andriskrums:Līdz 180 eiro Piedalos ebay, 2 ir pēc 3 dienām, domāju, ka dabūšu zem 200. Bet varbūt kāds var ātrāk!
"Ātrāk" & "lētāk" dabā nepastāv. Ja gribi pa lēto, tad jāmedī. Tas ka šobrīd eBrejā dabūsi zem 200 ... aizmirsti! Esmu tepat mūsu ss'kā manījis šādu ne ta pa 150e vai ap to, bet k-kas stipri neadekvāti lēti. Taču tā kā neesmu tehnikas pārpircējs, tad neieguldījos šajā pasākumā, lai pēc gada notirgotu pa 180-200.
Savējo, es pat nezinu, vai par 220+ tagad tirgotu, jo dikti patīk 35mm skata leņķis un tad kā alternatīva vietā būtu jāņem 35/1.8 FX, kas jauns maksā 600e un ir lielāks par veco f/2.
Manis pēc tu vari pirkt ko tu vēlies un par cik tu vēlies. Man ar pašvērtējumu viss ir kārtībā pat situācijās, kad man var nebūt taisnība. Jebkurā gadījumā, neaizmirsti iemest te linku ar nopārdoto 35'inieku, neatkarīgi no tā vai tu vai kāds cits būs laimīgais pēdējais bidotājs - uzvarētājs.
P.S. Apsveicu ar darbu, kas tev nopirka 1.4. Parasti jau pērk 0.5, 0.7, 1.0 vai 1.5. (:
nesix:Manis pēc tu vari pirkt ko tu vēlies un par cik tu vēlies. Man ar pašvērtējumu viss ir kārtībā pat situācijās, kad man var nebūt taisnība. Jebkurā gadījumā, neaizmirsti iemest te linku ar nopārdoto 35'inieku, neatkarīgi no tā vai tu vai kāds cits būs laimīgais pēdējais bidotājs - uzvarētājs.
P.S. Apsveicu ar darbu, kas tev nopirka 1.4. Parasti jau pērk 0.5, 0.7, 1.0 vai 1.5. (: