ooo, man patīk šitie "nerunājamie" cipari.. par šito ciparu labprāt paņemtu nenojātu d300 vai d90 priekš personīgās vēsturisko mantu kolekcijas, jo ir 1 nikona objektīvs, kuru nedrīkstu pārdot vai atdāvināt, jo tas pašam uzdāvāts bez sapratnes par tā pielietojumu no dāvinātāja puses... nopirku metāla pāreju uz canon, bet nav laba - šļurkājas... ja nu kādam ir tikpat nevajadzīgs d300 vai d90, cik man ir nevajadzīgs tas nikon fikss, tad varam savas nevajadzības apvienot vienā darījumā.
Neceļas man roka maksāt 90 eiro par komplektu, rumpi atsevišķi paņemtu. Vai arī meklētu uzreiz kaut ko krietni labaku D5100 (200 eirās var atrast). Tas nav apvainojums pārdevējam un gan jau kāds šo komplektu novērtēs vairāk, es skatos no savas sapratnes par cena/kvalitāte. (pastāv variants, ka atradīšu cilvēku kam interesēs arī komplekts, bet pagaidām klusums no viņa puses)
riflylv: Neceļas man roka maksāt 90 eiro par komplektu, rumpi atsevišķi paņemtu.
Pilnīgi piekrītu. Ja pārdevējs usskata to F55 kitenieku par kauko sevišķi vērtīgu, tad kādēļ nemēģina to tirgot acsevišķi? Gribētāji tak stāvēs rindā, varbūt šeit tieši rumpis traucē tādu iscilu stiklu notirgot.
Tieši komplektos arī ir galvenais spēks. Un uššķaudīt, vai pircējam vajag tumšu objektīvu bez platā gala, somu, ķīniešu blici, Suņ-huņ-v-čaj statīvu un Sky filtru, kā tas pieņemts sludinājumos šeit un SSā.
Gaisma:Kad cena būs 50, varu paņemt priekš meitas (5 gadi), lai spēlējas.
Beidz ālēties , smags antīgss grabulis , bērns vai nu uz kājas uzmetīs vai plecu noberzīs
Pašam tāds ir bijis, divreiz. Mācēšu paskaidrot, ko kura poga nozīmē un kāpēc. Uz kājām diez vai metīs, bet, ja nogurst roka vai mugura, var taču nolikt uz galda un atpūsties.
Nē, neparatīšu. Kamera ir ļoti laba. Labos gaismas apstākļos nav sliktāka par D300 un reizes 40 labāka par D100 (arī tās abas man ir bijušas). Pašam šobrīd atgriezties pie kropa nebūtu nekādas velmes. 50 euro ir tiešām pielīdzināms labdarības ziedojumam par kameras uzdāvināšanu jaunatnes foto izglītībai, ja tā to var saukt. Tā nav adekvāta šīs kameras ne cena, ne vērtība.