forum.gif
Fotografs pamatskolas izlaidumam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotografs pamatskolas izlaidumam
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.04.16 16:53
 citēt
Meklēju fotogrāfu pamatskolas izlaidumam, kas notiks Jūrmalā (Dubulti) š.g. 11. jūnijā no 12:00 līdz 15(16):00.
Pasākumā piedalās 20 bērni, 20 skolotāji, 180 "pienācēji", nezinu kā viņus apsaukt, jo vecāku tik daudz nevajadzētu būt.

Piedāvājumus lūdzu uz epastu - nesix [at] apollo.lv

P.S. Ja ir iekāriens nodrošināt papildu pakalpojumu - sabildēt klases audzinātāja un audzēkņu portretus, kas tiks izmantoti foto grāmatā, tad arī par to ir intersese. Šīs darbiņš būtu jāpadara līdz maija sākumam gan kamēr vēl ir stundas skolā, gan arī lai paspētu saveidot grāmatu līdz izlaidumam.
Publicēts: 03.04.16 18:26 labots
 citēt
Paldies par linkiem. Izgāju tiem cauri un sapratu, ka visu piedāvātais "pakalpojumu komplekts" ir gandrīz identisks un tas vairāk attiecas uz "P.S." aprakstīto vajadzību - iegūt portretus foto grāmatai. Diemžēl mani māc diezgan pamatotas aizdomas, ka VISI šie kantori piedāvā komplektā arī "izlaiduma albūma" izgatavošanu, bet neatdod pašas bildes, lai pasūtītājs pats veidotu savus dizainus. Varbūt es kļūdos un rīt darba laikā varu tos apzvanīt un noskaidrot detaļas.

Ar "izlaiduma foto grāmata" es iedomājos Picture Happy piedāvāto servisu izmantošanu:

un nevis šādus "izlaiduma albūmus":
Publicēts: 21.09.16 17:56 labots
 citēt
nesix:Paldies par linkiem. Izgāju tiem cauri un sapratu, ka visu piedāvātais "pakalpojumu komplekts" ir gandrīz identisks un tas vairāk attiecas uz "P.S." aprakstīto vajadzību - iegūt portretus foto grāmatai. Diemžēl mani māc diezgan pamatotas aizdomas, ka VISI šie kantori piedāvā komplektā arī "izlaiduma albūma" izgatavošanu, bet neatdod pašas bildes, lai pasūtītājs pats veidotu savus dizainus. Varbūt es kļūdos un rīt darba laikā varu tos apzvanīt un noskaidrot detaļas.

Ar "izlaiduma foto grāmata" es iedomājos Picture Happy piedāvāto servisu izmantošanu:

Te nu Tev ir taisnība. Bet tie ļoti līdzīgie piedāvājumi un senilie albumi tiek taisīti aiz to, ka skolu direktori ir tikpat senīli un arhaiski. Bet bez skolu direktoriem, kuriem tiek otkats no katras sesijas gandrīz neviens netiek cauri. ..pat vācijā un štatos tas otkats eksistē no 10 līdz pat 40%. Un tamdēļ tās bildes ir tik žēlīgas un aizvēsturiski noformētas, ka direktorus neinteresē bilde un apmierināts vecāks, viņus interesē komplekta cena kas tiek iesmērēts bērnu vecākam un attiecīgais otkats.
Publicēts: 22.09.16 03:33 labots
 citēt
Tā viš i , tāpēc man nav praktisk iespējams pierunāt pat pār ielu pāriet skolu nobliezt JA VIEN uzraiz pēc sjomkas kešā nenoskaita tik cik sagribu:):)
Publicēts: 22.09.16 09:25
 citēt
Citagaisma piemirsa vēl par slepenajiem brīvmūrniekiem, NLO sūtņiem un vēl sēriju dažādu personāžu bez kuru ziņas nevaram neviens ne pirkstiņu pakustināt - pilnam to sarakstam vajadzētu būt nepelnīti apņirgtajā žurnālā "zintnieks".

Un "tā IR VISUR un VISI direktori ir TĀDI"... kā tajā naivās meitenes rakstā kura no Liepājas Jāņonkuļa bija sapratusi "kā darbojusies VISA padomju laika sab.ēdināšana".
Publicēts: 22.09.16 09:44
 citēt
Kā jau teicu postā --- PIRMS 1/2 GADA ---, piedāvātie standarta varianti mani neapmierināja, neinteresēja.

Pieteicās fotogrāfs (pārstāvēts arī šejienes forumā), gan realizēts uzstādījums. Nolīgtā summa (un pat mazliet vairāk) tika samaksāta, nekādi otkati nebija jāmaksā nevienam - ne direktoram, ne arī man kā vidutājam. Tā lūk!

Ja man bērnu skolā kāds štancē šablona bildes un par to prasa no visiem naudu, tad viņa ceļš ir tāls un galā ir smaka. Nu labi, klases kopbildi es atzīstu par gana labi padarītu darbu, par ko arī nav žēl samaksāt, jo vēsturei tās ir nepieciešamas, bet mani neinteresē jebkādi "atvēruma vāki", uzlīmes vai magnētiņi vai bilde no sērijas - "es un vēl viens/divi džeki/džekenes pie klavierēm vai efejām".
Publicēts: 22.09.16 10:28 labots
 citēt
Maris:Citagaisma piemirsa vēl par slepenajiem brīvmūrniekiem, NLO sūtņiem un vēl sēriju dažādu personāžu bez kuru ziņas nevaram neviens ne pirkstiņu pakustināt - pilnam to sarakstam vajadzētu būt nepelnīti apņirgtajā žurnālā "zintnieks".

Un "tā IR VISUR un VISI direktori ir TĀDI"... kā tajā naivās meitenes rakstā kura no Liepājas Jāņonkuļa bija sapratusi "kā darbojusies VISA padomju laika sab.ēdināšana".

Nu absolūti visi tādi nav. Bet tā kā Mārīte kopā ar Bergu aizņem vismaz 80% no skolu un bērnudārzu tirgus, tad var teikt ka šāda otkatu prakse ir dominējoša. Taču es jau nesaku ka tas ir slikti vai labi, es vienkārši saku ka tāda prakse ir gan Vācijā /pem. Vestfālē pagājušo gadu tika konstatēts ~10000 koruptīvu gadījumu, savukārt Bavārijā ~20000gadījumu,/, gan štatos. tīrās, spoguļdzidrās un nekorumpējamās valstīs.:-) ,,un šāda otkatu prakse arī noved pie tā, ka bildes ir nebaudāmas, albumi ir arhaiski, un vecāku uzdevums ir pirkt dažādus lāču-magnētu komplektus un nevis tās bildes, kas patīk un ir vajadzīgas.
Publicēts: 22.09.16 10:34
 citēt
nesix:
Ja man bērnu skolā kāds štancē šablona bildes un par to prasa no visiem naudu, tad viņa ceļš ir tāls un galā ir smaka. Nu labi, klases kopbildi es atzīstu par gana labi padarītu darbu, par ko arī nav žēl samaksāt, jo vēsturei tās ir nepieciešamas, bet mani neinteresē jebkādi "atvēruma vāki", uzlīmes vai magnētiņi vai bilde no sērijas - "es un vēl viens/divi džeki/džekenes pie klavierēm vai efejām".

Laukos pēc šāda uzstādījuma Tu vari kļūt par skolas vai bērnudārza vadības ļaunāko ienaidnieku, jo šitie otkati jau palīdz dzīvot lauku skolu knapībā.
Publicēts: 22.09.16 10:45 labots
 citēt
Dīvaini. Man neviens nekad nav usspiedis nekādus albumus vai magnētiņus, agrāk pietika ar vienu DVD uz klasi, tagad - ar failiem.lv adresi.
Jā, mākslas skolai vajag vienu A4 kobbildi nostrādātu sēpijā, jo tāda ir viņu tradīcija kārt šādu no katra izlaiduma vestibilā.
Publicēts: 22.09.16 11:01
 citēt
Es tā kā esmu vecumā kad bērni iet skolā ne tik pašam, bet arī visiem draugiem un neatceros nevienu gadījumu, kad vecākiem būtu kāds uzdevums ko pirkt - izvēlies no tās šņegas kas šķiet paturēšanas vērts un samaksā kapeikas. Pazīstu arī cilvēkus kas šajos kantoros braukājuši bildēt - finansiāli skarba lieta ar precīzu konveijeru, lai apstrādi varētu veikt automātiski.

Cik man darīšana ar vāciešiem, tad tur var likt galvu ķīlā, ka ja aizbrauksi pēc diviem aliem no brāļa dārza svētkiem, tad policija, kuru brālis izsauks, tevi noķers 3 kvartālus tālāk. Un iedomāties, ka direktors strādās skolā pēc otkata fakta konstatācijas... :D Vācijā vnk pēc katras bildēšanas (tajās provincēs kuras Citagaisma pieminēja) ir 30 000 direktoru bezdarbnieku :) Gadā divas reizes... 7 gados var nomainīt visas Maltas iedzīvotājus tā, ka tur cilvēce sastāv TIKAI no vieniem vienīgiem atlaistiem skolu direktoriem :D

Vēl viņi ņem otkatus no kopgalda, dārznieka, sētnieka, elektriķa, kancelejas preču kantora utt. Itogo direktori vācu skolās mainās katru nedēļu - mello bēgļu apjoms pret šito ir špicka :D

Man paziņa ar sievu ir Vācijā tādā savdabīgā "darba ekskursijā" ceturto gadu - maina nemitīgi darba vietas, pārvācās utt. - ne reizi vēl nevienam prātā kkādu kreiso līgumu piedāvāt - gan jau kkur austrumberlīnes krogos kāds fritē tupeņus par aploksni un citas lietas ar sastopas, bet atlaisto direktoru cipars varētu būt arī nedaudz mazāks...
Publicēts: 22.09.16 11:11 labots
 citēt
Maris:
Cik man darīšana ar vāciešiem, tad tur var likt galvu ķīlā, ka ja aizbrauksi pēc diviem aliem no brāļa dārza svētkiem, tad policija, kuru brālis izsauks, tevi noķers 3 kvartālus tālāk. Un iedomāties, ka direktors strādās skolā pēc otkata fakta konstatācijas... :D Vācijā vnk pēc katras bildēšanas (tajās provincēs kuras Citagaisma pieminēja) ir 30 000 direktoru bezdarbnieku :) Gadā divas reizes... 7 gados var nomainīt visas Maltas iedzīvotājus tā, ka tur cilvēce sastāv TIKAI no vieniem vienīgiem atlaistiem skolu direktoriem :D

Nezinu kas Tev ar tiem paziņām ir vai nav no Vācijas, bet te ir tas, ko ātrumā pat internetā var palasīties, un ne tikai par vāczemi -
www.heise.de...
www.nachrichten.at...
www.rp-online.de...
www.merkur.de...
utt.

p.s. Skolu foto tik tiešām nav nekāda "māksla", bet gan bizness, un tieši tamdēļ, es nevērtēju nekādi skolas un fotofirmas attiecības. Tik izsaku savu viedokli par to, kādas bildes vai albumi un kādā veidā tiek vecākiem piedāvāti. Savukārt otkati ir tā biznesa specifika, kas apkalpo valsts vai pašvaldības iestādes. Un skolu-fotofirmu attiecībās tie eksistē visā pasaulē...un tikai no vecākiem ir atkarīgs vai viņi strādā pa tiešo ar fotgrāfu vai izmanto skolas vadības nolīgto.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):