Ir kāds lietojis Wacom Intuos Photo vai kādu citu no Wacom planšetēm fotogrāfiju apstrādei Photoshop? Derīga? Ērta? Tieši kādām manipulācijām? Cik ērti bakstīt zīmuli melnā planšetē un rezultātu redzēt uz ekrāna?
Vai planšeti vajag fotogrāfiju apstrādei, drīzāk jautājums atbilstošs personiskajai samaitātības pakāpei. Lūk, dizaina darbiem u.c. mākslām tas ir ļoti ērts instruments. Attiecīgi arī, ja ar fotogrāfiju apstrādi tiek saprastas dziļākas manipulācijas.
Par dizaina darbiem, vektorgrafiku, karikatūrām ir viss skaidrs. Bet jautājums par fotogrāfiju. Dažreiz ir bijuši gadījumi kad liekas ka tā ir laba ideja, ar peli zīmēt nomēr nav ērti, tapēc arī jautāju. Parastajam "tehniskajam retušam" protams tas absolūti nav nepieciešams.
emigrēju no peles uz planšeti pirms pusotra gada, tagad nespēju iedomāties, kā tas ir ar peli kaut ko darīt fotošopā. Ir ļoti ērti, arī tehniskajai retušai. Wacoms tirgo arī tā sauktās ''plaukta''planšetes, tipa bija veikalā par paraugu stāvējušas, tādu arī iepirku, esmu ļoti apmierināts.
Nopirku ķīnīzeru ar brīnišķīgu nosaukumu "HUION" pa kādiem 80 ērikiem - nenožēloju. Ar 7. windovu strādā labi, bet ar Mac Air ir daži niķīši. Varbūt vainīga mana mazā pieredze darbā ar to iegrauzto ābolu.
Iesaku pirkt no pa tiešo no wacom. Ja ņem uz firmu, tad mīnus PVN, kā arī ir garantija un pilns komplekts no wacom. Man pastā atnāca jau 3. vai 4.dienā pēc pasūtīšanas. Un tajā brīdī arī bija lētāk pirkt pa tiešo no ražotāja lapas nekā ebay vai kādiem net veikaliem.
Var uzzināt caur kurieni tieši pasūtīji, jo tas ko es atrodu [url=www.wacom.com]www.wacom.com[/url] lapas veikala "Shipping policy" ir "Currently we are only able to accept orders and shipments within the United States. We do not ship internationally and cannot ship packages over one pound to APOs and FPOs."