Kā minēts diskusijas nosaukumā, vēlos nopirkt pāris tādus lietussargus. (netēlojam gudros un piedāvājam tikai foto lietussargus) 5 eiri, rīt būšu ogrē. Lielāks labāks, tad cena būs klāt.
Malači, patrakojāt mazliet es jau prom no Ogres līdz ar to ka dzīvoju Rēzeknītē un nelienu ārā, ebay man palīdzēs. P.s doma bija tāda ja kādam vāļājas bez darba, pagaiš gad kā reiz 2 tā nopirku pa 5 eiram Rīgā.
Nu nezinu, no Pliča nēsu dzirdējis nekādu šovinismu, gluži otrādi, par Ogres fotoklubu ir ļoti augstās domās. Par Liepāju gan nezinu, kāda viņam attieksme.
Nu, tie reģionālie klubi, ņemot vērā teritoriju, man neliekas par reālu projektu, kaut vai fiziski - tomēr jārīko regulāras aktivitātes, bet ja tās plānotas kādā Ilūkstē, tad ne pārāk drīkst gribēt, lai biedri to apmeklē, teiksim, no Viļakas, kur tik uz vienu galu ir ~200 km. Cita lieta - Gleizda piemiņas pasākums, kur reizi gadā var savākties arī no visas Latvijas.
Schneider:Nu nezinu, no Pliča nēsu dzirdējis nekādu šovinismu, gluži otrādi, par Ogres fotoklubu ir ļoti augstās domās. Par Liepāju gan nezinu, kāda viņam attieksme.