Es arī atr feizbuku vai traukiem tik pērku biļetes us koncertiem. Ap marta vidu parasti adbildu visiem apsveikušajiem: "Paldies, lai arī jums priecīgi Ziemasssvētki". Tā es pirms pāris gadiem aissūtīju bildi kaukādam konkursam, par to aizmirsu, februārī beidzot iebridu traukos un izlasīju, ka tā ir ieņēmusi kaukādu vietu un oktobrī esot bijis jābrauc uz isstādes atklāšanu. Bet komunikācija rīkotājiem tik caur sociālajiem tīkliem.
Es tur iereģistrējos uzreiz pēc to rašanās, bet tad sapratu, ka tas ir garlaicīks pasākums, der tik dēļ ienākšanas citās lapās, lai nebūtu jāsavāc bezgalīgas čupas reģistrāciju, kuras vienmēr sajūk un aizmirstas.
Man gan iesācēju grupas piestāda NVO centrs jau nokomplektētas, atliek tik sākt ar to, kas uz režīmu ripas ir bez zaļā kvadrāta un ko dod "tie cipariņi". Rezultātu redzu ļoti uzskatāmi - apmācu ģimnāzistes un no skolām arvien mazāk pasūtījumu fotografēt, sanāk, ka zāģēju zaru, uz kura sēžu, bet cik nu ilgi vecie kraķi tupēs ar savu skatu uz dzīvi, man pietiek ar svinīgi-tradicionāli-oficiālajiem pasākumiem.
Brīnos par dažu noraidošo attieksmi pret "draugiem" (pat izteiktu lepošanos, ka tur neesmu ...). Kā saka, ruksis vienmēr dubļus atradīs- tāpat jebkurā portālā var atrast gan slikto, gan labo. Es arī tur lieki laiku nekavēju, bet dežūru garlaicībā ir gana daudz ko palasīt/ paskatīt- vismaz man interesē ceļojumu apraksti un galerijas. Dažreiz ko interesantu un noderīgu var arī atrast interesējošās domubiedru grupās. Visāda spama tur mēdz būt pat krietni mazāk, kā šeit.. Pateicoties traukiem, es esmu atradis arī gana daudzus vecos labos paziņas, ar kuriem dzīves ceļi laika gaitā bija pašķīrušies. Citas muļķības (visādas fermas, spēles utt utml laika nosišana) maini tur neinteresē.
vitinselvijs:Uzrakstīju, bet viņai grūti ar facebook!
Ko nozīmē "grūti ar facebook"? Tas, ka dienas vai divu laikā neatbild? Ja tā, tas nav grūti, bet normāli, cilvēks nav kļuvis par atkarīgo.
Nē, meitene pie sava sludinājuma pateica ka nespēj atrast manis nosūtīto vēstuli, un arī pēc atkārtotas nosūtīšanas nekas nesanāca, komentārā pievienoju mob.nr. ja grib pārdot lai zvana, vēl viens gabals ir Daugavpils pusē, turp došos pēc 4 dienām, tamdēļ nesasteidzu pirkšanu!
Nu atklāti sakot ar visām fermām un bučām draugiem.lv ir panācis daudzu cilvēku novēršanos no šī portāla, mūsdienās, jo vienkāršāk, jo labāk, es spēlītes nespēlēju tādēļ arī feisbukā tā opcija liekas mazliet kaitinoša, bet viņa nav tik uzkrītoša kā draugiem.lv!Turklāt nemitīgi uzaicinājumi kaut ko pasūtīt utt. - statistikas un vēl visādus "noderīgus labumus"! Savukārt feisbuks šādas lietas nevienam neuzspiež, man gan ir ieslēgts adblock, bet pirmstam ja nemaldos tur bija divi vai trīs reklāmu baneri, kas ir ļoti maz!!! Bet nu cieņa draugiem.lv par to ka tik ilgi bijis ar mums un ir vēl jo projām!