Perfekts mārketings un perfekta optika ir dažādas lietas, pārsvarā nesavienojamas. Brīnumi par ~600e nenotiek, būs vienkārši labs objektīvs, ne vairāk.
Perfekts ir Zeiss 18mm f/3.5 Distagon T* , tam blakus tik vidēja formāta stikli stāv , kautkas maziņš nevienam nezināms nevar būt perfekts pēc definīcijas jo dargākais elements jeb 80% cenas optikā or optiskais STIKLS bez kura nekā perfekta nesanāk
60uz5komats6:Perfekts mārketings un perfekta optika ir dažādas lietas, pārsvarā nesavienojamas.
Šim gan nepiekrītu. Gan ar tirdzniecību, gan ar ražošanu, tātad arī ar mārketingu esmu saistīts ilgu laiku. Perfektu mārketingu var uztaisīt gan pilnīgam sū..., gan izcilībai. Jāpieņem darbā pareizie mārketinga cilvēki un lieta darīta. Neredzu te nekā nesavienojama vai pretrunīga.
man jau platleņķi patīk. šitais izskatās tīri sakarīgs, redzēs kādas atsauksmes būs vēlāk. salīdzinoši zemo cenu var izskaidrot ar to, ka tas tapis Korejā un ir manuālā fokusa objektīvs
Schneider:Uz FF šim bilde sastāvēs tik no viena liela peršpektīves kropļa, kauko izvērtēt būs grūti, tādēļ droši var rakstīt, ka perfekts, ej un apstrīdi...
Einueinu asums, izšķirtspēja, pretgaisma un ğeometrija superplatajam nav tukši vārdi!
Bet ļoti daudziem galvenais pielietojums šim būs 5 cilvēku grupas no 1,5 metra, kad ģeometrija asumu un pārējos parametrus nostums vispēdējākajā plānā.
Esmu ievērojis ka ir divu veidu cilvēki, vieni kas bildē ar platleņķiem un necepās , otri kas pat izdzirdot vārdu "platleņķis" sāk džihādu. Man domāt dažādiem cilvēkiem acis telpu attēlo atšķirīgi, tiem kam po žizņi ir šaurs redzes leņķis, jebkura platleņķa bilde izraisa diskomfortu un tad tūlīt ir jāsāk nežēlīga cīņa pret platleņķiem.