forum.gif
Pārdodu Tokina 11-16 F2,8 (nikon)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Tokina 11-16 F2,8 (nikon)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.03.16 11:38
 citēt
nu, ja kāds gribētājs, kam vajag tikai stiklu, esmu atvērts piedāvājumiem.
Publicēts: 09.03.16 12:23
 citēt
shvaboc:nu, ja kāds gribētājs, kam vajag tikai stiklu, esmu atvērts piedāvājumiem.

Vajag tikai Tokinu, bet pēc 1.5 ned., ātrāk nesanāk :face-sad:
Publicēts: 09.03.16 12:52
 citēt
Cafe_Racer:Elkorā D500 jau kādu mēnesi kā var nopirkt. Pat uz vietas bija.
Cafe_Racer:Elkorā D500 jau kādu mēnesi kā var nopirkt. Pat uz vietas bija.

Šodien tak nav 1 aprīlis. Kā tas iespējams, ja viņš vēl nav palaists apgrozībā?.. man nesaprast :what:
Publicēts: 09.03.16 12:58 labots
 citēt
nu vot šitā - www.elkor.lv...

p.s. tagad gan stāv, ka iespējams pasūtīt. bet pirms kāda laika bija rakstīs, ka ir noliktavā
Publicēts: 09.03.16 13:02
 citēt
Cafe_Racer:nu vot šitā - www.elkor.lv...

p.s. tagad gan stāv, ka iespējams pasūtīt. bet pirms kāda laika bija rakstīs, ka ir noliktavā

Nu ja tik apakšā pierakstīts, ka kameras būs pieejamas aprīļa vidū :) Pasūti tagad, saņem pēc pusotra mēneša. :)
Publicēts: 09.03.16 14:06 labots
 citēt
Cafe_Racer:nu vot šitā - www.elkor.lv...

Nu tur jau tas āķis, ka dīleriem jau sen ir izsūtīts apraksts ar cenu, bet fiziski tā kamera iespējams būs pat vēl vēlāk, nekā aprīlī :) Nebija laika iedziļināties, bet te ir raksts par Nikona jauno bazuku problēmām www.diyphotography.net...
Publicēts: 21.03.16 18:19
 citēt
Divi darījumi (taču izrādās, ka tas ir bijis viens un tas pats darījums :D ) nojukuši, tāpēc visas mantas aizvien nopērkamas, bet D300 nu ir cita cena. Konkrētāk visu var izlasīt šī topika pirmajā postā.
Publicēts: 22.03.16 15:40
 citēt
Šorīt ieliku sludinājumu arī feisbukā un vajadzēja tikai pāris stundas lai veiksmīgi noandelētu D300 kopā ar Nikkor 24mm F2,8 :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):