forum.gif
Pērku - pāris baltos (cauršaujamos lietussargus)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pērku - pāris baltos (cauršaujamos lietussargus)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.03.16 21:51 labots
 citēt
Kā minēts diskusijas nosaukumā, vēlos nopirkt pāris tādus lietussargus. (netēlojam gudros un piedāvājam tikai foto lietussargus)
5 eiri, rīt būšu ogrē. Lielāks labāks, tad cena būs klāt.

Piemērs www.ebay.de...

VIss, nav vairs vajdzības
Publicēts: 11.03.16 10:37
 citēt
www.salidzini.lv...

rekur ir - 10€. Vai arī domā, ka kāds no mums te ražo viņus un varam iedot ražotāja cenu ar visu piegādi uz Ogri? :D
Publicēts: 11.03.16 10:57 labots
 citēt
arī baltais
Publicēts: 11.03.16 14:38
 citēt
Un kādi izskatās necauršaujamie lietussargi????? :amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 11.03.16 14:50 labots
 citēt
Oliss:Un kādi izskatās necauršaujamie lietussargi????? :amazing::amazing::amazing:

Tiem, kas tankā- šādi :face-grin:

Publicēts: 11.03.16 19:34 labots
 citēt
Malači, patrakojāt mazliet :) es jau prom no Ogres līdz ar to ka dzīvoju Rēzeknītē un nelienu ārā, ebay man palīdzēs.
P.s doma bija tāda ja kādam vāļājas bez darba, pagaiš gad kā reiz 2 tā nopirku pa 5 eiram Rīgā.
Publicēts: 11.03.16 23:38
 citēt
priore:Ja Rēzeknē nevari dabūt, tad diez vai Ogrē ir cerīgāk, kaut Ogre skaitās Latvijas foto Lielpilsēta numur trīs.

Ceru, ka šoreiz tu neko nejauc, jo es jau tev kaut kā neticu, ka ne paver muti, ta piebilde, es tak ne speciālists, tad varbūt paklusē, ne?
Publicēts: 12.03.16 08:59
 citēt
Nīkuļi, ne jums mērķu ne ambīciju, LV Pirmā Fotogalvaspilsēta ir Preiļi, uz tā fona jūsu strīc par trešo ir pup mīz! :grimace:
Publicēts: 12.03.16 13:30
 citēt
Nu nezinu, no Pliča nēsu dzirdējis nekādu šovinismu, gluži otrādi, par Ogres fotoklubu ir ļoti augstās domās.
Par Liepāju gan nezinu, kāda viņam attieksme.
Publicēts: 13.03.16 21:08
 citēt
Nu, tie reģionālie klubi, ņemot vērā teritoriju, man neliekas par reālu projektu, kaut vai fiziski - tomēr jārīko regulāras aktivitātes, bet ja tās plānotas kādā Ilūkstē, tad ne pārāk drīkst gribēt, lai biedri to apmeklē, teiksim, no Viļakas, kur tik uz vienu galu ir ~200 km.
Cita lieta - Gleizda piemiņas pasākums, kur reizi gadā var savākties arī no visas Latvijas.
Publicēts: 15.03.16 12:28 labots
 citēt
Schneider:Nu nezinu, no Pliča nēsu dzirdējis nekādu šovinismu, gluži otrādi, par Ogres fotoklubu ir ļoti augstās domās.
Par Liepāju gan nezinu, kāda viņam attieksme.

Da kāds tur fotoklubs.......
Publicēts: 17.03.16 14:43
 citēt
priore:Riflīelvē, vai tas par Tevi?

Pēc pakaļdzīšanās un šaušanas policija aiztur pārgalvīgu rēzeknieti

http://www.delfi.lv/news/national/criminal/video-pec-pakaldzisanas-un-sausanas-policija-aiztur-pargalvigu-rezeknieti.d?id=47197073&utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1574902251

Būtu jau izlicis fotoreportāžu un pāris video gabalus :super_man:
es joprojām uz brīvām kājām :face-kiss:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):