forum.gif
Grausti Jelgavā - kas un kā?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Grausti Jelgavā - kas un kā?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.03.16 23:13
 citēt
Sveiciens!

Gari nerakstīšu,īsi un konkrēti.Kāds var pastāstīt,kuros Jelgavas grauztos ir iespējams tikt un pafotogrāfēt un kuros nē?Esmu izpētījis grauzti.lv lapu, taču tur neko vairāk par lokāciju un 3 gadus senām bildēm nevaru atrast.Kāds var pastāstīt par Jelgavas Betona ēku un Pārlielupes cietumu kautko sīkāk?Kā ir ar piekļuvi,apsardzi?

Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju! :)
Publicēts: 03.03.16 23:49 labots
 citēt
Emzijs:Sveiciens!

Gari nerakstīšu,īsi un konkrēti.Kāds var pastāstīt,kuros Jelgavas grauztos ir iespējams tikt un pafotogrāfēt un kuros nē?Esmu izpētījis grauzti.lv lapu, taču tur neko vairāk par lokāciju un 3 gadus senām bildēm nevaru atrast.Kāds var pastāstīt par Jelgavas Betona ēku un Pārlielupes cietumu kautko sīkāk?Kā ir ar piekļuvi,apsardzi?

Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju! :)

Sākumā likās, ka tikai Tu esi analfabēts, bet izrādās tiešām kāds idiots ir nosaucis lapu grauZti.lv :D

Iesaku doties uz Latvijas Republikas Aizsardzības ministrijai piederošo pamesto hospitāli blakus vecajam stadionam - tur ir daiļas iekštelpas, milzu logi, strūklaka pagalmā - visur ir signalizācija taču tā tik pabiedēšanai - feiks.
Publicēts: 04.03.16 06:22 labots
 citēt
Jā, vārds grauZti riktīgi griež ausīs. Diez tas tiek lietots aiz muļķības, vai cilvēkiem tāda muļķība liekas stilīga un tāpēc lieto?

Bijušajā Jelgavas betona teritorijā diez vai sanāks. Tur lielākā daļa telpu iznomāta, otrie vārti stāv ciet, galvenie ar šlagbaumu un apsardzi. Tikt jau teritorijā var, protams, apejot apsardzi, bet nu ja pieķers, tad palùgs... :)

Sarunāt jau varbūt varu ielaišanu, bet vai man gribās noņemties, nezinu. Ja bildēsi plikas meitenes, varu sarunār arī strādniekus no iznomātajām telpām kā asistentus un skatītājus :D

Katrā ziņā pāris cehi tukši ir tai teritorijā, bet tur teritorijā visu laiku ir cilvēku plūsma, tā kā diezin vai būs mierīga bildēšana :)
Publicēts: 04.03.16 11:35
 citēt
Maris:
Sākumā likās, ka tikai Tu esi analfabēts, bet izrādās tiešām kāds idiots ir nosaucis lapu grauZti.lv :D

Iesaku doties uz Latvijas Republikas Aizsardzības ministrijai piederošo pamesto hospitāli blakus vecajam stadionam - tur ir daiļas iekštelpas, milzu logi, strūklaka pagalmā - visur ir signalizācija taču tā tik pabiedēšanai - feiks.

Paldies,bet es vēl nerakstu grausti grauZti. :D

Vai tā ir tā pati vieta ko domāju - Jelgavas Slimnīca starp Brīvības bulvāri un Austrumu iela?Neesmu vietējais,tāpēc nezināšu tik precīzi. :)

R_J:Jā, vārds grauZti riktīgi griež ausīs. Diez tas tiek lietots aiz muļķības, vai cilvēkiem tāda muļķība liekas stilīga un tāpēc lieto?

Bijušajā Jelgavas betona teritorijā diez vai sanāks. Tur lielākā daļa telpu iznomāta, otrie vārti stāv ciet, galvenie ar šlagbaumu un apsardzi. Tikt jau teritorijā var, protams, apejot apsardzi, bet nu ja pieķers, tad palùgs... :)

Sarunāt jau varbūt varu ielaišanu, bet vai man gribās noņemties, nezinu. Ja bildēsi plikas meitenes, varu sarunār arī strādniekus no iznomātajām telpām kā asistentus un skatītājus :D

Katrā ziņā pāris cehi tukši ir tai teritorijā, bet tur teritorijā visu laiku ir cilvēku plūsma, tā kā diezin vai būs mierīga bildēšana :)

Paldies par piedāvājumu,bet varbūt citreiz. :) Esmu tikai nesen sācis bildēt,un plikas meitenes vēl pagaidām netaisos bildēt. :D Vienkārši ir interese par pamestām ēkām, un man ieinteresēja tā lieta. :)

Ir vēl kāda ideja, kuru objektu varu apskatīt?Kā ir ar veco RAFiņu?Arī tur ir apsargāta teritorija un nekādu iespēju tikt iekšā?
Publicēts: 04.03.16 11:41
 citēt
Brauc uz Aglonu, tur ir baisākais grausts - bijušais dzelzzbetona konstrukciju fabrīķis grants karjera bedru vidū.
Publicēts: 04.03.16 12:13
 citēt
Nē pārlielupē jau nevella nav - tikai krievu laika betoni - rafa nepabeigtā deviņstāvene, nepabeigtais regbija stadions, cietums (būs jādod sargam polš) un "būvdetaļas" gals pie upes

Nav gluži tā kā R_J saka - polšu sargam un būvdetaļu var ieņemt barā:

www.fotoblog.lv...

Hospitālis ir reāli smuks un atrodas centrā netālu no stacijas:

www.google.lv...

bet nu nevajag tā vienkārši durt iekšā (signalizācija darbojas godīgi :D ) - Latvija maza valsts - sameklē kādu armijnieku, dabon kontaktus un normāli sarunā.
Publicēts: 04.03.16 12:27
 citēt
Maris:
Nav gluži tā kā R_J saka - polšu sargam un būvdetaļu var ieņemt barā:

Vairs tā gluži nav :)
Publicēts: 04.03.16 12:49
 citēt
Izklausās,ka nebūs nemaz tik viegli kā biju iedomājies, un viens pats es tā nemaz netikšu iekšā. :D

Pa lielam sanāk, ka gandrīz nevienā no graustiem vairs nav iespējams tikt, un visi tiek apsargāti ar signalizācijas/apsargu palīdzību? :)
Publicēts: 04.03.16 13:00
 citēt
Uzrīko savā mājā tusiņu bomžiem, dzēriens - 7% Optima linijas Stiprais ar dustu un driģeņu novārījumu, otrā rītā būs personīgais grausc, kur bildēt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):