Labdien! Pardodu so burvigo fotokameru SONY DSC350 Majaslapa var redzet specifikaciju, attelu kvalitati un citu informaciju par so kameru. Kas man liekas interesanti tiesi sim SONY modelim - kameru var saslegt ar telefonu un kontrolet ar telefonu. www.photographyblog.com...
Dzivoju Malpili, varu aizbraukt uz Siguldu, kur tad varam satikties.
Bonusa, ja ir interese, piedavaju stativu ar iebuvetu limenradi; www.amazon.co.uk...
Abas preces ir "mint" stavokli, nesen iegadajos. Pardot isti nevelos, bet neko darit, vajag naudu. - Par kameru velos 140 EUR - Par stativu 25 EUR (loti leti mana skatijuma - svaigs stativs. Gribetu 30 EUR, bet ja pircejs brauc no Rigas uz Siguldu ar vilcienu, tad es principa daleji apmaksaju celu 5 EUR apmera. Tiesam loti vajag naudu. )
cena adekvāta, tikko apskatīju testus, visai normāla, ja ņem vērā cenu tad var teik, ka pat ir laba. Bet ir arī bet priekš manis, ja man nav spogulenes līdz man izlīdz telefons. Tādēļ neatradu sev iemeslus šīs iekārtas pārpirkšanai.
priore: Snapšoteru prieks. Bet speciāli pārbaudīt un izmēģināt tā kā slinkums.
Izskatās ka nepareizi tērēji savu laiku nosaukumu nepareizu paņemi un sktījies apskatus uz citu kameru, pareizā DSC-WX350, kas minēta autora linkā . Vismaz tai linkā ir pavisam cits verķis.