Padalieties, lūdzu savā pieredzē, skatījumā attiecībā uz 85mm F1.8 nikon objektīviem. Šoreiz interesē atsķirības starp 85mm AF-S F1.8G un 85mm AF-d F1.8 versiju. Tas ka G versijā ir fokusa motors ir skaidrs. G versija otreizējā tirgū nu ļoti reti parādās...
Padoma:Padalieties, lūdzu savā pieredzē, skatījumā attiecībā uz 85mm F1.8 nikon objektīviem.
Mana pieredze ar 85/1.8 (konkrēti D) ir tāda, ka tikmēr kamēr tāds BIJA, praktiski neizmantoju jo portretiem ērtēks tomēr ir 70-200/2.8. Šeit nu laikam jāpiekrīt Rokvelu Kenam, kas tā arī prognozēja - abi šie stikli nafig nav vajadzīgi. Vienīgais, kur kārtīgi pamēģināju bija bildējot florbolu zālē, sliktā apgaismojumā, bet arī ne visai bieži un no laikuma malas zoom's parocīgāks.
G versija otreizējā tirgū nu ļoti reti parādās...
Nesen ss'kā manīju 85/1.8G tika tirgots pa 330e. Kaut arī stipri lētāk kā "veikalā" tomēr neņēmu, augstāk aprakstīto iemeslu dēļ.
Padoma:Padalieties, lūdzu savā pieredzē, skatījumā attiecībā uz 85mm F1.8 nikon objektīviem.
Mana pieredze ar 85/1.8 (konkrēti D) ir tāda, ka tikmēr kamēr tāds BIJA, praktiski neizmantoju jo portretiem ērtēks tomēr ir 70-200/2.8. Šeit nu laikam jāpiekrīt Rokvelu Kenam, kas tā arī prognozēja - abi šie stikli nafig nav vajadzīgi. Vienīgais, kur kārtīgi pamēģināju bija bildējot florbolu zālē, sliktā apgaismojumā, bet arī ne visai bieži un no laikuma malas zoom's parocīgāks.
Nesen ss'kā manīju 85/1.8G tika tirgots pa 330e. Kaut arī stipri lētāk kā "veikalā" tomēr neņēmu, augstāk aprakstīto iemeslu dēļ.
es ar tieši lasīju par zoom opciju... piekrītu ka abus nevajag.. nosliecos uz fiksu. Būs puspiespidu mehānisms piedomāt pie kadra
Vo šitādu viedokli dzirdu pirmo reizi, kä var būt lieks 85mm, gribi teikt ka vienmēr uz portretiem vilki ārā smago 70-200...ja nu vienīgi iespaidīgāks fotogrāfs gribēji izskatīties
bocis:Vo šitādu viedokli dzirdu pirmo reizi, kä var būt lieks 85mm, gribi teikt ka vienmēr uz portretiem vilki ārā smago 70-200...ja nu vienīgi iespaidīgāks fotogrāfs gribēji izskatīties
Kad dzirdēsi nākamo reizi, nebūsi vairs pārsteigts un nebūs jāklaigā, ka dzirdi "1o reizi". Žēlabas par 70-200 "lielumu" ir diezgan nožēlojamas, jo tas nepavisam nav LIELS. Apgrozoties sporta un arī dabas fotogrāfu pulciņā ir pavisam cits "lieluma standarts".
Lielākoties cena + sūtīšanas izmaksas. Cena daudz neatšķirās no tās kas ir pie mums i-veikalos! protams, pastāv iespeja, ka nemāku pareizo pārdevēju ebayā atrast.