Dixlafoss:Ir vēl kādas būtiskas atšķirības starp pirmo un otro versiju, izņemot motora neesamību? Jautājums par Tokinu.
Lielākā atšķirība laikam varētu būtu nevis sudraba, bet zelta krāsas burti un mm skalas cipari uz objektīva Tad, kad pirku, pats meklēju info par atšķirībām, taču tā arī neko neatradu. Fokuss šai bezmotora versijai ir tāpat ļoti ātrs. Esmu bildējis arī nu ļoooti ātri garām lidojošus motociklus Skaties attēlus Nr 10 un 12 www.fotoblog.lv...
Dixlafoss:Ir vēl kādas būtiskas atšķirības starp pirmo un otro versiju, izņemot motora neesamību? Jautājums par Tokinu.
Lielākā atšķirība laikam varētu būtu nevis sudraba, bet zelta krāsas burti un mm skalas cipari uz objektīva Tad, kad pirku, pats meklēju info par atšķirībām, taču tā arī neko neatradu. Fokuss šai bezmotora versijai ir tāpat ļoti ātrs. Esmu bildējis arī nu ļoooti ātri garām lidojošus motociklus Skaties attēlus Nr 10 un 12 [url=http://www.fotoblog.lv/rep/34046/?cid=1740
Kapē]http://www.fotoblog.lv/rep/34046/?cid=1740Kapē[/url] dod prom?...ņemsi ko citu no platā gala?
Jap es ar kad pirku nevarēju nekādu info par atšķirībām atrast, izņemot motoru. p.s. Kapē dod prom?...ņemsi ko citu no platā gala?
Jap es ar kad pirku nevarēju nekādu info par atšķirībām atrast, izņemot motoru. p.s. Kapē dod prom?...ņemsi ko citu no platā gala?
Tokina par savu naudu ir vienkārši izcila un godīgi sakot, ne visai arī to gribas dot prom Taču ienācās Nikona 24-70 un man viņš ir krietni vajadzīgāks. Tādēļ arī biku jāparotē ar stikliem
bildes adresei jābūt ar jpg beigās. uz bildes kuru gribi te ielikt, uzkl. ar peles labo taust., un nokopē url adresi. uzliec uz mana ieraxta citēt, un paskaties kā tā bildes ielikšana noformēta, ar tām iekavām, img, un / .... / jābūt pēdējajās iekavās
Vot to es saprotu, tā ir jātirgojas...pērc divus stiklus un bodijs par brīvu Es jau gan Tavā vietā to 300to par 100eur labāk būtu paturējis sev, redzēsi kā pēc tam viņš Tev reizēm pietrūks...
beno:Vot to es saprotu, tā ir jātirgojas...pērc divus stiklus un bodijs par brīvu
Kad 90-tajos tie ielas vazaņķi piedāvāja 1 bītlu kaseti par 20 kasešu cenu, 9 dodot par brīvu, es pretī devu mašīnu par velti, ja aizdedzes aclēgu nopirks par 1000 Ls.
beno:Vot to es saprotu, tā ir jātirgojas...pērc divus stiklus un bodijs par brīvu
Kad 90-tajos tie ielas vazaņķi piedāvāja 1 bītlu kaseti par 20 kasešu cenu, 9 dodot par brīvu, es pretī devu mašīnu par velti, ja aizdedzes aclēgu nopirks par 1000 Ls.
Tie jau bija spekulanti, bet te viss korekti, nekāda padvoha nav...tie stikli tak tādu naudu maksā arī bez tā bodija, kādam vnk paveiksies tikt pie 300tā par 100eur.
beno:Vot to es saprotu, tā ir jātirgojas...pērc divus stiklus un bodijs par brīvu Es jau gan Tavā vietā to 300to par 100eur labāk būtu paturējis sev, redzēsi kā pēc tam viņa Tev reizēm pietrūks...
Es savu pa 240 paņēmu. arī ar mazu noskrējienu. tiešām labs aparāts. 100eur tur vispār nav ko domāt - jāķer ciet.
Schneider:
Tie jau bija spekulanti, bet te viss korekti, nekāda padvoha nav...tie stikli tak tādu naudu maksā arī bez tā bodija, kādam vnk paveiksies tikt pie 300tā par 100eur.
Nu... hrens viņu zin... Kā trešā kamera, kuru nav žēl nojāt it kā jau noderētu. Nu un spriežot pēc atsaucības, iespējams derētu rīkot izsoli Un tomēr. Ja ir jābildē nesaulē un pustumsā, tad D300 nestāv ne tuvu D7200 un D750 iespējām. Turklāt tagad ir vērts iespringt uz jauno D500, kuru varēs paņemt pēc kāda gada, kad būs novērsti visi gļuki Kaut kur vakar jau lasīju, ka D5 un D500 oficiāla iznākšana tiek atlikta līdz pirmo atrasto nepilnību likvidēšanai Man jau sāk likties, ka tas tik tāds mārketinga gājiens lai maksimāli uzkurinātu interesi ar jaunajiem stroķiem
Ta kur problēma, nopērc fiksu komplektā ar kameru par 300eur...pēc tam fiksu uz ātro notirgo par 150eur, i būs tev 300ais par 150eur...bet šinī piedāvājumā tak jāņem viss kopā par 500eur, un tālāk jau var kombinēt ko atstāt a ko pārdot tālāk, es gan personīgi atstātu 300to ar Tokinu, šie labi saprotas...šeit telpā ar dabīgo gaismu pat iztikts www.fotoblog.lv...: