Pagaidi vēl kādu laiciņu, būs 7D mkIII SV, tā ne tikai lasīs kodus, bet arī būs sertificēta kā kases aparāts, izdriķēs čekus un automātiski nodos datus uz VIDu. Ar to atkritīs vajadzība iesniegt deklarācijas.
Ar bateriju esot pašvaki tai SV, kā lasīju, resurss tikai 120 bildes. Ja live view, tad 70. Bet tas ir studijas aparāts, to var darbināt arī at štepseli...
Nemaz arī ne nenopietnas noskaņas, jautājums pilnīg normāls, pirms tam izlasīju visas iespējamās diskusijas jūsu forumā un arī internetā pieejamo informāciju... pēc jūsu rakstītā sanāk tā, ja es patreiz braucu ar zapiņu, ar to turpmāk līdz mūža galam man arī jābrauc, nekādu žigulīšu vai volgu, jo es blondīne neko par mašīnām nezinu.. Paldies par to.
sibillan: ...pirms tam izlasīju visas iespējamās diskusijas jūsu forumā un arī internetā pieejamo informāciju...
EOS 7D ir no populārākajām kropa kamerām, kas pēc visas internetā pieejamās informācijas vēl nav skaidrs?
sibillan:...es blondīne...
Profilbildē tu esi brunete, par blondīni sevi nosauci pate.
sibillan: Paldies par to.
Ņem par labu! ---------------------------------- Par tēmu - šo var ņemt droši, tādā summā ietilps vēl arī Nikon D7200, D500, Pentax K-3. Soņos un Aļimpusā neorientējos.
sibillan:vispār sāku pētīt arī 6d, man patīk. smagums trauslām sievietes rokām netraucē, mēs parasti bērnus nēsājam iesākumā no 3kg līdz kādiem padsmit
Ir drusku bildēts ar 7d II - patika. Ļoti uzticams darba zirgs. Ar STM objektīvu - ļoti labi filmēšanai, kur nav iespējas vai vajadzības pēc manuālā fokusa. Bet 6D ir konkurents, protams.
TesMens:tas nav viennozīmīgi. Ar korpusu vien nepabildēsi. man ir 60D +15-85 un 6D ar līdzīgas funkcijas 24-105. FF objektīvs varētu būt smagāks, līdz ar to svara starpība izlīdzinās.