forum.gif
Pamestas sliedes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pamestas sliedes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.03.16 20:06
 citēt
Čau,

Esmu tikko piereģistrējies šajā forumā, tāpēc ceru, ka nebūsiet pārāk skarbi pret mani, ja kaut ko daru ne tā =D

Lieta tāda, ka manam brālim tuvojas kāzas, un viņš ar savu līgavu ļoti vēlas fotosesiju pie pamestām sliedēm. Kāzu ceremonija notiksies Jūrmalā un neoficiālā daļa Ogrē. Vai kāds zina, kādu vietu šajā vai tuvu šim maršrutam, kur būtu atrodamas vecas, pamestas, smuki aizaugušas sliedes?

Ceru uz atsaucību.

Veiksmīgu visiem dienu ;)
Publicēts: 31.03.16 20:09 labots
 citēt
Ķeipnē , tur sliežu cik uziet un vēl visādi fotoģeniski objekti tilti stalažas mulzu krēsli torņi stabi utt:) Ķeipenes kīno muzejs saucas
Publicēts: 31.03.16 20:13
 citēt
Dzelsceļa adzarojums no Lielvārdes stacijas uz lidlauku (ja tik vēl nav demontēts).
Publicēts: 31.03.16 20:15 labots
 citēt
Schneider:Dzelsceļa adzarojums no Lielvārdes stacijas uz lidlauku (ja tik vēl nav demontēts).

Demontēts ar plānu atjaunot , uzbērumu kopj jo sliedes noņema lai liktu jaunas bet tā jau gadus 5 LIEK Reku šitas uz vēl tām slēiedēm img.fotoblog.lv... img.fotoblog.lv...
Publicēts: 31.03.16 20:38 labots
 citēt
Andrejsalā kāds kusaciņš ar smukām sliedēm, pagarš "angļu mauriņš" aizaudzis, ik pa laiciņam pat kādi vagoni kursē. Tur pie iebrauktuves pie alkogoļa veikala, tačku praktiski blakus var nolikt.
p.s. tiesa, tas pirms pāris gadiem smuki tur bija, tagad mok savādāk.
Publicēts: 31.03.16 20:45
 citēt
smartins:Andrejsalā kāds kusaciņš ar smukām sliedēm, pagarš "angļu mauriņš" aizaudzis, ik pa laiciņam pat kādi vagoni kursē. Tur pie iebrauktuves pie alkogoļa veikala, tačku praktiski blakus var nolikt.
p.s. tiesa, tas pirms pāris gadiem smuki tur bija, tagad mok savādāk.

vasarā kad biju tur tajās noliktavās blakus baigā rosība..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol