Viss kā nākas. Bez skrāpējumiem, putekļiem uz stikliem. Pilns komplekts ar visu ādas kulīti, saules blendi un kaste ar kaut kur mētājas, ja vajag. Pārdodu, jo vietā noskatīts cits, nedaudz asāks un atvērtāks manām vajadzībām Ja kādam ir ko labu/sliktu teikt par Tamron 15-30mm f/2.8, pirms esmu nopircis, welcome
ā ... 420€ ar kasti, 400€ bez kastes un kaste viena pati 30€
TesMens:Kā, tiki vaļā? Šis taču viens no L sērijas! Um joks par kastīti ar izdevies!
Veikmīgi notirgoju vienam slāpstošajam savu no kautkur pie 20 gab ar laiku atlsītu labāko. Vienkarši sagadišanās pēc pamēģunāju vienu pāris gadus veca modeļa jaunākās paaudzes stiklu. Dāmīte palūdza nopirkt sev tādu ceļojumam. Izdarīju negaidītus secinājumus un fiksi uzsitu gaisā šādu pašu veterānu. Vietā paņemu pilnīgi jaunu to jaunā modeļa stiklu nu tipa lietots bet nav bijis pat pie kameras vena 50% no jauna + mazlietotu 50D abus kopā par tādu cenu kā pārdevu 17-40 Esmu baigā starā AF nesalīdzināms kēr vispār momentā bez jebkādas raustišānas arī krēslā un bez skaņas vispār , krāsa daudz tīrāka plus stabilizācija Nu protams nav PRO bet trīs galva stiesas pārāks par 15 gadus veca modeļa PRO visos būtiskajos rāditājos Skats vienīgi "Neprestīžs" bet man maksā par rezultātu ne skatu
TesMens:Kā, tiki vaļā? Šis taču viens no L sērijas! Um joks par kastīti ar izdevies!
Veikmīgi notirgoju vienam slāpstošajam savu no kautkur pie 20 gab ar laiku atlsītu labāko. Vienkarši sagadišanās pēc pamēģunāju vienu pāris gadus veca modeļa jaunākās paaudzes stiklu. Dāmīte palūdza nopirkt sev tādu ceļojumam. Izdarīju negaidītus secinājumus un fiksi uzsitu gaisā šādu pašu veterānu. Vietā paņemu pilnīgi jaunu to jaunā modeļa stiklu nu tipa lietots bet nav bijis pat pie kameras vena 50% no jauna + mazlietotu 50D abus kopā par tādu cenu kā pārdevu 17-40 Esmu baigā starā AF nesalīdzināms kēr vispār momentā bez jebkādas raustišānas arī krēslā un bez skaņas vispār , krāsa daudz tīrāka plus stabilizācija Nu protams nav PRO bet trīs galva stiesas pārāks par 15 gadus veca modeļa PRO visos būtiskajos rāditājos Skats vienīgi "Neprestīžs" bet man maksā par rezultātu ne skatu
Un kas tas par stiklu par ko raksti? TAk ne jau tas 15-30 tamrons!? Vai notirgoji 17-40 par tādu cenu ka sanāca tamrons + vēl 50D ?!
Edoss:Laikam jau Lunis runā iet par Canon Efs 18-55mm STM?
Precīzi. Es divreiz pārbildēju testu, jo pirmoreiz domāju, ka kaut kas nogļukojis EXIF datos. Nevar taču būt, ka plastmasas gabals pa kapeikām šitā izdarās ar sarkansvītri Iespējams, ka tiem plastmasniekiem atkarīgs no eksemplāra kā jau viss Canon bet man tā bija gan ar to ko skuķim iepirku no ka man tas ŠOKS gadījās, arī tas ko pats paņemu arī gandrīz identisks. Nu protams barā tagad isstā jocīgi. Viens mudax ar lieliem dzelžiem un KIT: D: D Bet strādājot handikaps ļoti jūtams, sevišķi ne uz PRO gala kamerām un sliktos gaismas apstākļos. GALVENAIS jau viņu var pielikt arī pie FF kamerām, ja baigi vajag, man kolēģus gandrīz trieka ķēra, ka ieraudzīja, ka esmu uz Dx uzlicis KIT TIK to nevajag darīt nezinot kā, bez treniņa, tā VIENA rokas kustība un plastmasas pudele gatava, ja pēkšņi vajag lielu platleņķi kādam uzmaukt uz FF, pēc tam viena kustība viss atkal pa vecam Sanāk apmēram 16mm kadrs uz FF ar apaļajām malām, bet centrs teicamas kvalitātes var izgriezt normālu kadru. Ekstrēmos gadījumos reizēm noder, ka tā var. Protams, nekāds ilgmūžīgs viņš noteikti nav plastmasnieks ir plastmasnieks, tāpēc jau pamatā L sērija tumšā F4 domāta, ne tik daudz kādai baigai kvalitātei cik kārtīgai mehāniskai drazšanai caurām dienām gadiem.