forum.gif
Kur ir tās internetveikalu noliktavas? Olympus loriņus vajag...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kur ir tās internetveikalu noliktavas? Olympus loriņus vajag...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.03.16 11:47
 citēt
Sveiki!
Vai ir kāda vieta Rīgā, kur var iegādāties Olympus 4/3 stiklus. Aiziet un nopirkt. Visi interneta veikali, kautkur pasūta, nu loģiski. Bet kur, varbūt pie izplatītaja var pa tiešo dabūt?
Vajag šonedēļ, jo 6dien aidā prom no LV.
Publicēts: 08.03.16 12:17
 citēt
Dodies ka nu uz burvīgo Elkor'u Brīvības 201
Publicēts: 08.03.16 12:47
 citēt
Ja elkor.lv prece nav, tad tas nozīmē, ka arī veikalā nebūs?
Publicēts: 08.03.16 12:58
 citēt
Tad sēdies us telefona un abzvani visus piedāvājumus!
Publicēts: 08.03.16 13:08
 citēt
Publicēts: 08.03.16 13:32 labots
 citēt
versatile:www.focusnordic.lv...

Varbūt zini vai tas vairumnieks individuāli tirgo? Parasti vairumnieki izvairās no individuālas tirgošanas.

Šis tas tur mani arī varētu interesēt, varu pat uz juridisku personu nopirkt, ja viņiem tāda prasība..
Publicēts: 08.03.16 14:15
 citēt
Kkad Rīgā bija Panasonic veikals.
Publicēts: 08.03.16 14:16
 citēt
R_J:
versatile:www.focusnordic.lv...

Varbūt zini vai tas vairumnieks individuāli tirgo? Parasti vairumnieki izvairās no individuālas tirgošanas.

Šis tas tur mani arī varētu interesēt, varu pat uz juridisku personu nopirkt, ja viņiem tāda prasība..

nezināšu, bet viņi noteikti zinās, kam ko ir pārdevuši, tā ka tā būtu vislabākā cerība noskaidrot, kas un kā.
Un, ja Tev ir jurid.persona, kāpēc neizmantot: www.focusnordic.lv...
Publicēts: 08.03.16 16:27
 citēt
Vairumnieki neizvairās no mazumtirdzniecības - viņiem vnk nav mazumtirdzniecības licenzes. Dažiem ir piedibināts klāt meitas sia kas ar mazumtirdzniecību nodarbojas.

LV nav vairumtirdzniecības noliktavu nepopulārai tehnikai (a fotolietas pret veļas pulveriem ir nežēlīgi nepopulāra manta). Helsinkos ir, leišos (bet šķiet ne m4/3). Elkors mēdz iepirkt bišķi tehniku turēšanai uz vietas. BM.LV kko pašu populārāko.

No m4/3 uz vietas visvairāk ir Igoram www.pro-mix.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):