Man ir Canon EOS M body melns, lietots ljoti maz reizes - ap 200 eur Varu iedot klat vel extra baterijas un skatu mekletaju Vispar vel garantija lidz shi gada decembrim @ vacu ebay... bet sutishana par pasha naudu
Maza izmera body vispar fotografeshanai ir mega neeerts, pienjemu ka daudzi atceras tos low weight body kuri palika lietojami tikai pieperkot battery grip, ne visas kameras ir tadas protams..
321-:Maza izmera body vispar fotografeshanai ir mega neeerts, pienjemu ka daudzi atceras tos low weight body kuri palika lietojami tikai pieperkot battery grip, ne visas kameras ir tadas protams..
Šajā ziņā Canon EOS M pret "vecākajiem" Sony Nex/A atpaliek (IMHO) - praktiski lietojis neesmu, bet uz brīdi "pielaikojot" svešu aparātu, man personīgi no ergonomikas viedokļa Canon's M nepatika. Sony ieguļ rokā ērtāk. Un diezgan būtisks mīnuss Canon'am ir iebūvētā skatu meklētāja trūkums- vasaras saulītē būs pagrūti tajā "TV" kaučko saskatīt.. Jaunais EOS M3 jau šķiet ērtāks, bet tāpat nav skatu meklētāja...
Bet pie šīs tēmas 250 Eur limita vispār grūti ko sakarīgu atrast- centīgi jāmeklē lietotie verķi un jāriskē nopirkt.
Es filmeju ar Canon EOS M, foceshanai vel viena nianse nepatika, ekrana gaishuma/tumshuma pielagoshanas diafragmas atverumam un sledzja atrumam (nemaku precizak/saprotamak uzrakstiit). Ja ar EOS M grib fochet var piepirkt vai uztaisit pats metala gripu tad ir daudz ertak alturl.com... (sho gan var izdarit katrai mirorless kamerai)
Nopirku eos m . Pirku vairāk ģimenei kā sev , sievai arī labāk patīk kā mans 7D. Sagaidiju visu ko gribēju , maziņš 550/650d Nopirkšu EF-S TO EOS-M un pameiģināšu ar kādu lielāku optiku , bet noteikti ka Gripu arī vajadzēs pasūtīt jo īpaši jau ērts nav. Vienīgais kas man nepatīk ir tas ''tačskrīns''