinājumā ierakstīt, ka pilsonis kosmonauts vai kādu citu faktu. Man domāt, ka fotoblog sevi ir pierādījis kā ilgdzīvotāju - tātad, formula strādā. Pirmais datoriķu likums - ja nav salūzis, nelabo.
versatile:Ne ar ko tas neko neatdzīvinātu. Nomirtu forums, ja būtu jābaidās kāda sludinājumā ierakstīt, ka pilsonis kosmonauts vai kādu citu faktu. Man domāt, ka fotoblog sevi ir pierādījis kā ilgdzīvotāju - tātad, formula strādā. Pirmais datoriķu likums - ja nav salūzis, nelabo.
Ilgdzīvotājs vrb jā, bet par welcome forumu ar šo nenosauksi, jaunie tiek noēsti bez sāls, lai kāds tur Chaks Noriss būtu
Vienkārša izeja - bilžu sadaļa, kurā nav vērtējumu, neietekmē reitingus (kā redzams, dažiem tie ir tik svarīgi!!!), bet var actāt komentēšanas iespēju. Espešelī fōr almarsa māxlas, lodžijas tipa bildēm un personām ar smalku, jūtīgu, viegli ievainojamu dvēseli.
Tak necepies par tādiem mazohistiem, kā sacīt katram kucēnam savs laiks man būtu pohuj ko kāds pajols te klabina...relax aber ne visiem ir tik cieta miza
Paskatījos, tam A_B ir publicētas bilddes un aktīvs lietotājs. Uzsēdies Tev pa riktīgo. Nezinu, kas jums par attiecībām, bet izskatās ka nepatīk nikon.
Vispār jau katram ir tiesības likt to dzēst pie bildes. Kurš un kā noteiks, kāda motivācija ir pareizā un kāda nepareizā dzēst likšanai? Un pat ja nodefinēs nepareizās motivācijas, kā varēs konstatēt, ka ir bijusi nepareizā motivācija dzēst likšanai?
Tā kā mana atbilde - nē, nebanot.
Bet ja grib, lai vilks paēdis, un kaza dzīva, tad vērtēšanu vajag uztaisīt pavisam vienkāršu - vai nu atzīmē, ka patīk, vai neatzīmē neko, citu iespēju nav. Kaut tas tāpat nepadarīs sistēmu par objektīvu, jo būs grupiņas, kas liks vieni otram tos patīk. Tāda sistēma strādā, ja ir ļoti, ļoti daudz lietotāju. Kaut arī, ne vienmēr, atradīsies kritēriji sadalīties grupās. Piemērs - Eirovīzija - tur tāpat lielākā daļa balso par savējiem, t.i., par kaimiņu, ko uzskata par foršāko.
Tādi vienkārši ir cilvēki un sabiedrība.
Un novērtējums fotoblogā jau nu nav nekāds kritērijs. Kritērijs ir ja regulāri liec savas bildes flikrā vai 500 pikseļos vai kādā līdzīgā vietā, un sarodas daudz sekotāji. Tad vari tiešām zināt, ka ir kāds bariņš, kas tavas bildes novērtē. Bet ne jau fotoblogs ir vērtību mērs.
Tieši tā. Paši. Un te ir cilvēki, kas var uz vienu un to pašu jautājumu, tikai dažādi uzdotu, atbildēt gan normāli, gan tā, kā jautātājs pelnījis. Un ir arī citi, kas var atbildēt no visas sirds uz katru jautājumu. Es pieturos pie tā, ka ir jāprot pajautāt. Arī gūgle ir bezspēcīga, ja neproti meklēt.
Par ko jūs satraucaties , pilnmēnes psihi , neatzītu zvaigžņu un "Lielu" apjomos maxslinīeču te nekad nav trūcis. Ko satraukties , man piemēram vienalga men nekādi neinteresantu fesu "Aktivitātes" pie manām bildēm Es tās lieku tikai tāpēc ka man tā gribas , ko tur kadi neko neizsakoši "Specālisti" domā pilnīgi vienalga. Nu liek dzēst un liek , varbūt viņam tik puisīši vai skumjas ainavs patīk vai tizlas plastmasas beibes muļķigās pozās
Jā! Luni! Piekrītu katram tavam vārdam! Bet par topika autora "žēlabām" varu tik uzjautrināties. Man šķiet tieši to pašu par Beno savulaik rakstīja Uldēns un sauca ieviest kārtību.Tā ka puisīši spēlējas. Mans viedoklis:uzklausīt VISUS.
All-marss: Bet par topika autora "žēlabām" varu tik uzjautrināties. Man šķiet tieši to pašu par Beno savulaik rakstīja Uldēns un sauca ieviest kārtību..
Aha šitie apbižotie bimbātāji parasti paši izrādās nejaukie riebēji Jo cik esmu manījis tas A_B_ raksta visai sakarīgus komentārus zem savām atzīmēm, kritiskus bet patiesus. Lai tik nosvērtu tipu izbesītu noteikt benītis pacentās ne pa jokam
Vot šitas ir ka cilvēki nemācās ne no citu ne no savām kļūdām,bet katra paaudze atkārto savu priekšgājēju blēņas.Vēl ER-foto laikos ik pa brīdim radās tamlīdzīgas ģēlas.Nekāda progresa,vienīgais laikmets tagad straujš,paaudzes mainās ātri un arī tās pašas problēmas atkārtojas bieži.
beno:Kā tauta domā, vajadzētu pieprasīt no admina puses banu tādam tipam kurš katru dienu speciāli ielogojas, lai vienreiz dienā ieliktu "Dzēst" pie viena un tā paša autora bildēm!?
Ko es te varu teikt? Pirms ko skarbāku zem bildes komentē, vispirms vajag izčekot, vai autors nav idiots. Bet, ja reiz esi iekomentējis un šams nāk ar atriebes balsojumiem, tad pacel vienu roku, strauji nolaid un saki "xpen s njim" .... berniem reizēm jāļauj vienkārši izplosīties, labāk miegs naktī nāks.